Divertisment

Beyonce și-a șocat fanii cu rochia purtată la Gala Met 2015

În ciuda faptului că J.Lo și Kim Kardashian sunt reginele ținutelor care nu lasă prea mult loc de interpetare, se pare că Beyonce le-a întrecut în nuditate, uimindu-și fanii!

În ciuda faptului că J.Lo și Kim Kardashian sunt reginele ținutelor care nu lasă prea mult loc de interpetare, se pare că Beyonce le-a întrecut în nuditate, uimindu-și fanii!

Rochiile transparente sunt în continuare foarte apreciate peste ocean și astfel ca la Gala Met din acest an, vedetele și-au etalat formele cum au știut ele mai bine. Beyonce a ales să poarte o rochie transparentă Givenchy care avea niște cristale aplicate pentru a-i ascunde zonele intime. Nu prea i-a ieșit acest lucru, astfel că spre deliciul fanilor de gen masculin, diva a oferit un adevărat spectacol!

Să fie oare frumoasa Beyonce afectată de o criză a vârstei mijlocii (debutata precoce la cei 33 de ani) sau dorește să ne arate cât de bine se simte în pielea ei? Un lucru este cert: în ciuda faptului că a apărut ultima, iar fanii au taxat-o pentru acest lucru, Beyonce a fost cireașă de pe tort de la Gala Met 2015. Ținuta sa extravagant[ l-a făcut inclusiv pe soțul său, Jay Z, să nu-și mai poată lua ochii de la ea.

Ce părere ai despre ținuta divei? A demonstrat că are curaj sau a căzut într-o extremă care nu-i face prea bine imaginii pe care și-a creat-o de-a lungul anilor?

Beyonce a aparut aproape dezbracata la gala Met-1 Beyonce a aparut aproape nud la gala MetBeyonce si-a socat fanii cu tinuta de la gala Met-1Beyonce a aparut aproape nud la gala Met-1Beyonce si-a socat fanii cu tinuta de la gala Met tinuta aproape nude a lui BeyonceSursă: www.dailymail.co.uk

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Videoclip extrem de amuzant cu păsări Emu şi o jucărie Videoclipul prezintă cât de fricoase sunt aceste păsări. Deşi jucăria este minusculă în comparaţie cu ele, aceasta reuşeşte să le sperie îngrozitor. Urmăriţi dacă vreţi să râdeţi în hohote!...
O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din part...
Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ne-am purta în viaţa reală exact ca pe Facebook? Un videoclip cu milioane de vizitatori ne arată cât de ciudat şi amuzant ar fi dacă s-ar întâmpla acest lucru.
Această melodie îţi va însenina ziua Ascultă cât de bine cânta acest chitarist! Ţi se va face pielea de găină!
Comentarii extrem de dure după prima semifinală „Românii au talent” Decizia juriului a aprins spiritele în mediul online: "Din păcate, multă lume încă are impresia că această emisiune e pe bune...totul e regizat și stabilit dinainte! " a declarat o fană nemulțumită!...
Acest tip are un talent uimitor – imită vocal 10 instrumente! Rezultatul este o piesă ce te va binedispune cu siguranţă. Priviţi cât de bine îi iese!
Cele mai neinspirate ținute de la premiile Bafta TV Se pare că pe covorul roșu al prestigiosului eveniment au avut loc multe apariții neinspirate care au nu trecut neobservate de către criticii de modă - Galerie foto.
Ian Somerhalder s-a căsătorit Veste proastă pentru fanele The Vampire Diaries. Frumosul "vampir" s-a căsătorit la finalul săptămânii trecute.
Doza de veselie – videoclip cu animale care fac „pe mortul” Dacă tot este 1 mai, haideţi să ne relaxăm cu un videoclip haios.
Modelele de blugi ale anului 2015. Vezi cum îi poartă vedetele de la Hollywood! Vezi ce este nou în tendințe de jeanși anul acesta! Inspiră-te din ținutele vedetelor și nu vei da greș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *