Frumusete

6 greşeli de machiaj ce te fac să arăţi obosită

Îți este greu să arăţi fresh în fiecare dimineaţă, şi încerci diverse metode pentru a-ţi ascunde oboseala? Ai grijă, deoarece poţi lua unele decizii nefericite ce te vor face să arăţi şi mai epuizată!

Îți este greu să arăţi fresh în fiecare dimineaţă, şi încerci diverse metode pentru a-ţi ascunde oboseala? Ai grijă, deoarece poţi lua unele decizii nefericite ce te vor face să arăţi şi mai epuizată!

Stai departe de următoarele greşeli şi vei arăta uimitor în orice moment al zilei:

1. Nu alege culori monotone

Conturarea fiecărei părţi a feței cu nuanţe diferite, te ajută să arăţi mult mai fresh. În loc să foloseşti o singură culoare pentru toată faţa, defineşte-ţi subtil sprâncenele, ochii, obrajii şi buzele.

2. Foloseşti greşit anticearcănul

Anticearcănul care este prea întunecat sau prea deschis pentru nuanţa feţei tale, te va face să arăţi obosită. Pentru a nu greşi, aplică-l într-o cameră foarte bine luminată, pentru a te asigura că arată natural. De fiecare dată, când testezi un produs nou, foloseşte o oglindă de mână şi uită-te cum arată la lumina artificială dar şi la cea naturală.

3. Sari peste baza de machiaj

Acest lucru este destul de riscant dacă doreşti să foloseşti un eyeliner închis. Baza de machiaj previne ca acesta să ţi se întindă şi să capeţi acel aspect de raton. Dacă nu doreşti să foloseşti nicio bază, apelează atunci la un eyeliner rezistent la apă.

4. Foloseşti prea multă pudră şi fond de ten

Pielea uscată şi pudrată în exces, te face să arăţi mult mai obosită, în comparaţie cu aspectul tineresc pe care îl oferă pielea neîncărcată. Foloseşte fondul de ten în cantităţi moderate şi insistă doar pe locurile cu probleme. Pentru a elimina aspectul strălucitor al feţei, foloseşte o pudră translucidă în cantităţi cât mai mici.

5. Nu foloseşti cremă hidratantă

Nu aplica niciodată machiajul pe o față deshidratată. Pentru a face un bine tenului, foloseşte o cremă hidratantă cu factor de protecţie solară. Aplicarea machiajului pe faţa uscată, te va face să arăţi incredibil de obosită şi îţi va scoate în evidenţă toate defectele.

6. Foloseşti fard de culoare gri

Machiajul cu nuanţe de gri te face să arăţi epuizată. Foloseşte palete calde pentru a căpăta un aspect mai tineresc şi odihnit.

Sursa: WomensHealthmag.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

6 măşti delicioase de înfrumuseţare pe bază de căpşuni Ne aflăm în sezonul căpşunilor, aşa că de ce să nu profităm din plin de beneficiile acestora?
Beneficiile uleiului de susan pentru frumusețe Vezi cum te ajută uleiul de susan să-ți menții cât mai mult timp tinerețea tenului și frumusețea părului. Folosește-l și tu în rutină zilnică de îngrijire și vei vedea cât de mulțumită vei fi de rezul...
Învață cum sa te tunzi singură asemeni lui Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger arată bine din toate punctele de vedere, însa părul ei pur și simplu ne fascinează. Iată cum te poți tunde singură asemeni ei - Videoclip.
Învață cum să-ți realizezi singură această coafură chic Nu o să îți vină să crezi cât de ușor se realizează aceasta coafură ce vă scoate la iveală femeia stilată, elegantă și sexy din tine!
Exerciții pentru abdomen prezentate de Cori Gramescu Chiar dacă uneori ți se pare imposibil să dai jos kilogramele în plus din zona abdomenului, vei vedea că prin perseverență și ambiție vei reuși! Ai încredere în tine!
Se poartă împletiturile în 2015 – tendințele în coafură Împletiturile sunt la mare căutare în acest an. Învață cum să-ți realizezi o coadă franțuzească, finalizata într-un coc răsucit la spate, pe o bentiță!
Cum să îţi repari o unghie ruptă Erai foarte mândră de unghiile tale lungi până când ţi-ai rupt din greşeală una pe lăţime? În acest articol vei vedea cum o poţi repara cu ajutorul unui săculeţ de ceai.
Coafuri ideale pentru noaptea de Revelion În următoarele 8 videoclipuri vei găsi mai multe tipuri de coafuri din care te poţi inspira pentru noaptea de Revelion.
Cum să ai gene mai lungi şi pline de volum Trucuri mici, efecte mari. Foloseşte-le şi tu pentru gene mult mai voluminoase şi lungi!
6 coafuri pentru păr gras Vei spune că cea mai bună metodă constă în spălatul pe cap, însă se mai întâmplă să fii nevoită să ieşi din casă, deşi nu ai apucat să te speli pe cap. Coafurile din articol te vor ajuta să maschezi a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *