Diverse, Retete

S-a născut orb și cu autism, însă și-a urmat marea pasiune: muzica!

Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată…

Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată...

Cred că acesta este cel mai dificil articol pe care îl scriu. De ce spun acest lucru? Pentru că mi se pare că nu există suficiente cuvinte care să descrie talentul acestui copil.

Christopher Duffley este un copil special, așa cum sunt toți cei care suferă de autism. Ceea ce mulți nu știu este că în ciuda bolii grave de care suferă, acești copii sunt înzestrați cu un talent extraordinar! Dacă părinții lor reușesc să le vadă acest dar și îi ajută să îl valorifice, ajung să fie binecuvânți cu niște copii, care uneori pot fi mult mai talentați decât unii născuți sănătoși.

Există nenumărate cazuri de bolnavi cu autism înzestrați cu mari abilități. Un bărbat bolnav de autism reușește să memoreze toate melodiile pe care le aude la pian și este în stare să le reproducă singur, chiar și după mulți ani. Alt bărbat reușește să rețină absolut toate textele pe care le citește. Și lista poate continua…până la protagonistul videoclipurilor noastre: Christopher Duffley.

Christopher s-a născut prematur, la doar 26 de săptămâni. Acesta era într-o stare critică, orb și nu i se dădeau prea multe șanse de supraviețuire, așa că părinții săi l-au abandonat. Mătușa sa, o femeie cu suflet mare, nu a dorit să renunțe la el și l-a adoptat. Aceasta a observat că era un copil mai tăcut, care nu reacționa ca toți ceilalți, însă totul se schimba când începea să cânte.
Felul în care acesta reușea să îi emoționeze până la lacrimi atunci când cântă, i-a făcut pe părinții săi adoptivi să realizeze că de fapt acesta este menirea lui: de a scoate tot ce e mai bun și frumos din oameni!

Acest copil ne arată cum să ne deschidem sufletul pentru lucrurile care nu pot fi văzute cu ochiul liber. Ne face să înțelegem că persoanele cu dizabilități nu trebuie privite cu milă ci cu un mare respect și admirație! Pentru acești oameni fiecare zi este o adevărată provocare, dar acest lucru nu îi face să își plângă de milă, ci le dă puterea de a merge mai departe!

Priviți cât de fericit este la finalul videoclipului când oamenii încep să îl aplaude.

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Salata grecească – prietena siluetei tale Cu un conținut scăzut de calorii, rețeta următoare nu îți va afecta silueta și te va ajuta să slăbești. Prepar-o și tu!
Ţinute cu salopete din care să te inspiri Salopetele sunt foarte apreciate şi în acest an şi tocmai din acest motiv ţi-am pregătit o galerie foto din care să te inspiri.
O nouă şansă Această poveste motivantă, inspirată din fapte reale, te va face să vezi lumea cu alţi ochi.
Rețetă de frigărui și cartofi noi, în coajă, la cuptor Indiferent că alegi să le prepari la cuptor sau pe grătar, aceste frigărui îți vor desfăta papilele gustative, ca să nu mai vorbim despre cartofii noi copți în coajă!
Care sunt tendinţele vestimentare pentru primăvara – vara lui 2016 Chiar dacă se pare că iarna nu se lasă prea ușor alungată, în următorul articol vei găsi niște ținute atât de viu colorate și lejere încât gândul îți va zbura automat la frumoasa primăvara. Vezi galer...
Cum să ai încredere în tine la locul de muncă Simţi că inima îţi bate cu putere şi ai un nod în gât, doar când te gândeşti la o confruntare cu superiorul? Nu te impacienta, nu eşti singura persoană căreia i se întâmpla acest lucru. În următorul a...
Cozonac tradițional cu nucă, rahat și cacao Videoclip și articol - Folosește următoarea metodă de preparare a cozonacilor și astfel le vei înjumătăți timpul de frământare. Rezultatul final îți va fi cu siguranță pe plac!
7 întrebuinţări neobişnuite ale balsamului de păr Te-ai fi gândit vreodată că balsamul de păr te poate scăpa de scârţâitul unei uşi? Dar la scoaterea unui inel blocat pe deget?
Rețetă delicioasă de cartofi cu usturoi la cuptor Această rețetă se prepară foarte ușor și este atât de gustoasă, încât te face să înghiți în sec!
Puterea dragostei – un videoclip emoționant Tehnologia nu va înlocui niciodată o atingere, o îmbrățișare, un sărut...Acest videoclip îți va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *