Diverse, Retete

S-a născut orb și cu autism, însă și-a urmat marea pasiune: muzica!

Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată…

Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată...

Cred că acesta este cel mai dificil articol pe care îl scriu. De ce spun acest lucru? Pentru că mi se pare că nu există suficiente cuvinte care să descrie talentul acestui copil.

Christopher Duffley este un copil special, așa cum sunt toți cei care suferă de autism. Ceea ce mulți nu știu este că în ciuda bolii grave de care suferă, acești copii sunt înzestrați cu un talent extraordinar! Dacă părinții lor reușesc să le vadă acest dar și îi ajută să îl valorifice, ajung să fie binecuvânți cu niște copii, care uneori pot fi mult mai talentați decât unii născuți sănătoși.

Există nenumărate cazuri de bolnavi cu autism înzestrați cu mari abilități. Un bărbat bolnav de autism reușește să memoreze toate melodiile pe care le aude la pian și este în stare să le reproducă singur, chiar și după mulți ani. Alt bărbat reușește să rețină absolut toate textele pe care le citește. Și lista poate continua…până la protagonistul videoclipurilor noastre: Christopher Duffley.

Christopher s-a născut prematur, la doar 26 de săptămâni. Acesta era într-o stare critică, orb și nu i se dădeau prea multe șanse de supraviețuire, așa că părinții săi l-au abandonat. Mătușa sa, o femeie cu suflet mare, nu a dorit să renunțe la el și l-a adoptat. Aceasta a observat că era un copil mai tăcut, care nu reacționa ca toți ceilalți, însă totul se schimba când începea să cânte.
Felul în care acesta reușea să îi emoționeze până la lacrimi atunci când cântă, i-a făcut pe părinții săi adoptivi să realizeze că de fapt acesta este menirea lui: de a scoate tot ce e mai bun și frumos din oameni!

Acest copil ne arată cum să ne deschidem sufletul pentru lucrurile care nu pot fi văzute cu ochiul liber. Ne face să înțelegem că persoanele cu dizabilități nu trebuie privite cu milă ci cu un mare respect și admirație! Pentru acești oameni fiecare zi este o adevărată provocare, dar acest lucru nu îi face să își plângă de milă, ci le dă puterea de a merge mai departe!

Priviți cât de fericit este la finalul videoclipului când oamenii încep să îl aplaude.

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Dragostea inocentă a copiilor exprimată într-un videoclip mai mult decât haios Copiii ne uimesc zilnic cu dovezile lor de afecțiune și iubire pură. La fel se întâmplă și cu acest băiețel care dorește cu orice preț să fure un pupic de la cea mai bună prietenă a lui.
Cele mai bune modalităţi de motivare zilnică Atunci când simţi că eşti cu moralul la pământ, apelează cu încredere la următoarele sfaturi.
Budincă Yorkshire cu iaurt și topping de fructe Pe lângă faptul că au un gust absolut delicios, fiind coapte în unt, aceste gustări se prepară foarte repede și cu bani puțini!
Medalioane de cartofi cu broccoli – o rețetă extraordinar de gustoasă Dacă nu ai mai încercat până acum medalioanele de cartofi cu broccoli, trebuie s-o faci, deoarece sunt incredibil de gustoase! În articol vei găsi rețeta lor de preparare.
Cum să îţi prepari acasă o cafea cremoasă fără espressor Adori cafeaua cremoasă? Iată un truc simplu prin care poţi să îi adaugi un plus de cremă cafelei preparată acasă. Vei obţine astfel băutura perfectă pentru a-ţi începe ziua în forţă!
Poveşti umitoare despre viaţă redate prin arta desenului pe nisip Niciodată nu am mai întâlnit o îmbinare atât de frumoasă între artă şi viaţă.
Efectele negative ale dependenței de tehnologie Ești dependent/ă de tehnologie? Tu ai curajul să-ți răspunzi sincer la această întrebare?
Cel mai adormit căţel – videoclip amuzant Şi pe căţeluşi îi mai prinde câteodată oboseala...şi deşi, se chinuiesc eroic spre amuzamentul nostru să rămână treji, nu reuşesc.
Nu judeca niciodată o carte după copertă! Ce poveste credeți că ascunde acest „urs” în s... Cum ai reacționa dacă la un moment dat, te-ai intersecta cu un urs de pluș ce și-ar întinde călduros brațele să te îmbrățișeze?
Mulțumiți de alegeri, cetățeni? Am scăpat și de aceste alegeri! Acum speram cu toții că o vom duce mai bine și că va curge, în sfârșit, laptele și mierea prin orașele noastre. Oare așa să fie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *