Diverse

Ultimul câine erou după 11 septembrie 2001

Vi-l prezint pe Bretagne, un câine erou care a participat la operațiunile de salvare de la World Trade Center.

Vi-l prezint pe Bretagne, un câine erou care a participat la operațiunile de salvare de la World Trade Center.

Denise Corliss, un inginer electrician din Texas, și câinele său de 2 ani, au lucrat intens la operațiunile de salvare din zona zero a atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001. În ciuda faptului, că intraseră doar de un an de zile în echipa de salvare din Texas, acest lucru nu i-a împiedicat să se comporte ca niște adevărați eroi.

Ultimul câine erou după 11 septembrie 2001-1

Corliss, a început să o antreneze pe Bretagne, încă de pe vremea când avea doar 8 luni.

„Rolul câinilor salvatori este să caute supraviețuitori într-un mediu în care a avut loc un dezastru … Câinii sunt nevoiți să se cațere pe moloz, pe clădiri prăbușite și scări care sunt gata să cadă.”, a declarat Corliss către BuzzFeed.

13 ani mai târziu, Bretagne nu mai este în serviciul de salvare a oamenilor din dezastre, în schimb ea lucrează cu copii la o școală elementară, având rolul de a ajuta copiii să își exerseze cititul.

Bretagne in ajutorul copiilor

Joia aceasta a reprezentat prima zi când Bretagne a vizitat locul unde se aflau clădirile World Trade Center, înainte de a avea loc dezastrul de la 11 septembrie 2001.

cainele erou de la 11 septembrie 2001

Pentru a onora munca depusă de Bretagne în zilele ce au urmat în urma dezastrului de la 11 septembrie 2001, centrul de pregătire și formare a câinilor pentru situațiile speciale au botezat un pui de golden retriever, pe care îl au în pregătire, Bretagne 2. De asemenea Bretagne a intrat și în competiția Câinele Erou al Anului, competiție organizată de Asociația Americană a Protecției Copiilor și Animalelor.

bretagne si bretagne jr

Sursă: www.buzzfeed.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

14 remedii naturale pentru diverse afecțiuni Știai că sucul de pepene roșu te scapă de durerile de cap cauzate de caniculă?
O zi perfectă în natură – videoclip Acest frumos videoclip, ce are o pe fundal o melodie foarte relaxantă, îţi face cu siguranţă ziua perfectă!
Cum să-ți faci acasă propriile hârtii de brioșe Ai rămas fără hârtii pentru brioșe și ți-ai adus aminte fix înainte de prepararea rețetei? Hârtia de copt te scoate din bucluc! Vezi pașii compleți în videoclip!
Cele mai bune modalităţi de motivare zilnică Atunci când simţi că eşti cu moralul la pământ, apelează cu încredere la următoarele sfaturi.
Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi! Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?
Cum arată cea mai frumoasă stradă din lume Ţi-ar plăcea să mergi pe o astfel de stradă?
Cum să te fereşti de o tehnică de furt din bagaje Ai un troler cu lacăte la fiecare fermoar şi astfel îţi simţi lucrurile în siguranţă? Află că din acest tip de bagaj poţi fi furat/ă doar cu ajutorul unui pix, de exemplu.
Exerciții pentru picioare sexy, asemeni „Îngerilor” de la Victoria’s Secret –... Vrei să ai picioare sexy asemeni supermodelelor? Următorul videoclip îți vine în ajutor!
Botine la modă în toamna lui 2015 Botinele câștigă tot mai mult teren și se pare că sunt la mare căutare și în toamna anului 2015. Iată o galerie foto din care să te inspiri în alegere modelelor preferate.
Videoclip: Cat de frumoasă este planeta noastră: Pământul! Acest videoclip relaxant nu durează mai mult de 2 minute, însă în el este surprinsă toată frumuseţea planetei noastre. Ce lume minunată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *