Divertisment

Beyonce și-a șocat fanii cu rochia purtată la Gala Met 2015

În ciuda faptului că J.Lo și Kim Kardashian sunt reginele ținutelor care nu lasă prea mult loc de interpetare, se pare că Beyonce le-a întrecut în nuditate, uimindu-și fanii!

În ciuda faptului că J.Lo și Kim Kardashian sunt reginele ținutelor care nu lasă prea mult loc de interpetare, se pare că Beyonce le-a întrecut în nuditate, uimindu-și fanii!

Rochiile transparente sunt în continuare foarte apreciate peste ocean și astfel ca la Gala Met din acest an, vedetele și-au etalat formele cum au știut ele mai bine. Beyonce a ales să poarte o rochie transparentă Givenchy care avea niște cristale aplicate pentru a-i ascunde zonele intime. Nu prea i-a ieșit acest lucru, astfel că spre deliciul fanilor de gen masculin, diva a oferit un adevărat spectacol!

Să fie oare frumoasa Beyonce afectată de o criză a vârstei mijlocii (debutata precoce la cei 33 de ani) sau dorește să ne arate cât de bine se simte în pielea ei? Un lucru este cert: în ciuda faptului că a apărut ultima, iar fanii au taxat-o pentru acest lucru, Beyonce a fost cireașă de pe tort de la Gala Met 2015. Ținuta sa extravagant[ l-a făcut inclusiv pe soțul său, Jay Z, să nu-și mai poată lua ochii de la ea.

Ce părere ai despre ținuta divei? A demonstrat că are curaj sau a căzut într-o extremă care nu-i face prea bine imaginii pe care și-a creat-o de-a lungul anilor?

Beyonce a aparut aproape dezbracata la gala Met-1 Beyonce a aparut aproape nud la gala MetBeyonce si-a socat fanii cu tinuta de la gala Met-1Beyonce a aparut aproape nud la gala Met-1Beyonce si-a socat fanii cu tinuta de la gala Met tinuta aproape nude a lui BeyonceSursă: www.dailymail.co.uk

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Reacţia de nepreţuit a unei fetiţe ce vede pentru prima dată ploaia Să ne bucurăm mai des de micile bucurii ale vieţii. Dacă nu mai ştim cum, atunci să îi lăsăm pe cei mici să ne reamintească!
Videoclip amuzant – cea mai răbdătoare pisică O ciuguleşte, îi cântă la urechi, biata pisicuţă cât să mai reziste?
Ian Somerhalder s-a căsătorit Veste proastă pentru fanele The Vampire Diaries. Frumosul "vampir" s-a căsătorit la finalul săptămânii trecute.
Dar de ce să-mi tai dom’le sânii și să-i îndes cu plastic? Răspuns pentru esteticianul care o îndeamnă pe Lidia Buble să-și facă un implant mamar pentru a-și corecta sânii lăsați: nu mai bine ți-ai pune tu câțiva cm în plus, de creier?
O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din part...
Videoclip – aceşti câini super fericiţi îţi vor transmite cu siguranţă starea lor de bucurie... Să nu lăsăm timpul mohorât de afară să ne indispună şi să urmărim mai bine un videoclip amuzant!
Căţei care se cred lupi – uitaţi-vă cât de drăgălaş pot urla! Videoclip foarte amuzant cu nişte căţeluşi care se chinuiesc să îşi imite stăpânii. Rezultatul este unul extrem de drăgălaş!
O focă şi un jurnalist sunt protagoniştii unui videoclip drăgălaş Acest videoclip vesel ce îţi va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!
Videoclip amuzant cu un câine care păzește bicicleta stăpânului său Acesta este cu siguranţă cel mai bun antifurt de bicicletă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *