Divertisment

Nu o să credeţi ce răspuns are un copil de 3 ani, la întrebarea: „Care este visul tău?”

Acest videoclip îţi va face cu siguranţă ziua mai bună!

Acest videoclip îţi va face cu siguranţă ziua mai bună!

Pe lângă faptul că este foarte talentat la dans, acest copilaş îi uimeşte pe juraţi şi cu răspunsurile pline de înţelepciune, sinceritate şi inocenţă pe care le oferă.
Lui îi place să danseze deoarece în acest fel o face pe mama lui să râdă, iar râsul este un lucru bun deoarece înseamnă că în acele momente eşti cu adevărat fericit.
Visul acestuia este să facă oamenii fericiţi asemeni lui!
Tu eşti fericit/ă?

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Ghid de supraviețuire în secolul buzelor supradimensionate Bot de rață, doua băști? Dacă aceste denumiri te fac să razi cu gura până la urechi, stai să vezi cum descrie Andrei Pleșu “instalațiile” duduilor de prin showbiz și nu numai…
Doza de relaxare – videoclip cu superba noastră Galaxie Fotograful norvegian Terje Sorgjerda este cel care a surprins aceste cadre de vis ale Căii Lactee.
Cel mai comic videoclip posibil – vei râde cu lacrimi! Ai avut o zi grea sau pur şi simplu doreşti să râzi cu gura până la urechi fără un motiv anume? Dacă da, urmăreşte acest videoclip! Atenţie: doza maximă de veselie!
Doza de veselie – videoclip cu animale care fac „pe mortul” Dacă tot este 1 mai, haideţi să ne relaxăm cu un videoclip haios.
Un dans cu adevărat spectaculos Chiar dacă dansează în întuneric, această echipă reuşeşte să facă un show spectaculos.
Modelele de blugi ale anului 2015. Vezi cum îi poartă vedetele de la Hollywood! Vezi ce este nou în tendințe de jeanși anul acesta! Inspiră-te din ținutele vedetelor și nu vei da greș!
Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ne-am purta în viaţa reală exact ca pe Facebook? Un videoclip cu milioane de vizitatori ne arată cât de ciudat şi amuzant ar fi dacă s-ar întâmpla acest lucru.
Beyonce și-a șocat fanii cu rochia purtată la Gala Met 2015 În ciuda faptului că J.Lo și Kim Kardashian sunt reginele ținutelor care nu lasă prea mult loc de interpetare, se pare că Beyonce le-a întrecut în nuditate, uimindu-și fanii!
Trendurile în materie de rochii elegante ale anului 2016 Vedetele prezente la gala de decernare a premiilor Grammy au dat startul tendințelor în modă ale anului 2016. Divele au mizat pe senzualitate și astfel au purtat rochii menite să le pună în evidență c...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *