Diverse

Videoclip impresionant – sărac, dar cu inima de aur

Aţi observat că în general tot omul sărac îl înţelege pe cel aflat la necaz şi încearcă să îl ajute din puţinul pe care îl are?

Aţi observat că în general tot omul sărac îl înţelege pe cel aflat la necaz şi încearcă să îl ajute din puţinul pe care îl are?

Nu neg implicarea oamenilor bogaţi în acţiuni umanitare, dar este foarte trist că majoritatea fac acest lucru doar de „văzul lumii” şi pentru „a da bine pe sticlă”. Majoritatea se justifică prin faptul că doresc să fie luaţi drept exemplu şi din acest motiv apelează la publicitate. Să zicem că îi înţelegem din acest punct de vedere, însă câţi se comportă la fel de altruist şi în spatele camerelor?

După părerea mea, tot pe omul necăjit te poţi baza deoarece el cunoaşte cel mai bine greutăţile vieţii şi acţionează prin imboldul propriei experienţe şi trăiri, nu superficial.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

El, câinele, întotdeauna te va iubi și te va proteja! Tu ce îi oferi în schimb? Acest videoclip ne arată iubirea necondiționată pe care ne-o poartă cel mai loial prieten al nostru, câinele.
Balada unui urs ucis: Mamă iartă-mă! Căutându-te disperat, după ce m-am rătăcit, oamenii m-au omorât... Această poveste are toată legătura cu evenimentul care a indignat o ţară întreaga: uciderea puiul de urs în Sibiu. Salvatorii s-au transformat în călăi și ne-au demonstrat că poți să ratezi o ființă v...
Iubirea unei mame elefant pentru puiul său nu are limite – Videoclip impresionant Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.
O zi perfectă în natură – videoclip Acest frumos videoclip, ce are o pe fundal o melodie foarte relaxantă, îţi face cu siguranţă ziua perfectă!
De ce şi reţete video Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute alături de familie. O adunare în jurul mesei în fiecare seară, are rolul de a suda o familie şi de a o face cât mai fericită. La final, asta va fi tot ce...
Pepene verde cu miez galben – Ce gust are și metoda rapidă de tăiere Ce gust are pepenele verde cu miez galben şi o metodă rapidă de feliere.
Cel mai adormit căţel – videoclip amuzant Şi pe căţeluşi îi mai prinde câteodată oboseala...şi deşi, se chinuiesc eroic spre amuzamentul nostru să rămână treji, nu reuşesc.
Vezi cum se poartă fusta midi – galerie foto Fusta midi rămâne la mare căutare și în anul 2015 ajutându-te să fii feminină dar și sexy în același timp. În acest articol vei găsi câteva sfaturi și ținute din care să te inspiri.
Poveşti umitoare despre viaţă redate prin arta desenului pe nisip Niciodată nu am mai întâlnit o îmbinare atât de frumoasă între artă şi viaţă.
Ia – cea mai apreciată piesă vestimentară a acestui an Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *