Divertisment

Dar de ce să-mi tai dom’le sânii și să-i îndes cu plastic?

Răspuns pentru esteticianul care o îndeamnă pe Lidia Buble să-și facă un implant mamar pentru a-și corecta sânii lăsați: nu mai bine ți-ai pune tu câțiva cm în plus, de creier?

Răspuns pentru esteticianul care o îndeamnă pe Lidia Buble să-și facă un implant mamar pentru a-și corecta sânii lăsați: nu mai bine ți-ai pune tu câțiva cm în plus, de creier?

Personal, nu am niciun fel de interes pentru telenovela Lidia Buble – Răzvan Simion. Site-ul nostru nu este un cancan ieftin care să intre cu bocancii în viața privată a oamenilor. Ceea ce m-a indignat este un articol ieftin, menit doar să atragă un „Click”, în care se discută aprig despre nurii vedetei. În această postare de doi lei nu se face altceva decât să se păteze într-un mod grosolan imaginea femeilor cu sâni normali. Știm cu toate că forma sânilor diferă. Nu vei vedea niciodată ca sânii sub formă de pară să fie la fel de fermi și rotunzi ca cei sub formă de măr.

Oare ce este în sufletul femeilor care alăptează și citesc asemenea mizerii? Mai sunt în stare aceste eroine să se privească în oglindă și să se considere frumoase atunci când își văd sânii lăsați și vergeturile cauzate de sarcină? Cum să nu treacă de la extaz la agonie, femeile care după lupte intense cu proprii demoni reușesc să slăbească, dar își pierd fermitatea sânilor? La fel s-a întâmplat și în cazul Lidiei, care a reușit să dea jos câteva kilograme, lucru ce i-a afectat felul în care îi arată sânii.

Acest articol îl dedicăm tuturor femeilor care nu sunt perfecte şi care nu se lasă călcate în picioare de mitocănii. Indiferent că ai sânii lăsați, vergeturi, celulită și nu arăți asemeni modelelor Photoshopate nu uita că înainte de toate ești fiică, soră, soţie, parteneră, mamă, colegă și că reușești (numai tu ştii cum) să te descurci în toate aceste ipostaze, lucru ce te transformă într-un model de urmat în viață. Nu te lăsa influențată de părerea celor din jur, sau de medici asemeni estiticianului Youssef Chawi care i-a recomandat Lidiei Buble doar câteva intervenții ușoare, chipurile cu recuperare rapidă. Am văzut cu toate cât de „puțin” doare chiar și când te lovești ușor la un sân. Omul din asta trăiește. Nu te taie, nu vede bani!

Învăță să-ţi acceptați mai ușor schimbările firești ale corpului. Ia-le de exemplu pe Lady Gaga, Rihanna sau Inna, care nu sunt tocmai celebre pentru buze țuguiate și pepeni mai mari ca cei de la Dăbuleni! 😉

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Videoclip extrem de amuzant cu păsări Emu şi o jucărie Videoclipul prezintă cât de fricoase sunt aceste păsări. Deşi jucăria este minusculă în comparaţie cu ele, aceasta reuşeşte să le sperie îngrozitor. Urmăriţi dacă vreţi să râdeţi în hohote!...
Oscar 2016 – cele mai spectaculoase rochii de pe covorul roșu Vezi cu ce ținute și-au făcut apariția vedetele la gala de decernare a premiilor Oscar. Criticii au declarat despre Charlize Theron că a definit perfecţiunea pe covorul roşu.
Portretele membrilor de Beatles realizate cu ajutorul unei…clătite? Este posibil aşa ceva? Dacă ai suficient talent: da!
Acest tip are un talent uimitor – imită vocal 10 instrumente! Rezultatul este o piesă ce te va binedispune cu siguranţă. Priviţi cât de bine îi iese!
Vidrele, cele mai simpatice animăluţe – videoclip Sunt sigură, că doreşti să îţi începi dimineaţa cu zâmbetul pe buze! Special am ales două videoclip-uri cu cele mai drăgălaşe vidre, care îţi vor însenina cu siguranţă ziua. Cum să nu iubeşti aceste f...
Cel mai comic videoclip posibil – vei râde cu lacrimi! Ai avut o zi grea sau pur şi simplu doreşti să râzi cu gura până la urechi fără un motiv anume? Dacă da, urmăreşte acest videoclip! Atenţie: doza maximă de veselie!
Care au fost cele mai frumoase ținute de la Cannes 2015 Iată cu ce ținute și-au făcut apariția vedetele. Care ți-a plăcut cel mai mult?
Trendurile în materie de rochii elegante ale anului 2016 Vedetele prezente la gala de decernare a premiilor Grammy au dat startul tendințelor în modă ale anului 2016. Divele au mizat pe senzualitate și astfel au purtat rochii menite să le pună în evidență c...
Doza de relaxare – videoclip cu superba noastră Galaxie Fotograful norvegian Terje Sorgjerda este cel care a surprins aceste cadre de vis ale Căii Lactee.
Reacţia de nepreţuit a unei fetiţe ce vede pentru prima dată ploaia Să ne bucurăm mai des de micile bucurii ale vieţii. Dacă nu mai ştim cum, atunci să îi lăsăm pe cei mici să ne reamintească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *