Frumusete

O metodă mult mai practică si uşoară de a slăbi

Nu ai timp suficient pentru mișcarea zilnică și ți-ai dori să faci ceva în această privință? Bazează-te cu încredere pe weekend!

Nu ai timp suficient pentru mișcarea zilnică și ți-ai dori să faci ceva în această privință? Bazează-te cu încredere pe weekend!

Toate grijile legate de timpul zilnic insuficient pentru mişcare, au luat sfârşit datorită unui studiu efectuat de Dr Ian Janssen, conform căruia 150 minute de exerciţii, practicate o singură dată sau de două ori pe săptămână, sunt mai eficiente decât efectuarea zilnică a acestora.

Aceste 2 ore şi jumătate de exerciţii sunt foarte benefice deoarece persoanele care au participat la acest studiu au prezentat şi un risc mai scăzut de apariţiei a diabetului şi a eventualelor boli de inimă.

Acest studiu nu neagă importanţa vitală a efectuării celor minim 30 de minute pe zi de mişcare, ci vrea să vină în sprijinul persoanelor aflate în criză de timp.

În concluzie nu este nicio tragedie să sari peste exerciţii o zi, ci marea importanţă este acumularea de minim 150 de minute la sfârşitul săptămânii. Astfel, dacă datorită activităţilor prea multe nu reuşeşti să faci mişcare de luni până vineri dar lucrezi minim 150 de minute în weekend, vei reuşi să obţii nişte rezultate la fel de bune ca şi cum ai fi efectuat zilnic 30 de minute de mişcare.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Cele mai inspirante modele de ținută pentru birou Vezi care sunt tendințele din acest an în ceea ce privește outfiturile de birou. Cine spune că ținutele de la serviciu trebuie să fie monotone și plictisitoare?
Cum să-ți pregătești pielea pentru bronzat Dorești să capeți un bronz frumos și uniform, însă îți este frică de arsurile solare? Vezi cum trebuie să-ți pregătești pielea înainte de expunerea la soare.
Cele mai bune remedii naturale împotriva pistruilor Ai pistrui și nu reușești deloc să scapi de ei? Folosește următoarele remedii naturale și vei obține cele mai bune rezultate!
Cum să ai gene mai lungi şi pline de volum Trucuri mici, efecte mari. Foloseşte-le şi tu pentru gene mult mai voluminoase şi lungi!
Cum să obții niște bucle naturale și lejere fără surse de căldură – videoclip și descriere... Anul acesta sunt la modă coafurile lejere, cu bucle cât mai naturale, așa că renunță la ondulator sau la placa de îndreptat! Iată cum poți să obții niște bucle perfecte, fără să îți mai arzi părul!...
Vesta din denim – la mare căutare în vara lui 2015 Vesta din denim este cu siguranță un must-have al verii anului 2015, așa că trebuie neapărat să ai și tu una în garderoba ta. Vezi 27 de ținute din care să te inspiri!
Tiparul de frumuseţe la care cu toate visam – realitate sau doar photoshop? În loc să încerci să fii altcineva, învaţă să te iubesti şi te accepţi aşa cum eşti tu, cu bune si cu rele. Scoate la iveală şi prezintă lumii cea mai bună variantă a ta!
Modele de unghii la modă în toamna lui 2015 Cine spune că toamna trebuie să ne aducă în suflete doar melancolie și tristețe? Colorează-ți zilele cu cele mai frumoase modele de manichiura! Inspiră-te din următoarea galerie foto:
Ce coafuri se poartă în 2015 Vezi ce tendințe în materie de coafură sunt la modă în anul 2015 și alege-o pe cea care ți se potrivește. Noi îți venim în ajutor cu sfaturile specialiștilor și cu o galerie foto!
8 exerciții ce te vor scăpa de grăsimea abdominală – videoclip Acest set de exerciții durează doar 10 minute, însă rezultatele obținute de pe urma lui sunt excelente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *