Frumusete

Întrebările obligatorii pe care trebuie să ți le adreseze un hair stylist

Astfel îți vei da seama cât de profesionist este! Și tu te numeri printre persoanelor cărora niciodată nu li s-au adresat asemenea întrebări?

Astfel îți vei da seama cât de profesionist este! Și tu te numeri printre persoanelor cărora niciodată nu li s-au adresat asemenea întrebări?

Nu de puține ori ți se întâmplă să nu obții coafura pe care ți-o dorești? Înseamnă că hair sylist-ul la care ai apelat nu a ținut cont de gusturile tale și și-a impus propria viziune asupra părului tău. Nu este greșit să îi ceri o părere (căci este o persoană avizată), însă dacă răspunsul primit nu te mulțumește pe deplin, nu îl acceptă.

Degeaba acea coafură se va potrivi perfect fizionomiei tale, dacă tu nu ești adepta ei. Ceea ce contează cu adevărat este că tu să te simți bine în propria piele. Acest aspect nu este singurul de menționat, căci stilistul tău va trebui să îți mai adreseze o serie de întrebări. Menirea acestora este strict de găsire a unei coafuri perfecte pentru tine.

Primul întrebare ar fi legată de cât de des mergi să te coafezi la salon. În acest fel își va da seama dacă va putea realiza o coafură mai complicată, ce trebuie întreținută în stare perfectă doar de profesioniști.

Apoi acesta trebuie să te întrebe cât de des folosești feonul, placă, ondulatorul, etc; dacă ești adepta surselor de căldura sau dimpotrivă, dorești să îți lași părul cât mai neexpus. Degeaba îți va realiza o coafură ce necesită o îndreptare zilnică sau una potrivită pentru bucle, dacă tu nu știi cum să ți-o realizezi sau nu dorești să folosești surse termice.

Un alt subiect foarte important de abordat este legat de locul de muncă și vestimentația pe care o porți. Nu vei vrea să ți se realizeze o coafură din cauza căreia să ne te mai poți prezenta la job!

Acesta ar trebuii să te mai întrebe dacă faci sport și cât de des îți speli părul. Știm cu toții că sportul te face să transpiri mai mult și astfel părul tău va fi predispus la îngrășare. În acest fel, ți se poate propune o coafură mai lejeră, potrivită stilului tău alert și pus pe mișcare.

O altă întrebare esențială ar fi legată de cât de mult stai dimineață să îți aranjezi părul. Dacă ai doar câteva minute la dispoziție, acesta va trebui să îți găsesc o coafură potrivită în acest sens.

Sursa foto: aici

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

6 greşeli de machiaj ce te fac să arăţi obosită Îți este greu să arăţi fresh în fiecare dimineaţă, şi încerci diverse metode pentru a-ţi ascunde oboseala? Ai grijă, deoarece poţi lua unele decizii nefericite ce te vor face să arăţi şi mai epuizată!...
Top 7 alimente ce te ajută să ai părul sănătos Îți dorești să ai un păr cât mai frumos? Consumă următoarele alimente și rezultatele te vor uimi cu siguranță!
Coafuri pentru întâlniri romantice – iată cât de ușor se realizează Valentine's day se apropie cu pași repezi, așa că nu mai sta pe gânduri și învață cum să-ți realizezi cea mai romantică și frumoasă coafura. (Videoclipuri + descriere)
Știai că apa de gura te poate ajuta să obții călcâie fine? O altfel de utilizare a apei de gură de care puține persoane au auzit!
Culoarea anului 2015 – marsala În acest an trebuie să ai măcar o piesă de culoare marsala, în vestimentația ta. Este la modă și avantajează orice siluetă! Vezi cum trebuie să o porți - galerie foto.
Schimbări mici, efecte mari! Scapă rapid de kilogramele în plus! Ai încercat tot felul de diete, însă nu ai obţinut rezultatele dorite? Specialiştii ne sar în ajutor şi ne dau câteva ponturi uşoare, ce nu implică prea multe sacrificii! Vei vedea cât de uşor poţi să...
Beneficiile consumului de pepene roşu Pepenele roșu este un adevărat izvor de sănătate, cu multiple beneficii ce încep de la prevenirea cancerului până la menținerea pielii cât mai frumoase.
Tiparul de frumuseţe la care cu toate visam – realitate sau doar photoshop? În loc să încerci să fii altcineva, învaţă să te iubesti şi te accepţi aşa cum eşti tu, cu bune si cu rele. Scoate la iveală şi prezintă lumii cea mai bună variantă a ta!
Învață cum să-ți realizezi singură această coafură chic Nu o să îți vină să crezi cât de ușor se realizează aceasta coafură ce vă scoate la iveală femeia stilată, elegantă și sexy din tine!
Tendințele verii 2015: sandalele gladiator Încălțămintea la modă a acestei veri este una extrem de confortabilă: sandalele gladiator. Vezi cele mai interesante modele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *