Diverse

Surprinde-l de Valentine’s day cu cea mai sexy lenjerie

Vrei să îl uimeşti de Ziua Îndrăgostiţilor cu cea mai sexy apariţie? În următorul articol ţi-am pregătit cele mai incitante 10 modele de lenjerie marca Jolidon!

Vrei să îl uimeşti de Ziua Îndrăgostiţilor cu cea mai sexy apariţie? În următorul articol ţi-am pregătit cele mai incitante 10 modele de lenjerie marca Jolidon!

Dacă doreşti să-ţi surprinzi iubitul de Valentine’s day cu o ţinută extrem de chic, şi sexy în acelaşi timp, Jolidon ţi-a pregătit colecţia Prelude. Această linie se adresează femeilor desăvârşite, încrezătoare în forţele proprii, romantice, senzuale şi rafinate.

Nu putem să nu observăm trimiterea spre anii ’40, aşa că eşti o norocoasă dacă eşti adepta stilului New Look, specific acestei perioade de timp. În caz că nu ştiai, o dată ce războiul a luat sfârşit, marii designeri au creat modele în care au pus în evidenţă curbele corpului feminin. Doamnele şi domnişoarele reuşeau astfel să-şi păstreze alura feminină chiar şi în aceste momente grele. Aşa a luat naştere Moda New Look lansată de Christian Dior.

În cele ce urmează vă vom prezenta cele mai frumoase modele din colecţia Prelude:

Sperăm că ţi-au fost pe plac modelele de lenjerie propuse de noi. Dacă hotărăşti să îţi achiziţionezi una, nu uita să o accesorizezi cu nişte bucle retro şi cu un ruj de culoare aprinsă. Călătoria ta în trecut va fi una de neuitat, ce va reuşi cu siguranţă să-ţi surprindă iubitul!

Sursa foto: shop.jolidon.ro

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Horoscop săptămânal: 26 ianuarie 2015 – 01 februarie 2015 Fecioarelor le merge totul foarte bine, berbecii sunt mai visători iar leii vor avea parte de câștiguri însemnate în această săptămână. Veți ce îți rezervă astrele!
Acţiunile tale afectează comportamentul copilului tău Ai grijă ce spui, ce faci şi cum te comporţi în preajma copiilor tăi, micuţii te vor urma întocmai, pentru că încă nu pot face deosebirea între bine şi rău!
Care sunt tendinţele vestimentare pentru primăvara – vara lui 2016 Chiar dacă se pare că iarna nu se lasă prea ușor alungată, în următorul articol vei găsi niște ținute atât de viu colorate și lejere încât gândul îți va zbura automat la frumoasa primăvara. Vezi galer...
Am picat Bac-ul! "Înainte de a râde complice la strigătul de disperare ce reiese din perla unui absolvent, gândeşte-te că tu trebuie să fii mai bun/ă de atât şi că nu îşi are rostul să-ţi pierzi vremea încercând să ar...
Primăvara natura revine la viaţă – videoclip superb Acest videoclip te face să retrăieşti la cote maxime bucuria şi fericirea pe care o simţi atunci când vine primăvara. Susurul apelor curgând, ciripitul păsărilor şi înflorirea plantelor, prezentate în...
Ţinute cu salopete din care să te inspiri Salopetele sunt foarte apreciate şi în acest an şi tocmai din acest motiv ţi-am pregătit o galerie foto din care să te inspiri.
Botine la modă în toamna lui 2015 Botinele câștigă tot mai mult teren și se pare că sunt la mare căutare și în toamna anului 2015. Iată o galerie foto din care să te inspiri în alegere modelelor preferate.
Cum replantezi florile de primăvară din ghiveci în grădină Moda oferirii florilor plantate în ghivece este tot mai des întâlnită tocmai pentru a ne bucura de frumusețea lor și în anii următori. Vezi care sunt pașii de replantare ale florilor de primăvară....
Povestea „cerşetorului lui Hristos” a făcut înconjurul lumii Bătrânul consideraţi de mulţi un înger păzitor, sărută adesea mâinile celor care îi dăruiesc bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *