Divertisment

Comentarii extrem de dure după prima semifinală „Românii au talent”

Decizia juriului a aprins spiritele în mediul online: „Din păcate, multă lume încă are impresia că această emisiune e pe bune…totul e regizat și stabilit dinainte! ” a declarat o fană nemulțumită!

Decizia juriului a aprins spiritele în mediul online: "Din păcate, multă lume încă are impresia că această emisiune e pe bune...totul e regizat și stabilit dinainte! " a declarat o fană nemulțumită!

Se pare că prima semifinală a show-ului „Românii au talent” nu a fost pe placul tuturor telespectatorilor! Reacțiile acestora în mediul de socializare au fost extrem de dure, după ce juriul a trebuie să decidă între micuța Nicoleta Iancu și între cei doi tinerei dansatori Oana Zara și Alexandru Bordea.

După ce telespectatorii i-au trimis în finală pe Ion Barbu și pe Traian Constantin, juriul a avut de luat o decizie extrem de dificilă, deoarece atât copila cu voce de aur cât și cei doi dansatori, au fost printre favoriții lor! După multe suspine și argumente, maestrul Bebe Cotimanis a dat votul decisiv, iar dezamăgirea resimțită de micuța copila a făcut-o să izbucnească în lacrimi.

Actorului nu i-a picat deloc bine acest moment și chiar a întrebat-o pe Nicoleta dacă îl iartă. Așa cum știm cu toții, copiii sunt cei mai sinceri, motiv pentru care copila a dat clar dezaprobator din cap și a izbucnit din nou în plâns. După acest moment chiar și marele actor s-a arătat profund dezamăgit și supărat, iar Andra s-a dus și a luat-o pe micuța lângă ea, la masa juriului, și i-a făcut promisiunea că a vă ajuta pe micuța să devină cea mai cunoscută.

Reacția telespectatorilor a fost însă una extrem de dură, iar comentariile negative au început să curgă pe pagina ofiaiala de Facebook a emisiunii. Iată ce sunt câțiva dintre cei nemulțumiți:

„Păcat mare păcat….Nicoleta are 9 ani și are o voce minunată cât despre cei doi nu mai discut….”

„Nicoleta va merge mai departe și fără acest show – ea este un talent adevărat, nimeni nu poate să-i ia asta!!!”

„Nu, nu mă așteptam…între a cânta corect și ok și a fi o apariție vocală WOW e cale lungă…Barbu ăla sau cum îl cheamă NU avea ce să caute în finală…cred că Andra a influențat publicul…PĂCAT!”

„Dragi prieteni din juriu….AȚI DAT-O ÎN BARĂ !!!!!SUNTEȚI DE TOATĂ RUȘINEA !!!! Păcat de minunea aceea de fetiță !!!”

„Sezonul acesta e foarte nasol…nu știu ce s-a întâmplat. .. Nicoleta era, într-adevăr un mare talent! Păcat foarte dezamăgită.”

„Acum nu putem face nimic.Juriul a ales așa și chiar dacă alegerea nu a fost după părerea multora corectă, nu putem face nimic.Nu poți spune că între un dans și o voce minunată a unui copil de 9 ani dansul a fost mai bun.Oricum felicitări Nicoletei că a ajuns până aici și felicitări finaliștilor.”

„Nicoleta trebuia evident să meargă mai departe!”

” De ce emisiunea se numește Romanii au talent ?????Fetița aia mică e un adevărat talent !!! Ea cânta ce cânta Maria Tanase, poate mai frumos de atât…ASTA ÎNSEAMNĂ TALENT !!! La vârsta ei să cânți în halul ăsta de bine…asta chiar e talent !!! Cei doi au dansat bine dar la ei e MUNCA nu TALENT…Respect Andra ,în rest RUȘIIINEEEEE !!!”

„Nicoleta, clar a fost jos pălăria! Merita să meargă mai departe. Emoția și trăirile ce le-a trimis către noi, publicul de acasă, au fost de 100 de ori mai puternice decât dânsul celor doi tineri. Și ei au fost la înălțime, îmi plac astfel de momente dar Nicoleta trebuia să fie în finală. Felicitări Andrei care a salvat situația și cred că merită tot respectul nostru.”

„Bravo Nicoleta!tu vei merge mai departe în viața câștigând mult mai mult! Mulțumesc Andra pt alegerea ta.Ești singura din juriu care a știut ce să aleagă: voce, emoție, talent !

„Am plâns ptr acest copilaș minunat…………”

” Foarte jenant momentul din această seară! Cu tot respectul Andy, Andra cine a gândit formatul așa trebuie să îl revizuiască. Copila aceea Nicoleta poate rămâne cu sechele grave! Nu va mai avea încredere în sine! Urât moment! Cel puțin d-nul Cotimanis a fost penibil rău de tot! MR nu contează..îi plac pupicii ! Păcat de acest copil talentat!”

” I s-au destrămat visele unui copil care chiar merita?…Respect.Nicoleta tu chiar ești un copil talentat indiferent de decizia juriului!”

Acestea sunt doar o mică parte din mesajele de nemulțumire scrise de telespectatorii care și-ar fi dorit ca Nicoleta Iancu să ajungă în finală.

Tu ce parare ai? Cine ți-ai fi dorit să ajungă în finala „Românii au talent”?

Sursă: Facebook.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Zâmbeşte, astăzi întreaga lume sărbătoreşte Ziua Internaţională a Fericirii Astăzi, 20 martie, se sărbătoreşte pentru a doua oară în lume Ziua Fericirii.
Reacţia de nepreţuit a unei fetiţe ce vede pentru prima dată ploaia Să ne bucurăm mai des de micile bucurii ale vieţii. Dacă nu mai ştim cum, atunci să îi lăsăm pe cei mici să ne reamintească!
Ghid de supraviețuire în secolul buzelor supradimensionate Bot de rață, doua băști? Dacă aceste denumiri te fac să razi cu gura până la urechi, stai să vezi cum descrie Andrei Pleșu “instalațiile” duduilor de prin showbiz și nu numai…
Căţei care se cred lupi – uitaţi-vă cât de drăgălaş pot urla! Videoclip foarte amuzant cu nişte căţeluşi care se chinuiesc să îşi imite stăpânii. Rezultatul este unul extrem de drăgălaş!
Videoclip extrem de amuzant cu păsări Emu şi o jucărie Videoclipul prezintă cât de fricoase sunt aceste păsări. Deşi jucăria este minusculă în comparaţie cu ele, aceasta reuşeşte să le sperie îngrozitor. Urmăriţi dacă vreţi să râdeţi în hohote!...
Ian Somerhalder s-a căsătorit Veste proastă pentru fanele The Vampire Diaries. Frumosul "vampir" s-a căsătorit la finalul săptămânii trecute.
Cannes 2016: Top 10 ținute spectaculoase pe covorul roșu Vezi care sunt cele mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes.
Trendurile în materie de rochii elegante ale anului 2016 Vedetele prezente la gala de decernare a premiilor Grammy au dat startul tendințelor în modă ale anului 2016. Divele au mizat pe senzualitate și astfel au purtat rochii menite să le pună în evidență c...
Modelele de blugi ale anului 2015. Vezi cum îi poartă vedetele de la Hollywood! Vezi ce este nou în tendințe de jeanși anul acesta! Inspiră-te din ținutele vedetelor și nu vei da greș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *