Diverse

Surprinde-l de Valentine’s day cu cea mai sexy lenjerie

Vrei să îl uimeşti de Ziua Îndrăgostiţilor cu cea mai sexy apariţie? În următorul articol ţi-am pregătit cele mai incitante 10 modele de lenjerie marca Jolidon!

Vrei să îl uimeşti de Ziua Îndrăgostiţilor cu cea mai sexy apariţie? În următorul articol ţi-am pregătit cele mai incitante 10 modele de lenjerie marca Jolidon!

Dacă doreşti să-ţi surprinzi iubitul de Valentine’s day cu o ţinută extrem de chic, şi sexy în acelaşi timp, Jolidon ţi-a pregătit colecţia Prelude. Această linie se adresează femeilor desăvârşite, încrezătoare în forţele proprii, romantice, senzuale şi rafinate.

Nu putem să nu observăm trimiterea spre anii ’40, aşa că eşti o norocoasă dacă eşti adepta stilului New Look, specific acestei perioade de timp. În caz că nu ştiai, o dată ce războiul a luat sfârşit, marii designeri au creat modele în care au pus în evidenţă curbele corpului feminin. Doamnele şi domnişoarele reuşeau astfel să-şi păstreze alura feminină chiar şi în aceste momente grele. Aşa a luat naştere Moda New Look lansată de Christian Dior.

În cele ce urmează vă vom prezenta cele mai frumoase modele din colecţia Prelude:

Sperăm că ţi-au fost pe plac modelele de lenjerie propuse de noi. Dacă hotărăşti să îţi achiziţionezi una, nu uita să o accesorizezi cu nişte bucle retro şi cu un ruj de culoare aprinsă. Călătoria ta în trecut va fi una de neuitat, ce va reuşi cu siguranţă să-ţi surprindă iubitul!

Sursa foto: shop.jolidon.ro

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Trăim vremuri tulburi: Politicianul a reuşit să facă românul să nu mai fie frate cu românul…... Fratele meu român deschide ochii şi trezeşte-te la realitate, până nu va fi prea târziu….
3 gânduri zilnice care alungă nefericirea Vezi care sunt cele mai distructive gânduri și obiceiuri care nu te lasă să îți trăiești viața în armonie. Învață cum să scapi de ele pentru a alunga nefericirea ce îți macină sufletul....
Iubirea unei mame elefant pentru puiul său nu are limite – Videoclip impresionant Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.
Puterea dragostei – un videoclip emoționant Tehnologia nu va înlocui niciodată o atingere, o îmbrățișare, un sărut...Acest videoclip îți va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!
O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din part...
Ghizbi.ro, cadouri personalizate pentru orice ocazie Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai frumoase daruri personalizate.
Botine la modă în toamna lui 2015 Botinele câștigă tot mai mult teren și se pare că sunt la mare căutare și în toamna anului 2015. Iată o galerie foto din care să te inspiri în alegere modelelor preferate.
Moda sprâncenelor naturale sau smoky brow Sprâncenele perfect conturate sunt înlocuite în acest an de cele cu un aspect mult mai cald și natural. Acest trend poartă denumirea de smoky brows și este preferatul vedetelor de la Hollywood.
Videoclip impresionant – sărac, dar cu inima de aur Aţi observat că în general tot omul sărac îl înţelege pe cel aflat la necaz şi încearcă să îl ajute din puţinul pe care îl are?
Exerciții pentru picioare sexy, asemeni „Îngerilor” de la Victoria’s Secret –... Vrei să ai picioare sexy asemeni supermodelelor? Următorul videoclip îți vine în ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *