Divertisment

Dar de ce să-mi tai dom’le sânii și să-i îndes cu plastic?

Răspuns pentru esteticianul care o îndeamnă pe Lidia Buble să-și facă un implant mamar pentru a-și corecta sânii lăsați: nu mai bine ți-ai pune tu câțiva cm în plus, de creier?

Răspuns pentru esteticianul care o îndeamnă pe Lidia Buble să-și facă un implant mamar pentru a-și corecta sânii lăsați: nu mai bine ți-ai pune tu câțiva cm în plus, de creier?

Personal, nu am niciun fel de interes pentru telenovela Lidia Buble – Răzvan Simion. Site-ul nostru nu este un cancan ieftin care să intre cu bocancii în viața privată a oamenilor. Ceea ce m-a indignat este un articol ieftin, menit doar să atragă un „Click”, în care se discută aprig despre nurii vedetei. În această postare de doi lei nu se face altceva decât să se păteze într-un mod grosolan imaginea femeilor cu sâni normali. Știm cu toate că forma sânilor diferă. Nu vei vedea niciodată ca sânii sub formă de pară să fie la fel de fermi și rotunzi ca cei sub formă de măr.

Oare ce este în sufletul femeilor care alăptează și citesc asemenea mizerii? Mai sunt în stare aceste eroine să se privească în oglindă și să se considere frumoase atunci când își văd sânii lăsați și vergeturile cauzate de sarcină? Cum să nu treacă de la extaz la agonie, femeile care după lupte intense cu proprii demoni reușesc să slăbească, dar își pierd fermitatea sânilor? La fel s-a întâmplat și în cazul Lidiei, care a reușit să dea jos câteva kilograme, lucru ce i-a afectat felul în care îi arată sânii.

Acest articol îl dedicăm tuturor femeilor care nu sunt perfecte şi care nu se lasă călcate în picioare de mitocănii. Indiferent că ai sânii lăsați, vergeturi, celulită și nu arăți asemeni modelelor Photoshopate nu uita că înainte de toate ești fiică, soră, soţie, parteneră, mamă, colegă și că reușești (numai tu ştii cum) să te descurci în toate aceste ipostaze, lucru ce te transformă într-un model de urmat în viață. Nu te lăsa influențată de părerea celor din jur, sau de medici asemeni estiticianului Youssef Chawi care i-a recomandat Lidiei Buble doar câteva intervenții ușoare, chipurile cu recuperare rapidă. Am văzut cu toate cât de „puțin” doare chiar și când te lovești ușor la un sân. Omul din asta trăiește. Nu te taie, nu vede bani!

Învăță să-ţi acceptați mai ușor schimbările firești ale corpului. Ia-le de exemplu pe Lady Gaga, Rihanna sau Inna, care nu sunt tocmai celebre pentru buze țuguiate și pepeni mai mari ca cei de la Dăbuleni! 😉

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Căţei care se cred lupi – uitaţi-vă cât de drăgălaş pot urla! Videoclip foarte amuzant cu nişte căţeluşi care se chinuiesc să îşi imite stăpânii. Rezultatul este unul extrem de drăgălaş!
Doza de relaxare – videoclip cu superba noastră Galaxie Fotograful norvegian Terje Sorgjerda este cel care a surprins aceste cadre de vis ale Căii Lactee.
Un dans cu adevărat spectaculos Chiar dacă dansează în întuneric, această echipă reuşeşte să facă un show spectaculos.
O focă şi un jurnalist sunt protagoniştii unui videoclip drăgălaş Acest videoclip vesel ce îţi va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!
Doza de veselie – videoclip cu animale care fac „pe mortul” Dacă tot este 1 mai, haideţi să ne relaxăm cu un videoclip haios.
Oscar 2016 – cele mai spectaculoase rochii de pe covorul roșu Vezi cu ce ținute și-au făcut apariția vedetele la gala de decernare a premiilor Oscar. Criticii au declarat despre Charlize Theron că a definit perfecţiunea pe covorul roşu.
Videoclip amuzant – cea mai răbdătoare pisică O ciuguleşte, îi cântă la urechi, biata pisicuţă cât să mai reziste?
Modelele de blugi ale anului 2015. Vezi cum îi poartă vedetele de la Hollywood! Vezi ce este nou în tendințe de jeanși anul acesta! Inspiră-te din ținutele vedetelor și nu vei da greș!
Această melodie îţi va însenina ziua Ascultă cât de bine cânta acest chitarist! Ţi se va face pielea de găină!
Reacţia de nepreţuit a unei fetiţe ce vede pentru prima dată ploaia Să ne bucurăm mai des de micile bucurii ale vieţii. Dacă nu mai ştim cum, atunci să îi lăsăm pe cei mici să ne reamintească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *