Frumusete

Tu când ai încetat să te mai consideri frumoasă?

Toate doamnele și domnișoarele care se ascund de aparatul foto sau de camera de filmat trebuie să vadă acest videoclip!

Toate doamnele și domnișoarele care se ascund de aparatul foto sau de camera de filmat trebuie să vadă acest videoclip!

Dove vine cu încă un videoclip în care noi, femeile, suntem încurajate să nu ne mai ascundem atunci când vine vorba de filmări sau poze. În prima parte a videoclipului sunt prezentate diferite femei care nu știu pe unde să se mai ascundă din calea aparatului de filmat, urmând ca la final să ni se arate niște fetițe pur și simplu adorabile. Acestea nu sunt deloc rușinoase când vine vorba de cameră și chiar arată cu mult haz acest lucru.

Brand-ul Dove, este recunoscut pentru campaniile sale de promovare a frumuseței și a naturaleței tuturor femeilor, iar prin acest videoclip ne face să ne punem un semn de întrebare. Oare am încetat să ne mai considerăm frumoase și de aceea fugim din calea camerelor? Dacă da, atunci când s-a produs acest declic? Ce ne-a determinat, odată cu înaintarea în vârstă, să ne transformăm din niște fetițe gingașe, în niște femei care zâmbesc tot mai rar și nu se simt bine în propria piele?

De ce ne simțim bine doar când ne facem selfie-uri? De ce nu ne simțim la fel de confortabil atunci când suntem pozați sau filmați de o altă persoană?

Eu mă alătur campaniei Dove și prin acest videoclip intitulat „Camera Shy” vreau să îți transmit că orice femeie, indiferent de aspectul fizic, nu trebuie să se simtă rușinată în vreun fel.
Nu îţi mai ascunde chipul! Zâmbește, ești frumoasă! 🙂

Sursa video: Youtube & foto

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Coafuri ideale pentru zilele caniculare Ai părul lung și nu știi cum să ți-l mai aranjezi pentru a scăpa de disconfortul pe care ți-l creează în zilele călduroase? Iată o galerie foto din care să te inspiri.
Uleiul de argan – secretul unghiilor puternice Uleiul de argan este cel mai bun aliat al unghiilor pe timp de iarnă! Află cum îţi ajută unghiile în anotimpul rece şi cum trebuie să îl foloseşti!
Cum să îți realizezi 4 coafuri a la Blake Lively – videoclipuri și descriere Iată toți pașii de realizare a celor mai apreciate coafuri ale lui Blake Lively.
Machiaj Revelion 2015 – 8 videoclipuri din care să te inspiri În aceste videoclipuri vei găsi cele mai bune surse de inspirație pentru machiajul de Revelion!
Cum să îţi repari o unghie ruptă Erai foarte mândră de unghiile tale lungi până când ţi-ai rupt din greşeală una pe lăţime? În acest articol vei vedea cum o poţi repara cu ajutorul unui săculeţ de ceai.
Învață cum să fii cât mai sexy și atrăgătoare În România sex-appeal-ul este de cele mai multe ori perceput greșit și asociat automat cu moravurile ușoare. Ce înseamnă oare cu adevărat să fii atrăgătoare?
Tendințele verii 2015: sandalele gladiator Încălțămintea la modă a acestei veri este una extrem de confortabilă: sandalele gladiator. Vezi cele mai interesante modele!
Mască naturală pentru părul deteriorat şi lipsit de strălucire Nu lăsa ploaia şi umiditatea să îţi strice coafura! Dacă ai părul tern şi lipsit de viaţă, foloseşte următoarea masca ce îi va reda rapid strălucirea.
Mască homemade antirid din păpădie și iaurt Această mască se adresează persoanelor cu tenul predispus la apariția ridurilor, deoarece este puternic hidratantă și asigură aportul necesar de substanțe regenerante.
Mască din albuș de ou pentru puncte negre Vezi cum poți scăpa de punctele negru cu ajutorul unei măști pe bază de albuș de ou. Metodă este blândă și rezultatele se vor vedea încă de la prima folosire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *