Diverse

Videoclip impresionant cu o familie de delfini ce salvează un pui de focă

Să fim cu adevărat doar noi singura specie, capabilă de gândire şi compasiune?
Priviţi cum ajută aceşti delfini un pui de focă, aflat în derivă. Pur şi simplu de necrezut..

Să fim cu adevărat doar noi singura specie, capabilă de gândire şi compasiune? 
Priviţi cum ajută aceşti delfini un pui de focă, aflat în derivă. Pur şi simplu de necrezut..

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Pentru tine, Maria! Această postare poate reprezenta un mesaj de apreciere pentru Maria specială din viața ta.
Cum să pari mai slabă în poze Dacă nu îți place cum ieși în fotografii, în următorul articol vei găsi cele mai bune ponturi pentru a-ți scoate în evidență silueta. Photoshop-ul va deveni istorie! Scoate la iveală divă din tine!...
Poveşti umitoare despre viaţă redate prin arta desenului pe nisip Niciodată nu am mai întâlnit o îmbinare atât de frumoasă între artă şi viaţă.
Iubirea unei mame elefant pentru puiul său nu are limite – Videoclip impresionant Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.
Trăim vremuri tulburi: Politicianul a reuşit să facă românul să nu mai fie frate cu românul…... Fratele meu român deschide ochii şi trezeşte-te la realitate, până nu va fi prea târziu….
O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din part...
Lumea văzută prin ochii unui vultur O cameră amplasată pe un vultur, ne face martorii unei privelişti spectaculoase.
Grupul de pe Facebook al clienţilor care au credite în franci elveţieni Ai credite în franci elveţieni sau cunoşti pe cineva în această situaţie? Înscrie-te pe Facebook în grupul clienţilor cu credite în CHF!
Cele mai frumoase aranjamente de Paşte Idei ce vă vor ajuta să vă impresionaţi invitaţii cu aranjamentul masei de Paşte.
Acţiunile tale afectează comportamentul copilului tău Ai grijă ce spui, ce faci şi cum te comporţi în preajma copiilor tăi, micuţii te vor urma întocmai, pentru că încă nu pot face deosebirea între bine şi rău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *