Frumusete

Învață cum sa te tunzi singură asemeni lui Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger arată bine din toate punctele de vedere, însa părul ei pur și simplu ne fascinează. Iată cum te poți tunde singură asemeni ei – Videoclip.

Nicole Scherzinger arată bine din toate punctele de vedere, însa părul ei pur și simplu ne fascinează. Iată cum te poți tunde singură asemeni ei - Videoclip.

 

Pentru a avea un păr lung și cât mai sănătos, trebuie să îl tunzi la fiecare trei luni, sau când acesta o cere. Cu alte cuvinte, atunci când observi că părul nu ți se mai aranjează în niciun fel, iar vârfurile sunt deteriorate și pieptenele se oprește în dreptul lor, acesta este semnalul de alarmă ce îți transmite că trebuie să te tunzi.

Dacă te tunzi pentru prima dată singură, încearcă să tai porțiuni mici din păr, pentru a fi sigură de reușită. Nu vei dori să-ți strici coafura. Iată ce pași trebuie să urmezi, pentru a-ți fila singură părul asemenei lui Nicole:

 • Dacă ai părul normal, drept și nu prea des, folosește o foarfecă normală și taie pe verticală (în sus) și nu pe orizontală. În acest fel îi vei conferi mai mult volum părului tău.
 • Dacă ai părul des, folosește o foarfecă pentru filat (are acei dinți prezenți pe o parte).
 • Cel mai bine este să te tunzi pe părul ud.
 • Fă-ți o cărare pe mijloc de la frunte până la spate (ca și cum ai vrea să-ți faci două cozi).
 • Împarte apoi cele două secțiuni pe jumătate, începând de la ureche și continuând până în spate. Prinde-ți porțiunile de sus cu ajutorul unor clești.
 • Acum poți începe să-ți tai părul, începând cu ce parte dorești. Înainte de a face asta, asigură-te că părul îți este perfect descurcat și împarte secțiunea în două părți, pentru a-ți fi mai ușor.
 • Alege cât vrei să tai și începe să tai ușor cu foarfeca. După ce ți-ai filat prima secțiune de păr, împreun-o cu cealaltă și folosește-o pentru a te ghida. În funcție de lungimea acesteia vei tăia în continuare.
 • Procedează la fel și în partea cealaltă.
 • La final leagă-ți ambele porțiuni de păr la spate.
 • Dă-ți cleștii jos și acum concentrează-te pe porțiunile de sus.
 • Înainte de a începe să-ți filezi din nou părul, trebuie să-ți realizezi două cărări paralele pe mijlocul capului, care să aibă o distanță de aproximativ 2,5 cm între ele.
 • Prinde-ți cu doi clești porțiunile de păr rămase în afara celei din mijloc, iar pe cea din mijloc fileaz-o. Lungimea tăiată o vei alege din nou tu.
 • Această porțiune, din mijloc, o vei folosi tot pentru a te ghida atunci când începi să-ți filezi și părțile din lateral.
 • Dă-ți cleștele jos din ce parte vrei și împreună-ți porțiunea de păr cu cea mijlocie.
 • Fă-ți o cărare din creștetul capului, asemeni unei felii de pizza și folosește porțiunea scurtă ce tocmai ai tăiat-o pe post de ghid.
 • Lasă-ți liberă o porțiune mică de păr pentru a o folosi pentru ghidare și prinde-ți secțiunea ce tocmai ai filat-o cu un clește.
 • Acum urmează să-ți faci o nouă cărare, a doua, și să-ți filezi următoarea porțiune de păr. Aici nu vei tăia pur și simplu părul mai lung la lungimea porțiunii folosite pentru ghidare, ci îl vei tunde gradual, în unghi. Împarte secțiunea în două părți pentru a-ți fi mai ușor.
 • Procedează la fel și cu ultima secțiune de păr, apoi repetă întregul procedeu și cu partea cealaltă de păr.
 • Dacă între timp părul începe să ți se usuce, umezește-l cu un pulverizator.
 • La final trebuie să îi dai o formă și în față.
 • Dă-ți tot părul pe spate, realizează-ți o cărare pe mijloc și la aproximativ 5 cm trasează două linii din creștet până la urechi. Prinde-ți tot părul rămas liber pentru a putea să-ți tunzi cum trebuie porțiunea din față.
 • Pentru început realizează un mic triunghi și taie-ți bretonul cât vrei.
 • Folosește-te de lungimea bretonului și fă-ți gheruțele în continuarea lungimii acestuia.
 • La final usucă-ți părul.

Aici vei găsi și videoclipul cu toți pașii de mai sus, bine explicați:

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Cum să te tunzi singură – paşii explicaţi în articol şi videoclip Dacă te-ai săturat ca de fiecare dată să ţi se tundă mai mult decât îţi doreai din lungimea părului, încearcă următoarea metodă. Este simplă şi nu ai cum să dai greş!
Cele mai inspirante modele de ținută pentru birou Vezi care sunt tendințele din acest an în ceea ce privește outfiturile de birou. Cine spune că ținutele de la serviciu trebuie să fie monotone și plictisitoare?
8 exerciții ce te vor scăpa de grăsimea abdominală – videoclip Acest set de exerciții durează doar 10 minute, însă rezultatele obținute de pe urma lui sunt excelente!
Pălăria accesoriul must-have în 2016 Indiferent că vei alege să le asortezi cu o ținută mai elegantă sau casual, pălăriile îți vor scoate orice ținută din anonimat. Vezi galerie foto cu cele mai interesante modele!
8 paşi pentru un păr mai lung Te-ai tuns prea scurt şi aştepţi cu înfrigurare să îţi crească părul din nou? Foloseşte următoarele metode şi vei fi plăcut surprinsă de rezultate:
Cum să-ți albești dinții natural cu turmeric Poate îți pare ciudat ca un condiment care în general pătează în galben, te ajută să-ți albești dinții, însă această metodă chiar funcționează. Încearc-o și tu!
Cum să îţi repari o unghie ruptă Erai foarte mândră de unghiile tale lungi până când ţi-ai rupt din greşeală una pe lăţime? În acest articol vei vedea cum o poţi repara cu ajutorul unui săculeţ de ceai.
Împletitură pentru păr creponat Îți place să-ți creponezi părul? Atunci, această împletitură îți va fi cu siguranță pe plac!
Remedii naturale pentru cearcăne Eşti complexată din cauza cearcănelor, deoarece ţi se pare că îţi ştirbesc din frumuseţe? Ai încercat diverse metode pentru a scăpa de ele, însă fără niciun rezultat? Urmeaza sfaturile de mai jos şi v...
Află care sunt tendințele în manichiură ale lui 2016 În comparație cu 2015 se pare că acest an este unul mult mai îndrăzneț în materie de manichiură. Vezi care sunt propunerile specialiștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *