Frumusete

Învață cum sa te tunzi singură asemeni lui Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger arată bine din toate punctele de vedere, însa părul ei pur și simplu ne fascinează. Iată cum te poți tunde singură asemeni ei – Videoclip.

Nicole Scherzinger arată bine din toate punctele de vedere, însa părul ei pur și simplu ne fascinează. Iată cum te poți tunde singură asemeni ei - Videoclip.

 

Pentru a avea un păr lung și cât mai sănătos, trebuie să îl tunzi la fiecare trei luni, sau când acesta o cere. Cu alte cuvinte, atunci când observi că părul nu ți se mai aranjează în niciun fel, iar vârfurile sunt deteriorate și pieptenele se oprește în dreptul lor, acesta este semnalul de alarmă ce îți transmite că trebuie să te tunzi.

Dacă te tunzi pentru prima dată singură, încearcă să tai porțiuni mici din păr, pentru a fi sigură de reușită. Nu vei dori să-ți strici coafura. Iată ce pași trebuie să urmezi, pentru a-ți fila singură părul asemenei lui Nicole:

 • Dacă ai părul normal, drept și nu prea des, folosește o foarfecă normală și taie pe verticală (în sus) și nu pe orizontală. În acest fel îi vei conferi mai mult volum părului tău.
 • Dacă ai părul des, folosește o foarfecă pentru filat (are acei dinți prezenți pe o parte).
 • Cel mai bine este să te tunzi pe părul ud.
 • Fă-ți o cărare pe mijloc de la frunte până la spate (ca și cum ai vrea să-ți faci două cozi).
 • Împarte apoi cele două secțiuni pe jumătate, începând de la ureche și continuând până în spate. Prinde-ți porțiunile de sus cu ajutorul unor clești.
 • Acum poți începe să-ți tai părul, începând cu ce parte dorești. Înainte de a face asta, asigură-te că părul îți este perfect descurcat și împarte secțiunea în două părți, pentru a-ți fi mai ușor.
 • Alege cât vrei să tai și începe să tai ușor cu foarfeca. După ce ți-ai filat prima secțiune de păr, împreun-o cu cealaltă și folosește-o pentru a te ghida. În funcție de lungimea acesteia vei tăia în continuare.
 • Procedează la fel și în partea cealaltă.
 • La final leagă-ți ambele porțiuni de păr la spate.
 • Dă-ți cleștii jos și acum concentrează-te pe porțiunile de sus.
 • Înainte de a începe să-ți filezi din nou părul, trebuie să-ți realizezi două cărări paralele pe mijlocul capului, care să aibă o distanță de aproximativ 2,5 cm între ele.
 • Prinde-ți cu doi clești porțiunile de păr rămase în afara celei din mijloc, iar pe cea din mijloc fileaz-o. Lungimea tăiată o vei alege din nou tu.
 • Această porțiune, din mijloc, o vei folosi tot pentru a te ghida atunci când începi să-ți filezi și părțile din lateral.
 • Dă-ți cleștele jos din ce parte vrei și împreună-ți porțiunea de păr cu cea mijlocie.
 • Fă-ți o cărare din creștetul capului, asemeni unei felii de pizza și folosește porțiunea scurtă ce tocmai ai tăiat-o pe post de ghid.
 • Lasă-ți liberă o porțiune mică de păr pentru a o folosi pentru ghidare și prinde-ți secțiunea ce tocmai ai filat-o cu un clește.
 • Acum urmează să-ți faci o nouă cărare, a doua, și să-ți filezi următoarea porțiune de păr. Aici nu vei tăia pur și simplu părul mai lung la lungimea porțiunii folosite pentru ghidare, ci îl vei tunde gradual, în unghi. Împarte secțiunea în două părți pentru a-ți fi mai ușor.
 • Procedează la fel și cu ultima secțiune de păr, apoi repetă întregul procedeu și cu partea cealaltă de păr.
 • Dacă între timp părul începe să ți se usuce, umezește-l cu un pulverizator.
 • La final trebuie să îi dai o formă și în față.
 • Dă-ți tot părul pe spate, realizează-ți o cărare pe mijloc și la aproximativ 5 cm trasează două linii din creștet până la urechi. Prinde-ți tot părul rămas liber pentru a putea să-ți tunzi cum trebuie porțiunea din față.
 • Pentru început realizează un mic triunghi și taie-ți bretonul cât vrei.
 • Folosește-te de lungimea bretonului și fă-ți gheruțele în continuarea lungimii acestuia.
 • La final usucă-ți părul.

Aici vei găsi și videoclipul cu toți pașii de mai sus, bine explicați:

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Cum să ai nişte sprâncene perfecte Vrei ca sprâncenele tale să aibă un aspect perfect? Ține cont de următoarele patru sfaturi și vei avea niște sprâncene demne de invidiat.
6 coafuri pentru păr gras Vei spune că cea mai bună metodă constă în spălatul pe cap, însă se mai întâmplă să fii nevoită să ieşi din casă, deşi nu ai apucat să te speli pe cap. Coafurile din articol te vor ajuta să maschezi a...
Coafuri ideale pentru zilele caniculare Ai părul lung și nu știi cum să ți-l mai aranjezi pentru a scăpa de disconfortul pe care ți-l creează în zilele călduroase? Iată o galerie foto din care să te inspiri.
Remedii naturale pentru cearcăne Eşti complexată din cauza cearcănelor, deoarece ţi se pare că îţi ştirbesc din frumuseţe? Ai încercat diverse metode pentru a scăpa de ele, însă fără niciun rezultat? Urmeaza sfaturile de mai jos şi v...
Cum să te tunzi singură – paşii explicaţi în articol şi videoclip Dacă te-ai săturat ca de fiecare dată să ţi se tundă mai mult decât îţi doreai din lungimea părului, încearcă următoarea metodă. Este simplă şi nu ai cum să dai greş!
Ce să porţi cu o fustă maxi – galerie foto O fustă maxi are puterea de a face orice femeie să se simtă fabulos, aşa că trebuie să ai şi tu măcar una în garderobă! Următorul articol îţi sare în ajutor cu nişte ţinute superbe din care să te insp...
3 coafuri rapide pentru când eşti în întârziere Îţi place să tot amâni alarma dimineaţa, iar apoi nu mai ai suficient timp să te pregăteşti? Urmatorul tutorial iti prezintă trei coafuri ideale pentru astfel de momente.
Cele mai bune remedii naturiste contra acneei Produsele chimice nu fac altceva decât să vă agraveze acneea, așa că apelaţi la produsele oferite de natură! Sunt ieftine, eficiente și ușor de utilizat!
Cum să îți îndrepți părul cu feonul pentru un plus de volum Prin această metodă vei obține un volum al părului demn de invidiat!
Întrebările obligatorii pe care trebuie să ți le adreseze un hair stylist Astfel îți vei da seama cât de profesionist este! Și tu te numeri printre persoanelor cărora niciodată nu li s-au adresat asemenea întrebări?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *