Diverse

Videoclip impresionant – sărac, dar cu inima de aur

Aţi observat că în general tot omul sărac îl înţelege pe cel aflat la necaz şi încearcă să îl ajute din puţinul pe care îl are?

Aţi observat că în general tot omul sărac îl înţelege pe cel aflat la necaz şi încearcă să îl ajute din puţinul pe care îl are?

Nu neg implicarea oamenilor bogaţi în acţiuni umanitare, dar este foarte trist că majoritatea fac acest lucru doar de „văzul lumii” şi pentru „a da bine pe sticlă”. Majoritatea se justifică prin faptul că doresc să fie luaţi drept exemplu şi din acest motiv apelează la publicitate. Să zicem că îi înţelegem din acest punct de vedere, însă câţi se comportă la fel de altruist şi în spatele camerelor?

După părerea mea, tot pe omul necăjit te poţi baza deoarece el cunoaşte cel mai bine greutăţile vieţii şi acţionează prin imboldul propriei experienţe şi trăiri, nu superficial.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Trăim vremuri tulburi: Politicianul a reuşit să facă românul să nu mai fie frate cu românul…... Fratele meu român deschide ochii şi trezeşte-te la realitate, până nu va fi prea târziu….
14 remedii naturale pentru diverse afecțiuni Știai că sucul de pepene roșu te scapă de durerile de cap cauzate de caniculă?
Ia – cea mai apreciată piesă vestimentară a acestui an Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri....
Am picat Bac-ul! "Înainte de a râde complice la strigătul de disperare ce reiese din perla unui absolvent, gândeşte-te că tu trebuie să fii mai bun/ă de atât şi că nu îşi are rostul să-ţi pierzi vremea încercând să ar...
Slăbește rapid cu ajutorul ceaiului de ghimbir Află cum poți slăbi rapid și sănătos cu ajutorul ceaiului de ghimbir. Nu o să-ți vină să crezi cât de ușor de prepară!
Grupul de pe Facebook al clienţilor care au credite în franci elveţieni Ai credite în franci elveţieni sau cunoşti pe cineva în această situaţie? Înscrie-te pe Facebook în grupul clienţilor cu credite în CHF!
Rochii pentru revelion 2015 Următoarea colecție spectaculoasă de rochii de seară îți va fi cea mai bună sursă de inspirație!
8 utilizări geniale ale tăvii de cuburi de gheață Surprinde-i plăcut pe cei dragi cu niște cubulețe foarte originale.
Cum arată cea mai frumoasă stradă din lume Ţi-ar plăcea să mergi pe o astfel de stradă?
Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi! Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *