Divertisment

Dar de ce să-mi tai dom’le sânii și să-i îndes cu plastic?

Răspuns pentru esteticianul care o îndeamnă pe Lidia Buble să-și facă un implant mamar pentru a-și corecta sânii lăsați: nu mai bine ți-ai pune tu câțiva cm în plus, de creier?

Răspuns pentru esteticianul care o îndeamnă pe Lidia Buble să-și facă un implant mamar pentru a-și corecta sânii lăsați: nu mai bine ți-ai pune tu câțiva cm în plus, de creier?

Personal, nu am niciun fel de interes pentru telenovela Lidia Buble – Răzvan Simion. Site-ul nostru nu este un cancan ieftin care să intre cu bocancii în viața privată a oamenilor. Ceea ce m-a indignat este un articol ieftin, menit doar să atragă un „Click”, în care se discută aprig despre nurii vedetei. În această postare de doi lei nu se face altceva decât să se păteze într-un mod grosolan imaginea femeilor cu sâni normali. Știm cu toate că forma sânilor diferă. Nu vei vedea niciodată ca sânii sub formă de pară să fie la fel de fermi și rotunzi ca cei sub formă de măr.

Oare ce este în sufletul femeilor care alăptează și citesc asemenea mizerii? Mai sunt în stare aceste eroine să se privească în oglindă și să se considere frumoase atunci când își văd sânii lăsați și vergeturile cauzate de sarcină? Cum să nu treacă de la extaz la agonie, femeile care după lupte intense cu proprii demoni reușesc să slăbească, dar își pierd fermitatea sânilor? La fel s-a întâmplat și în cazul Lidiei, care a reușit să dea jos câteva kilograme, lucru ce i-a afectat felul în care îi arată sânii.

Acest articol îl dedicăm tuturor femeilor care nu sunt perfecte şi care nu se lasă călcate în picioare de mitocănii. Indiferent că ai sânii lăsați, vergeturi, celulită și nu arăți asemeni modelelor Photoshopate nu uita că înainte de toate ești fiică, soră, soţie, parteneră, mamă, colegă și că reușești (numai tu ştii cum) să te descurci în toate aceste ipostaze, lucru ce te transformă într-un model de urmat în viață. Nu te lăsa influențată de părerea celor din jur, sau de medici asemeni estiticianului Youssef Chawi care i-a recomandat Lidiei Buble doar câteva intervenții ușoare, chipurile cu recuperare rapidă. Am văzut cu toate cât de „puțin” doare chiar și când te lovești ușor la un sân. Omul din asta trăiește. Nu te taie, nu vede bani!

Învăță să-ţi acceptați mai ușor schimbările firești ale corpului. Ia-le de exemplu pe Lady Gaga, Rihanna sau Inna, care nu sunt tocmai celebre pentru buze țuguiate și pepeni mai mari ca cei de la Dăbuleni! 😉

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Doza de veselie – videoclip cu animale care fac „pe mortul” Dacă tot este 1 mai, haideţi să ne relaxăm cu un videoclip haios.
Cel mai adormit căţel – videoclip amuzant Şi pe căţeluşi îi mai prinde câteodată oboseala...şi deşi, se chinuiesc eroic spre amuzamentul nostru să rămână treji, nu reuşesc.
Zâmbeşte, astăzi întreaga lume sărbătoreşte Ziua Internaţională a Fericirii Astăzi, 20 martie, se sărbătoreşte pentru a doua oară în lume Ziua Fericirii.
Ghid de supraviețuire în secolul buzelor supradimensionate Bot de rață, doua băști? Dacă aceste denumiri te fac să razi cu gura până la urechi, stai să vezi cum descrie Andrei Pleșu “instalațiile” duduilor de prin showbiz și nu numai…
Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ne-am purta în viaţa reală exact ca pe Facebook? Un videoclip cu milioane de vizitatori ne arată cât de ciudat şi amuzant ar fi dacă s-ar întâmpla acest lucru.
Cannes 2016: Top 10 ținute spectaculoase pe covorul roșu Vezi care sunt cele mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes.
Acest tip are un talent uimitor – imită vocal 10 instrumente! Rezultatul este o piesă ce te va binedispune cu siguranţă. Priviţi cât de bine îi iese!
Oscar 2016 – cele mai spectaculoase rochii de pe covorul roșu Vezi cu ce ținute și-au făcut apariția vedetele la gala de decernare a premiilor Oscar. Criticii au declarat despre Charlize Theron că a definit perfecţiunea pe covorul roşu.
Videoclip amuzant – cea mai răbdătoare pisică O ciuguleşte, îi cântă la urechi, biata pisicuţă cât să mai reziste?
Ian Somerhalder s-a căsătorit Veste proastă pentru fanele The Vampire Diaries. Frumosul "vampir" s-a căsătorit la finalul săptămânii trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *