Frumusete

O metodă mult mai practică si uşoară de a slăbi

Nu ai timp suficient pentru mișcarea zilnică și ți-ai dori să faci ceva în această privință? Bazează-te cu încredere pe weekend!

Nu ai timp suficient pentru mișcarea zilnică și ți-ai dori să faci ceva în această privință? Bazează-te cu încredere pe weekend!

Toate grijile legate de timpul zilnic insuficient pentru mişcare, au luat sfârşit datorită unui studiu efectuat de Dr Ian Janssen, conform căruia 150 minute de exerciţii, practicate o singură dată sau de două ori pe săptămână, sunt mai eficiente decât efectuarea zilnică a acestora.

Aceste 2 ore şi jumătate de exerciţii sunt foarte benefice deoarece persoanele care au participat la acest studiu au prezentat şi un risc mai scăzut de apariţiei a diabetului şi a eventualelor boli de inimă.

Acest studiu nu neagă importanţa vitală a efectuării celor minim 30 de minute pe zi de mişcare, ci vrea să vină în sprijinul persoanelor aflate în criză de timp.

În concluzie nu este nicio tragedie să sari peste exerciţii o zi, ci marea importanţă este acumularea de minim 150 de minute la sfârşitul săptămânii. Astfel, dacă datorită activităţilor prea multe nu reuşeşti să faci mişcare de luni până vineri dar lucrezi minim 150 de minute în weekend, vei reuşi să obţii nişte rezultate la fel de bune ca şi cum ai fi efectuat zilnic 30 de minute de mişcare.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Soluții rapide pentru un ten obosit Cu toții avem parte uneori de momente mai solicitante, iar ultimul lucru pe care îl dorim este să ni se citească oboseala pe chip. Iată ce ai de făcut într-o astfel de situație!
Tendințele în manichiură ale anului 2015 Ești curioasă să vezi ce manichiură se poartă în anul 2015? Am selectat pentru tine principalele modele! Află care sunt acestea pentru a avea cele mai frumoase unghii!
Ce este anticearcănul și unde îl mai aplicăm în afară de zona cearcănelor? Află care sunt toate locurile perfecte în care îl poți aplica!
Află care sunt tendințele în manichiură ale lui 2016 În comparație cu 2015 se pare că acest an este unul mult mai îndrăzneț în materie de manichiură. Vezi care sunt propunerile specialiștilor.
Remedii naturale pentru cearcăne Eşti complexată din cauza cearcănelor, deoarece ţi se pare că îţi ştirbesc din frumuseţe? Ai încercat diverse metode pentru a scăpa de ele, însă fără niciun rezultat? Urmeaza sfaturile de mai jos şi v...
Cum să ai unghii mai sănătoase și puternice Vezi ce trebuie să faci pentru a avea cele mai frumoase și puternice unghii. În acest fel nu vei mai avea nevoie niciodată de unghii cu gel!
Remedii naturale pentru unghii exfoliate și fragile Ai unghiile fragile și nu reușești deloc să le lași să crească? Află cum să le menții cât mai sănătoase și îngrijite cu ajutorul remediilor naturiste!
6 obiceiuri zilnice care te îmbătrânesc prematur Faţa noastră este asemeni unei oglinzi în care ni se reflectă toate problemele de sănătate. Dacă vrei să arăţi cât mai bine pe termen lung, aruncă-ţi o privire peste următoarele obiceiuri ce conduc la...
Smoothie din citrice pentru topirea celulitei Prepară-ți o băutură delicioasă pe bază de citrice și astfel îți vei diminua considerabil celulită. Iată cât de ușor se prepară!
Accesoriile pentru păr – în trend și în 2015 Coafurile accesorizate sunt în tendințe și în acest an. Am selectat special pentru tine cele mai frumoase 35 de poze din care să te inspiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *