Frumusete, Sanatate

Slăbire, slăbire şi iar slăbire! Dar de unde atâta slăbire?

O femeie poate fi considerată frumoasă chiar dacă nu are trup de model! Eu spun NU dietelor restrictive, promovez sănătatea şi încurajez toate femeile (indiferent de greutate) să simtă bine în pielea lor!

O femeie poate fi considerată frumoasă chiar dacă nu are trup de model! Eu spun NU dietelor restrictive, promovez sănătatea şi încurajez toate femeile (indiferent de greutate) să simtă bine în pielea lor!

După cum observaţi dragele mele, în fiecare lună se inventează câte o dietă „minune”. Ni se dictează tot ce trebuie să facem pentru a slăbi în timp record, însă cel mai grav este că nimeni nu se gândeşte la sănătatea noastră! Se pune accent doar pe aspectul fizic şi se uită cu desăvârşire că o femeie poate avea şi alte calităţi de care te poţi îndrăgosti pe toată viaţa. Femeia deţine preţiosul dar de a da naştere şi pentru asta trebuie să fie iubita şi apreciată.

Mi se pare de necrezut cum unii oameni judecă atât de uşor după aparenţe şi jignesc persoanele cu probleme de greutate şi le marginalizează. Astfel de persoane denotă de fapt cât de frustrate, arogante şi făţarnice sunt! Numai un om sărac sufleteşte şi demn de milă adoptă un astfel de comportament răutăcios vis-a-vis de nişte oameni care nu le-au greşit cu nimic!

Toate site-urile şi emisiunile ne agasează cu titluri dramatice cum că nu ştiu ce vedeta s-a îngrăşat foarte mult (de fapt maxim 5 kg)! Pe ele nu le compătimesc, deoarece din cauza lor s-a pornit această obsesie globală legată de slăbire. Dacă ar accepta să pozeze mai des, naturale şi nephotoshopate, nu ar mai fi atât de rău taxate!

Într-adevăr obezitatea a devenit o problemă globală foarte serioasă! Nu trebuie să tratăm cu indiferenţă acest aspect, mai ales că tot mai mulţi copiii încep să sufere de această afecţiune extrem de gravă!

În acest articol eu încerc să trezesc la realitate femeile care sunt amăgite de tiparul unei perfecţiuni inexistente!
Ok, să zicem că ai luat câteva kilograme în plus şi observi cu înfrigurare că hainele îţi vin tot mai fixe, Priveşti cu invidie cum alte femeie sunt mult mai slabe în comparaţie cu tine şi te apuci să ţii dietele stricte. Nu te gândeşti o clipă că poate acele femei au un metabolism accelerat şi deşi mănâncă dublu în comparaţie cu tine nu se îngraşă. Uiţi şi de moştenirea genetică, de dezechilibrele hormonale şi eşti pusă pe fapte mari. În acest fel, poate vei obţine nişte rezultate bune însă pe termen scurt.

Nu îţi contest dorinţa ta de a slăbi şi nu te judec absolut deloc pentru acest lucru! Ba chiar te admir că ai ambiţie, dar dacă ai intrat pe articolul meu, încă din titlu se desprinde foarte uşor faptul că te-ai săturat de atâtea diete şi slăbit.

Eu le doresc tuturor femeilor să fie cât de frumoase îşi doresc, însă nu vreau să le uit pe cele care nu arată perfect şi care nu reuşesc deloc să mai slăbească, oricât de mult s-ar strădui! Le urez să aibă parte de multă forţă şi tărie de caracter, să nu-şi plece capul în fata comentariilor răutăcioase, să nu se simtă stânjenite, să fie cât mai mândre de felul în care arata şi să zâmbească mai des :).

Foto

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Cele mai bune rețete de smoothie-uri detoxifiante După Sărbători, smoothie-urile sunt ca o gură proaspătă de aer. Încearcă și tu următoarele patru rețete!
Legătura dintre HPV şi cancer Ştiai că HPV-ul este un virus cu o familie largă de specii (grupuri), ce conţin la rândul lor mai multe tipuri de virus. De exemplu, există două tipuri majore de specii ce conţin 15 tipuri de HPV ce c...
Cum să previi depresia în mod natural Chiar dacă simți că nu mai ai forțe și stările de depresie te doboră, ridică-te și dă dovadă de curaj și ambiție, învingându-le!
Cele mai bune măști naturale pentru vârfuri despicate Scapă de vârfurile despicate cu ajutorul produselor naturale. Învață cum să îți prepari singură niște măști excelente.
Detoxifierea ficatului și scăderea colesterolului cu ajutorul turmericului În acest articol veți găsi două rețete de sucuri pe bază de turmeric, ideale pentru afecțiunile hepatice și nu numai.
Cum îți dai seama dacă peștele este proaspăt Fie că este dezlegare la pește sau pur și simplu dorești să mănânci mai sănătos, trebuie să te asiguri că peștele pe care urmează să-l cumperi este proaspăt! Iată cum!
Tiparul de frumuseţe la care cu toate visam – realitate sau doar photoshop? În loc să încerci să fii altcineva, învaţă să te iubesti şi te accepţi aşa cum eşti tu, cu bune si cu rele. Scoate la iveală şi prezintă lumii cea mai bună variantă a ta!
Alimente ce îţi accelerează metabolismul şi te ajută să slăbeşti Vezi care sunt alimentele cu puternică funcţie de accelerare a metabolismul ce te ajută să arzi caloriile de fiecare dată când le consumi.
Machiaj Revelion 2015 – 8 videoclipuri din care să te inspiri În aceste videoclipuri vei găsi cele mai bune surse de inspirație pentru machiajul de Revelion!
Metalele grele – metode complete de prevenire şi eliminare din organism Chiar şi tu poţi fi intoxicat/ă, deoarece metalele grele pătrund în organism prin alimentaţie, apă, aer sau vaccin. Află ce simptome dau şi cum să le elimini în mod natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *