Diverse

Videoclip impresionant – sărac, dar cu inima de aur

Aţi observat că în general tot omul sărac îl înţelege pe cel aflat la necaz şi încearcă să îl ajute din puţinul pe care îl are?

Aţi observat că în general tot omul sărac îl înţelege pe cel aflat la necaz şi încearcă să îl ajute din puţinul pe care îl are?

Nu neg implicarea oamenilor bogaţi în acţiuni umanitare, dar este foarte trist că majoritatea fac acest lucru doar de „văzul lumii” şi pentru „a da bine pe sticlă”. Majoritatea se justifică prin faptul că doresc să fie luaţi drept exemplu şi din acest motiv apelează la publicitate. Să zicem că îi înţelegem din acest punct de vedere, însă câţi se comportă la fel de altruist şi în spatele camerelor?

După părerea mea, tot pe omul necăjit te poţi baza deoarece el cunoaşte cel mai bine greutăţile vieţii şi acţionează prin imboldul propriei experienţe şi trăiri, nu superficial.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Botine la modă în toamna lui 2015 Botinele câștigă tot mai mult teren și se pare că sunt la mare căutare și în toamna anului 2015. Iată o galerie foto din care să te inspiri în alegere modelelor preferate.
Pepene verde cu miez galben – Ce gust are și metoda rapidă de tăiere Ce gust are pepenele verde cu miez galben şi o metodă rapidă de feliere.
Exerciții pentru picioare sexy, asemeni „Îngerilor” de la Victoria’s Secret –... Vrei să ai picioare sexy asemeni supermodelelor? Următorul videoclip îți vine în ajutor!
Horoscop săptămânal: 26 ianuarie 2015 – 01 februarie 2015 Fecioarelor le merge totul foarte bine, berbecii sunt mai visători iar leii vor avea parte de câștiguri însemnate în această săptămână. Veți ce îți rezervă astrele!
Cum să-ți faci acasă propriile hârtii de brioșe Ai rămas fără hârtii pentru brioșe și ți-ai adus aminte fix înainte de prepararea rețetei? Hârtia de copt te scoate din bucluc! Vezi pașii compleți în videoclip!
Care sunt tendinţele vestimentare pentru primăvara – vara lui 2016 Chiar dacă se pare că iarna nu se lasă prea ușor alungată, în următorul articol vei găsi niște ținute atât de viu colorate și lejere încât gândul îți va zbura automat la frumoasa primăvara. Vezi galer...
Horoscop zilnic – 24 septembrie 2014 Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.
Doza de relaxare – videoclip cu superba noastră Galaxie Fotograful norvegian Terje Sorgjerda este cel care a surprins aceste cadre de vis ale Căii Lactee.
Videoclip cu exerciţii pentru un fund perfect Antrenoarea lui Jeniffer Lopez, Tracy Anderson ne arată cât de uşor este să obţii un fund perfect tonifiat! Încearcă şi tu aceste exerciţii!
3 gânduri zilnice care alungă nefericirea Vezi care sunt cele mai distructive gânduri și obiceiuri care nu te lasă să îți trăiești viața în armonie. Învață cum să scapi de ele pentru a alunga nefericirea ce îți macină sufletul....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *