Frumusete

Tu când ai încetat să te mai consideri frumoasă?

Toate doamnele și domnișoarele care se ascund de aparatul foto sau de camera de filmat trebuie să vadă acest videoclip!

Toate doamnele și domnișoarele care se ascund de aparatul foto sau de camera de filmat trebuie să vadă acest videoclip!

Dove vine cu încă un videoclip în care noi, femeile, suntem încurajate să nu ne mai ascundem atunci când vine vorba de filmări sau poze. În prima parte a videoclipului sunt prezentate diferite femei care nu știu pe unde să se mai ascundă din calea aparatului de filmat, urmând ca la final să ni se arate niște fetițe pur și simplu adorabile. Acestea nu sunt deloc rușinoase când vine vorba de cameră și chiar arată cu mult haz acest lucru.

Brand-ul Dove, este recunoscut pentru campaniile sale de promovare a frumuseței și a naturaleței tuturor femeilor, iar prin acest videoclip ne face să ne punem un semn de întrebare. Oare am încetat să ne mai considerăm frumoase și de aceea fugim din calea camerelor? Dacă da, atunci când s-a produs acest declic? Ce ne-a determinat, odată cu înaintarea în vârstă, să ne transformăm din niște fetițe gingașe, în niște femei care zâmbesc tot mai rar și nu se simt bine în propria piele?

De ce ne simțim bine doar când ne facem selfie-uri? De ce nu ne simțim la fel de confortabil atunci când suntem pozați sau filmați de o altă persoană?

Eu mă alătur campaniei Dove și prin acest videoclip intitulat „Camera Shy” vreau să îți transmit că orice femeie, indiferent de aspectul fizic, nu trebuie să se simtă rușinată în vreun fel.
Nu îţi mai ascunde chipul! Zâmbește, ești frumoasă! 🙂

Sursa video: Youtube & foto

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Cum să îți realizezi 4 coafuri a la Blake Lively – videoclipuri și descriere Iată toți pașii de realizare a celor mai apreciate coafuri ale lui Blake Lively.
Coafuri ideale pentru zilele caniculare Ai părul lung și nu știi cum să ți-l mai aranjezi pentru a scăpa de disconfortul pe care ți-l creează în zilele călduroase? Iată o galerie foto din care să te inspiri.
Cum să fii mândră de felul în care arăți Uitaţi de tiparele false de frumuseţe, puneţi pe primul loc frumuseţea interioară şi arătaţi-vă în lume adevărata faţă! Tu ai curajul să îţi arăţi faţa nemachiată?
Top 3 băuturi care te ajută să obții un abdomen plat Ingredientele din aceste băuturi sunt cei mai mari inamici ai grăsimii de pe abdomen!
Principalele motive ale căderii părului Vezi care sunt cauzele căderii părului și încearcă să găsești soluția potrivită problemei tale. În acest fel, părul tău va arăta mai frumos ca niciodată!
Cele mai bune remedii naturale împotriva pistruilor Ai pistrui și nu reușești deloc să scapi de ei? Folosește următoarele remedii naturale și vei obține cele mai bune rezultate!
Vezi cum se poartă fusta midi – galerie foto Fusta midi rămâne la mare căutare și în anul 2015 ajutându-te să fii feminină dar și sexy în același timp. În acest articol vei găsi câteva sfaturi și ținute din care să te inspiri.
Cum se îngrijește corect tenul pe timp de toamnă Venirea frigului nu trebuie să se citească pe fața ta! Ține cont de următoarele sfaturi și vei avea un ten de invidiat pe tot parcursul anotimpului rece!
Videoclip – coc în creștet cu împletitură spic la spate și fundiță În ciuda faptului că pare complicată, dacă vei urma paşii din articol vei vedea cât de uşor îţi poţi realiza şi tu această împletitură spic finalizata într-un coc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *