Diverse

Surprinde-l de Valentine’s day cu cea mai sexy lenjerie

Vrei să îl uimeşti de Ziua Îndrăgostiţilor cu cea mai sexy apariţie? În următorul articol ţi-am pregătit cele mai incitante 10 modele de lenjerie marca Jolidon!

Vrei să îl uimeşti de Ziua Îndrăgostiţilor cu cea mai sexy apariţie? În următorul articol ţi-am pregătit cele mai incitante 10 modele de lenjerie marca Jolidon!

Dacă doreşti să-ţi surprinzi iubitul de Valentine’s day cu o ţinută extrem de chic, şi sexy în acelaşi timp, Jolidon ţi-a pregătit colecţia Prelude. Această linie se adresează femeilor desăvârşite, încrezătoare în forţele proprii, romantice, senzuale şi rafinate.

Nu putem să nu observăm trimiterea spre anii ’40, aşa că eşti o norocoasă dacă eşti adepta stilului New Look, specific acestei perioade de timp. În caz că nu ştiai, o dată ce războiul a luat sfârşit, marii designeri au creat modele în care au pus în evidenţă curbele corpului feminin. Doamnele şi domnişoarele reuşeau astfel să-şi păstreze alura feminină chiar şi în aceste momente grele. Aşa a luat naştere Moda New Look lansată de Christian Dior.

În cele ce urmează vă vom prezenta cele mai frumoase modele din colecţia Prelude:

Sperăm că ţi-au fost pe plac modelele de lenjerie propuse de noi. Dacă hotărăşti să îţi achiziţionezi una, nu uita să o accesorizezi cu nişte bucle retro şi cu un ruj de culoare aprinsă. Călătoria ta în trecut va fi una de neuitat, ce va reuşi cu siguranţă să-ţi surprindă iubitul!

Sursa foto: shop.jolidon.ro

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Albina te învață cum să lucrezi productiv De fiecare dată când îți vine să te plângi că muncești prea mult, amintește-ți că albinele nu fac grevă atunci când le este furată mierea.
Iubirea unei mame elefant pentru puiul său nu are limite – Videoclip impresionant Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.
Cum să-ți faci acasă propriile hârtii de brioșe Ai rămas fără hârtii pentru brioșe și ți-ai adus aminte fix înainte de prepararea rețetei? Hârtia de copt te scoate din bucluc! Vezi pașii compleți în videoclip!
Povestea „cerşetorului lui Hristos” a făcut înconjurul lumii Bătrânul consideraţi de mulţi un înger păzitor, sărută adesea mâinile celor care îi dăruiesc bani.
O nouă şansă Această poveste motivantă, inspirată din fapte reale, te va face să vezi lumea cu alţi ochi.
Pentru tine, Maria! Această postare poate reprezenta un mesaj de apreciere pentru Maria specială din viața ta.
Cum să te motivezi să faci suficientă mișcare Dacă nu găsești suficientă motivație pentru a face mai multă mișcare ține cont de următoarele sfaturi. Îți vor fi de mare folos!
Rochii pentru revelion 2015 Următoarea colecție spectaculoasă de rochii de seară îți va fi cea mai bună sursă de inspirație!
Ţinute cu salopete din care să te inspiri Salopetele sunt foarte apreciate şi în acest an şi tocmai din acest motiv ţi-am pregătit o galerie foto din care să te inspiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *