Frumusete

Cum să îți îndrepți părul cu feonul pentru un plus de volum

Prin această metodă vei obține un volum al părului demn de invidiat!

Prin această metodă vei obține un volum al părului demn de invidiat!

În următorul articol vă prezint două tutoriale în care protagonistele își îndreaptă părul folosind peria și feonul. Știu că acesta metodă presupune efort, însă în acest fel veți reuși să vă obțineți o coafură plină de volum. Doar în primul videoclip este folosită și placa, așadar în acest fel reușim să ne scutim părul de o sursă de căldură în plus.
Înainte de începerea procesului de îndreptare, aplică-ți un spray termoprotector. Eu îl folosesc pe cel de la Farmec.

În cele două tutoriale de îndreptare a părului cu volum, tehnica este aceeași, însă protagonistele au părul diferit.

În primul videoclip veți vedea cum se îndreaptă cu feonul părul drept, de lungime mai scurtă.

La începutul acestui tutorial, Leyla ne prezintă ce fel de termoprotector folosește ea. De la minutul 4:00 aceasta începe metoda de îndreptare propriu-zisă.
Primul lucru pe care îl face este să își împartă părul în secțiuni. Pornește din dreptul urechilor și merge cu degetele până în spate, pentru a-și delimita primele două secțiuni. Partea de sus o prinde cu un clește, iar părul rămas îl împarte în două. Părțile rămase se împart iarăși în două, și apoi se începe procesul de îndreptare cu peria. La final, Leyla folosește placa pentru a-și îndrepta vârfurile, și astfel obține o coafură de efect.

În al doilea videoclip o întâlnim pe Carli care are părul mai lung, mai des și ondulat. Aici munca este mult mai mare (vorbesc din proprie experiență), deci îți va lua cel puțin 40-50 de minute. La un moment dat vei vrea să renunți din cauza durerii de brațe, însă nu te da bătută și mergi mai departe. Vei vedea că în timp îți vei perfecționa tehnica!

Pentru un plus de strălucire vă recomand să folosiți câteva picături de ulei de argan (3-4 picături sunt suficiente pentru un păr des și lung). Eu le aplic după uscare pentru a „cizela” firele rebele.

Dacă vă hotărâți să puneți aceste metode în aplicare, vă așteptam cu păreri. Dacă le folosiți deja vă așteptam cu sugestii!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Cum să îți prepari propria cremă hidratantă pentru călcâie crăpate Nu o să îți vină să crezi, dar aceasta cremă conține doar trei ingrediente pe care le găsești în orice bucătărie.
Cum te scapă scorțișoara de celulită Pe lângă faptul că ne ajută să dăm savoare prăjiturilor și cafelelor, scorțișoara ne scapă și de celulită. Folosește-o și tu pentru a arăta perfect pe plajă!
Cum îți tratează uleiul de cocos buzele crăpate Uleiul de cocos este un ajutor de nădejde atunci când vine vorba de vindecarea rapidă a buzelor crăpate. Vezi ce alte beneficii are acest untdelemn miraculos și cum se folosește!
Cum să te tunzi singură – paşii explicaţi în articol şi videoclip Dacă te-ai săturat ca de fiecare dată să ţi se tundă mai mult decât îţi doreai din lungimea părului, încearcă următoarea metodă. Este simplă şi nu ai cum să dai greş!
Cele mai bune remedii naturiste contra acneei Produsele chimice nu fac altceva decât să vă agraveze acneea, așa că apelaţi la produsele oferite de natură! Sunt ieftine, eficiente și ușor de utilizat!
Cum să îţi faci bucle cu placa de păr În următorul videoclip vei vedea cât de uşor este să îţi realizezi singură bucle cu placa de îndreptat părul.
Vesta din denim – la mare căutare în vara lui 2015 Vesta din denim este cu siguranță un must-have al verii anului 2015, așa că trebuie neapărat să ai și tu una în garderoba ta. Vezi 27 de ținute din care să te inspiri!
Principalele motive ale căderii părului Vezi care sunt cauzele căderii părului și încearcă să găsești soluția potrivită problemei tale. În acest fel, părul tău va arăta mai frumos ca niciodată!
Cum să-ți refaci rapid părul deteriorat Ai părul tot mai fragil și lipsit de strălucire? Iată ce trebuie să faci pentru a-l ajuta să devină mai sănătos și lucios!
Întrebările obligatorii pe care trebuie să ți le adreseze un hair stylist Astfel îți vei da seama cât de profesionist este! Și tu te numeri printre persoanelor cărora niciodată nu li s-au adresat asemenea întrebări?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *