Frumusete

Cum să îți îndrepți părul cu feonul pentru un plus de volum

Prin această metodă vei obține un volum al părului demn de invidiat!

Prin această metodă vei obține un volum al părului demn de invidiat!

În următorul articol vă prezint două tutoriale în care protagonistele își îndreaptă părul folosind peria și feonul. Știu că acesta metodă presupune efort, însă în acest fel veți reuși să vă obțineți o coafură plină de volum. Doar în primul videoclip este folosită și placa, așadar în acest fel reușim să ne scutim părul de o sursă de căldură în plus.
Înainte de începerea procesului de îndreptare, aplică-ți un spray termoprotector. Eu îl folosesc pe cel de la Farmec.

În cele două tutoriale de îndreptare a părului cu volum, tehnica este aceeași, însă protagonistele au părul diferit.

În primul videoclip veți vedea cum se îndreaptă cu feonul părul drept, de lungime mai scurtă.

La începutul acestui tutorial, Leyla ne prezintă ce fel de termoprotector folosește ea. De la minutul 4:00 aceasta începe metoda de îndreptare propriu-zisă.
Primul lucru pe care îl face este să își împartă părul în secțiuni. Pornește din dreptul urechilor și merge cu degetele până în spate, pentru a-și delimita primele două secțiuni. Partea de sus o prinde cu un clește, iar părul rămas îl împarte în două. Părțile rămase se împart iarăși în două, și apoi se începe procesul de îndreptare cu peria. La final, Leyla folosește placa pentru a-și îndrepta vârfurile, și astfel obține o coafură de efect.

În al doilea videoclip o întâlnim pe Carli care are părul mai lung, mai des și ondulat. Aici munca este mult mai mare (vorbesc din proprie experiență), deci îți va lua cel puțin 40-50 de minute. La un moment dat vei vrea să renunți din cauza durerii de brațe, însă nu te da bătută și mergi mai departe. Vei vedea că în timp îți vei perfecționa tehnica!

Pentru un plus de strălucire vă recomand să folosiți câteva picături de ulei de argan (3-4 picături sunt suficiente pentru un păr des și lung). Eu le aplic după uscare pentru a „cizela” firele rebele.

Dacă vă hotărâți să puneți aceste metode în aplicare, vă așteptam cu păreri. Dacă le folosiți deja vă așteptam cu sugestii!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Remedii naturale pentru unghii exfoliate și fragile Ai unghiile fragile și nu reușești deloc să le lași să crească? Află cum să le menții cât mai sănătoase și îngrijite cu ajutorul remediilor naturiste!
Ce este anticearcănul și unde îl mai aplicăm în afară de zona cearcănelor? Află care sunt toate locurile perfecte în care îl poți aplica!
Cum să-ți pregătești pielea pentru bronzat Dorești să capeți un bronz frumos și uniform, însă îți este frică de arsurile solare? Vezi cum trebuie să-ți pregătești pielea înainte de expunerea la soare.
Cele mai inspirante modele de ținută pentru birou Vezi care sunt tendințele din acest an în ceea ce privește outfiturile de birou. Cine spune că ținutele de la serviciu trebuie să fie monotone și plictisitoare?
Cele mai bune tehnici de aplicare a tușului de ochi Următorul tutorial este de mare ajutor femeilor ce întâmpină dificultăți în aplicarea perfectă a tuşului de ochi.
Videoclip cu exerciţii pentru un fund perfect Antrenoarea lui Jeniffer Lopez, Tracy Anderson ne arată cât de uşor este să obţii un fund perfect tonifiat! Încearcă şi tu aceste exerciţii!
Împletitură pentru păr creponat Îți place să-ți creponezi părul? Atunci, această împletitură îți va fi cu siguranță pe plac!
Videoclip – coc în creștet cu împletitură spic la spate și fundiță În ciuda faptului că pare complicată, dacă vei urma paşii din articol vei vedea cât de uşor îţi poţi realiza şi tu această împletitură spic finalizata într-un coc.
6 uleiuri naturale care fac vedetele să arate uimitor Află care sunt acestea şi foloseşte-le dacă doreşti un ten de invidiat ca al vedetelor de la Hollywood!
Alege-ți blugii în funcție de forma corpului Vezi ce modele de blugi te aranjează cel mai bine în funcție de forma corpului tău! Fii atentă la croială și astfel vei arăta impecabil de fiecare dată când îi porți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *