Diverse

Ultimul câine erou după 11 septembrie 2001

Vi-l prezint pe Bretagne, un câine erou care a participat la operațiunile de salvare de la World Trade Center.

Vi-l prezint pe Bretagne, un câine erou care a participat la operațiunile de salvare de la World Trade Center.

Denise Corliss, un inginer electrician din Texas, și câinele său de 2 ani, au lucrat intens la operațiunile de salvare din zona zero a atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001. În ciuda faptului, că intraseră doar de un an de zile în echipa de salvare din Texas, acest lucru nu i-a împiedicat să se comporte ca niște adevărați eroi.

Ultimul câine erou după 11 septembrie 2001-1

Corliss, a început să o antreneze pe Bretagne, încă de pe vremea când avea doar 8 luni.

„Rolul câinilor salvatori este să caute supraviețuitori într-un mediu în care a avut loc un dezastru … Câinii sunt nevoiți să se cațere pe moloz, pe clădiri prăbușite și scări care sunt gata să cadă.”, a declarat Corliss către BuzzFeed.

13 ani mai târziu, Bretagne nu mai este în serviciul de salvare a oamenilor din dezastre, în schimb ea lucrează cu copii la o școală elementară, având rolul de a ajuta copiii să își exerseze cititul.

Bretagne in ajutorul copiilor

Joia aceasta a reprezentat prima zi când Bretagne a vizitat locul unde se aflau clădirile World Trade Center, înainte de a avea loc dezastrul de la 11 septembrie 2001.

cainele erou de la 11 septembrie 2001

Pentru a onora munca depusă de Bretagne în zilele ce au urmat în urma dezastrului de la 11 septembrie 2001, centrul de pregătire și formare a câinilor pentru situațiile speciale au botezat un pui de golden retriever, pe care îl au în pregătire, Bretagne 2. De asemenea Bretagne a intrat și în competiția Câinele Erou al Anului, competiție organizată de Asociația Americană a Protecției Copiilor și Animalelor.

bretagne si bretagne jr

Sursă: www.buzzfeed.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Videoclip: Cat de frumoasă este planeta noastră: Pământul! Acest videoclip relaxant nu durează mai mult de 2 minute, însă în el este surprinsă toată frumuseţea planetei noastre. Ce lume minunată!
14 remedii naturale pentru diverse afecțiuni Știai că sucul de pepene roșu te scapă de durerile de cap cauzate de caniculă?
Ia – cea mai apreciată piesă vestimentară a acestui an Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri....
De ce şi reţete video Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute alături de familie. O adunare în jurul mesei în fiecare seară, are rolul de a suda o familie şi de a o face cât mai fericită. La final, asta va fi tot ce...
6 paşi care te vor transforma într-o persoană de succes Află care sunt secretele persoanelor de succes, sau cum să te transformi dintr-o persoană care are parte doar de eșecuri, într-una plină de reușite!
Acest tip are un talent uimitor – imită vocal 10 instrumente! Rezultatul este o piesă ce te va binedispune cu siguranţă. Priviţi cât de bine îi iese!
Primăvara natura revine la viaţă – videoclip superb Acest videoclip te face să retrăieşti la cote maxime bucuria şi fericirea pe care o simţi atunci când vine primăvara. Susurul apelor curgând, ciripitul păsărilor şi înflorirea plantelor, prezentate în...
Balada unui urs ucis: Mamă iartă-mă! Căutându-te disperat, după ce m-am rătăcit, oamenii m-au omorât... Această poveste are toată legătura cu evenimentul care a indignat o ţară întreaga: uciderea puiul de urs în Sibiu. Salvatorii s-au transformat în călăi și ne-au demonstrat că poți să ratezi o ființă v...
Videoclip cu exerciţii pentru un fund perfect Antrenoarea lui Jeniffer Lopez, Tracy Anderson ne arată cât de uşor este să obţii un fund perfect tonifiat! Încearcă şi tu aceste exerciţii!
Care sunt tendinţele vestimentare pentru primăvara – vara lui 2016 Chiar dacă se pare că iarna nu se lasă prea ușor alungată, în următorul articol vei găsi niște ținute atât de viu colorate și lejere încât gândul îți va zbura automat la frumoasa primăvara. Vezi galer...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *