Frumusete

Cum să-ți albești dinții natural cu turmeric

Poate îți pare ciudat ca un condiment care în general pătează în galben, te ajută să-ți albești dinții, însă această metodă chiar funcționează. Încearc-o și tu!

Poate îți pare ciudat ca un condiment care în general pătează în galben, te ajută să-ți albești dinții, însă această metodă chiar funcționează. Încearc-o și tu!

Pe lângă faptul că este cel mai puternic remediu împotriva cancerului, turmericul ajută și în procesul de înfrumusețare. Acest condiment indian, cunoscut și sub numele de curcuma sau șofran indian (datorită culorii sale puternice), te va ajuta să-ți albești dinții chiar din confortul propriei case.

Dar cine spune că acesta este singurul beneficiu oferite de turmeric, asupra cavității bucale? Datorită puternicelor funcții antimicrobiene, turmericul este ideal și în menținerea cât mai sănătoasă a gingiilor, deoarece ucide toate bacteriile răspunzătoare de îmbolnăvirea gingiilor și apariția cariilor.

Cum este folosit turmericul în procesul de albire al dinților?

Pentru început, trebuie să menționăm că acest condiment pătează hainele și nu numai, și de aceea trebuie să-l folosiți cu grijă.

Metoda I

Puteți prepara o pastă din turmeric. Folosiți o jumătate de linguriță din acest condiment, pe care combinați-o cu puțină apă, astfel încât să obțineți o pastă. Înmuiați-vă periuța în această pastă și sapalați-vă în mod obișnuit pe dinți. La final spălați-vă cu pastă obișnuită și clătiți-vă bine.

Metoda II

Puteți presăra puțin turmeric pe periuța de dinți, ușor umezită. Aici se poată lăsa că turmericul să acționeze aproximativ 5 minute, după care vă puteți peria normal dinții (la fel ca în prima metodă).

Metoda III

Se poate presăra puțin turmeric peste pasta de dinți. Aici trebuie să vă spălați dinții în mod obișnuit și să vă clătiți cu apă din abundență.

Metoda IV

Această metodă este eficientă pentru tratarea afecțiunilor gingivale și constă în prepararea unei ape de gură pe bază de turmeric. Apa de gură din turmeric se prepară dintr-o jumătate de linguriță cu pudră amestecată cu o jumătate de pahar cu apă.

În final, să nu uităm de importanța turmericului în prevenirea cancerului. Consumați-l cât mai des pe post de condiment, în mâncăruri sau în sucuri și veți avea o sănătate de fier.

Sursă de inspirație folosită: lataifas.ro

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Cum să porți piesele din denim Se pare că denimul este în continuare la modă, fiind baza celor mai cool ținute! Vezi o galerie de imagini cu piese din denim din care să vă puteți inspira.
Învață cum să-ți realizezi singură această coafură chic Nu o să îți vină să crezi cât de ușor se realizează aceasta coafură ce vă scoate la iveală femeia stilată, elegantă și sexy din tine!
7 alimente pentru o piele cât mai frumoasă Ai încercat multe produse pentru un ten frumos, însă nu ai obţinut rezultatele dorite? Te-ai gândit că de fapt problema vine din interior şi că pe faţa ta se "citeşte" tot ce mănânci?
Smoothie pentru arderea celulitei Acest smoothie te va scăpa rapid de inestetica celulită. Transformă-ţi corpul într-unul de vis!
Cum să nu te îngraşi la serviciu Spune adio colăceilor şi sculptează-ţi silueta de vis! Vei vedea că este mult mai uşor decât credeai să te menţii în formă la job, dacă vei ţine cont de următoarele sfaturi!
Cum să ai unghii mai sănătoase și puternice Vezi ce trebuie să faci pentru a avea cele mai frumoase și puternice unghii. În acest fel nu vei mai avea nevoie niciodată de unghii cu gel!
Cum să îţi repari o unghie ruptă Erai foarte mândră de unghiile tale lungi până când ţi-ai rupt din greşeală una pe lăţime? În acest articol vei vedea cum o poţi repara cu ajutorul unui săculeţ de ceai.
Cum se îngrijește corect tenul pe timp de toamnă Venirea frigului nu trebuie să se citească pe fața ta! Ține cont de următoarele sfaturi și vei avea un ten de invidiat pe tot parcursul anotimpului rece!
Cum se prepară apa de trandafiri Iată cât de ușor îți poți prepara apa de trandafiri, chiar din confortul casei tale! Avantajul acesteia este că nu conține chimicale!
Loțiune împotriva pistruilor pe bază de ghiocei Prepară-ți și tu acasă o loțiune din ghiocei foarte eficientă în tratarea petelor de pe față și a pistruilor. Profită din plin de beneficiile necunoscute ale vestitorilor primăverii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *