Frumusete

6 greşeli de machiaj ce te fac să arăţi obosită

Îți este greu să arăţi fresh în fiecare dimineaţă, şi încerci diverse metode pentru a-ţi ascunde oboseala? Ai grijă, deoarece poţi lua unele decizii nefericite ce te vor face să arăţi şi mai epuizată!

Îți este greu să arăţi fresh în fiecare dimineaţă, şi încerci diverse metode pentru a-ţi ascunde oboseala? Ai grijă, deoarece poţi lua unele decizii nefericite ce te vor face să arăţi şi mai epuizată!

Stai departe de următoarele greşeli şi vei arăta uimitor în orice moment al zilei:

1. Nu alege culori monotone

Conturarea fiecărei părţi a feței cu nuanţe diferite, te ajută să arăţi mult mai fresh. În loc să foloseşti o singură culoare pentru toată faţa, defineşte-ţi subtil sprâncenele, ochii, obrajii şi buzele.

2. Foloseşti greşit anticearcănul

Anticearcănul care este prea întunecat sau prea deschis pentru nuanţa feţei tale, te va face să arăţi obosită. Pentru a nu greşi, aplică-l într-o cameră foarte bine luminată, pentru a te asigura că arată natural. De fiecare dată, când testezi un produs nou, foloseşte o oglindă de mână şi uită-te cum arată la lumina artificială dar şi la cea naturală.

3. Sari peste baza de machiaj

Acest lucru este destul de riscant dacă doreşti să foloseşti un eyeliner închis. Baza de machiaj previne ca acesta să ţi se întindă şi să capeţi acel aspect de raton. Dacă nu doreşti să foloseşti nicio bază, apelează atunci la un eyeliner rezistent la apă.

4. Foloseşti prea multă pudră şi fond de ten

Pielea uscată şi pudrată în exces, te face să arăţi mult mai obosită, în comparaţie cu aspectul tineresc pe care îl oferă pielea neîncărcată. Foloseşte fondul de ten în cantităţi moderate şi insistă doar pe locurile cu probleme. Pentru a elimina aspectul strălucitor al feţei, foloseşte o pudră translucidă în cantităţi cât mai mici.

5. Nu foloseşti cremă hidratantă

Nu aplica niciodată machiajul pe o față deshidratată. Pentru a face un bine tenului, foloseşte o cremă hidratantă cu factor de protecţie solară. Aplicarea machiajului pe faţa uscată, te va face să arăţi incredibil de obosită şi îţi va scoate în evidenţă toate defectele.

6. Foloseşti fard de culoare gri

Machiajul cu nuanţe de gri te face să arăţi epuizată. Foloseşte palete calde pentru a căpăta un aspect mai tineresc şi odihnit.

Sursa: WomensHealthmag.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Învață cum să-ți realizezi singură această coafură chic Nu o să îți vină să crezi cât de ușor se realizează aceasta coafură ce vă scoate la iveală femeia stilată, elegantă și sexy din tine!
Cum să îţi faci bucle cu placa de păr În următorul videoclip vei vedea cât de uşor este să îţi realizezi singură bucle cu placa de îndreptat părul.
Cum să ai gene mai lungi şi pline de volum Trucuri mici, efecte mari. Foloseşte-le şi tu pentru gene mult mai voluminoase şi lungi!
Cele mai bune tehnici de aplicare a tușului de ochi Următorul tutorial este de mare ajutor femeilor ce întâmpină dificultăți în aplicarea perfectă a tuşului de ochi.
Top 3 băuturi care te ajută să obții un abdomen plat Ingredientele din aceste băuturi sunt cei mai mari inamici ai grăsimii de pe abdomen!
Cum să îți prepari propria cremă hidratantă pentru călcâie crăpate Nu o să îți vină să crezi, dar aceasta cremă conține doar trei ingrediente pe care le găsești în orice bucătărie.
7 alimente pentru o piele cât mai frumoasă Ai încercat multe produse pentru un ten frumos, însă nu ai obţinut rezultatele dorite? Te-ai gândit că de fapt problema vine din interior şi că pe faţa ta se "citeşte" tot ce mănânci?
Cum să-ți faci bucle lejere asemeni îngerașilor de la Victoria’s Secret Cu ajutorul unui ondulator și a unor bigudiuri mari și tu îți poți realiza niște bucle demne de podiumurile de defilare. Vezi cât de ușor se realizează!
Cum să fii mândră de felul în care arăți Uitaţi de tiparele false de frumuseţe, puneţi pe primul loc frumuseţea interioară şi arătaţi-vă în lume adevărata faţă! Tu ai curajul să îţi arăţi faţa nemachiată?
Cerceii lungi și supradimensionați fac furori în 2016 Cerceii lungi sau supradimensionați afișați de vedete în acest an, ne-au atras și nouă atenția așa că ți-am pregătit o galerie foto cu cele mai interesante sau bizare modele. Care îți plac cel mai mul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *