Diverse, Retete

S-a născut orb și cu autism, însă și-a urmat marea pasiune: muzica!

Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată…

Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată...

Cred că acesta este cel mai dificil articol pe care îl scriu. De ce spun acest lucru? Pentru că mi se pare că nu există suficiente cuvinte care să descrie talentul acestui copil.

Christopher Duffley este un copil special, așa cum sunt toți cei care suferă de autism. Ceea ce mulți nu știu este că în ciuda bolii grave de care suferă, acești copii sunt înzestrați cu un talent extraordinar! Dacă părinții lor reușesc să le vadă acest dar și îi ajută să îl valorifice, ajung să fie binecuvânți cu niște copii, care uneori pot fi mult mai talentați decât unii născuți sănătoși.

Există nenumărate cazuri de bolnavi cu autism înzestrați cu mari abilități. Un bărbat bolnav de autism reușește să memoreze toate melodiile pe care le aude la pian și este în stare să le reproducă singur, chiar și după mulți ani. Alt bărbat reușește să rețină absolut toate textele pe care le citește. Și lista poate continua…până la protagonistul videoclipurilor noastre: Christopher Duffley.

Christopher s-a născut prematur, la doar 26 de săptămâni. Acesta era într-o stare critică, orb și nu i se dădeau prea multe șanse de supraviețuire, așa că părinții săi l-au abandonat. Mătușa sa, o femeie cu suflet mare, nu a dorit să renunțe la el și l-a adoptat. Aceasta a observat că era un copil mai tăcut, care nu reacționa ca toți ceilalți, însă totul se schimba când începea să cânte.
Felul în care acesta reușea să îi emoționeze până la lacrimi atunci când cântă, i-a făcut pe părinții săi adoptivi să realizeze că de fapt acesta este menirea lui: de a scoate tot ce e mai bun și frumos din oameni!

Acest copil ne arată cum să ne deschidem sufletul pentru lucrurile care nu pot fi văzute cu ochiul liber. Ne face să înțelegem că persoanele cu dizabilități nu trebuie privite cu milă ci cu un mare respect și admirație! Pentru acești oameni fiecare zi este o adevărată provocare, dar acest lucru nu îi face să își plângă de milă, ci le dă puterea de a merge mai departe!

Priviți cât de fericit este la finalul videoclipului când oamenii încep să îl aplaude.

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Exerciții pentru picioare sexy, asemeni „Îngerilor” de la Victoria’s Secret –... Vrei să ai picioare sexy asemeni supermodelelor? Următorul videoclip îți vine în ajutor!
Reacţia de nepreţuit a unei fetiţe ce vede pentru prima dată ploaia Să ne bucurăm mai des de micile bucurii ale vieţii. Dacă nu mai ştim cum, atunci să îi lăsăm pe cei mici să ne reamintească!
Ultimul câine erou după 11 septembrie 2001 Vi-l prezint pe Bretagne, un câine erou care a participat la operațiunile de salvare de la World Trade Center.
Bomboane din biscuiți Oreo în glazură albă Nu o să-ți vină să crezi cât de gustoase sunt aceste bomboane preparate din doar 3 ingrediente. Rețeta este rapidă și fără coacere.
Pui crocant cu garnitură de cartofi, la cuptor Dacă ai poftă de un pui cu o piele crocantă, servit alături de o porție de cartofi și un sos de smântână, mărar și usturoi, atunci încearcă următoarea rețeta.
Botine la modă în toamna lui 2015 Botinele câștigă tot mai mult teren și se pare că sunt la mare căutare și în toamna anului 2015. Iată o galerie foto din care să te inspiri în alegere modelelor preferate.
Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi! Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?
Rețetă de frigărui și cartofi noi, în coajă, la cuptor Indiferent că alegi să le prepari la cuptor sau pe grătar, aceste frigărui îți vor desfăta papilele gustative, ca să nu mai vorbim despre cartofii noi copți în coajă!
Cozonac tradițional cu nucă, rahat și cacao Videoclip și articol - Folosește următoarea metodă de preparare a cozonacilor și astfel le vei înjumătăți timpul de frământare. Rezultatul final îți va fi cu siguranță pe plac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *