Diverse, Retete

S-a născut orb și cu autism, însă și-a urmat marea pasiune: muzica!

Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată…

Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată...

Cred că acesta este cel mai dificil articol pe care îl scriu. De ce spun acest lucru? Pentru că mi se pare că nu există suficiente cuvinte care să descrie talentul acestui copil.

Christopher Duffley este un copil special, așa cum sunt toți cei care suferă de autism. Ceea ce mulți nu știu este că în ciuda bolii grave de care suferă, acești copii sunt înzestrați cu un talent extraordinar! Dacă părinții lor reușesc să le vadă acest dar și îi ajută să îl valorifice, ajung să fie binecuvânți cu niște copii, care uneori pot fi mult mai talentați decât unii născuți sănătoși.

Există nenumărate cazuri de bolnavi cu autism înzestrați cu mari abilități. Un bărbat bolnav de autism reușește să memoreze toate melodiile pe care le aude la pian și este în stare să le reproducă singur, chiar și după mulți ani. Alt bărbat reușește să rețină absolut toate textele pe care le citește. Și lista poate continua…până la protagonistul videoclipurilor noastre: Christopher Duffley.

Christopher s-a născut prematur, la doar 26 de săptămâni. Acesta era într-o stare critică, orb și nu i se dădeau prea multe șanse de supraviețuire, așa că părinții săi l-au abandonat. Mătușa sa, o femeie cu suflet mare, nu a dorit să renunțe la el și l-a adoptat. Aceasta a observat că era un copil mai tăcut, care nu reacționa ca toți ceilalți, însă totul se schimba când începea să cânte.
Felul în care acesta reușea să îi emoționeze până la lacrimi atunci când cântă, i-a făcut pe părinții săi adoptivi să realizeze că de fapt acesta este menirea lui: de a scoate tot ce e mai bun și frumos din oameni!

Acest copil ne arată cum să ne deschidem sufletul pentru lucrurile care nu pot fi văzute cu ochiul liber. Ne face să înțelegem că persoanele cu dizabilități nu trebuie privite cu milă ci cu un mare respect și admirație! Pentru acești oameni fiecare zi este o adevărată provocare, dar acest lucru nu îi face să își plângă de milă, ci le dă puterea de a merge mai departe!

Priviți cât de fericit este la finalul videoclipului când oamenii încep să îl aplaude.

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Gestul de omenie făcut de un chelner – videoclip Acest videoclip este descris prin următoarele 2 cuvinte: respect şi omenie!
Rețetă de frigărui și cartofi noi, în coajă, la cuptor Indiferent că alegi să le prepari la cuptor sau pe grătar, aceste frigărui îți vor desfăta papilele gustative, ca să nu mai vorbim despre cartofii noi copți în coajă!
Clătite dietetice cu ovăz, afine şi căpşuni – ideale pentru silueta ta Îţi plac foarte mult clătitele, însă le eviţi de teamă să nu te îngraşi? Încearcă şi tu următoarea reţetă!
7 întrebuinţări neobişnuite ale balsamului de păr Te-ai fi gândit vreodată că balsamul de păr te poate scăpa de scârţâitul unei uşi? Dar la scoaterea unui inel blocat pe deget?
Lava cake sau brioșa vulcan de ciocolată – un desert foarte simplu de preparat Însă rezultatul obținut este unul cu adevărat spectaculos! Încearcă și tu rețeta acestui desert rafinat, rapid și ieftin. Îți garantez că nu vei regreta!
Cum să prepari lapte de cocos acasă – videoclip Nu o să-ți vină să crezi cât de ușor se prepară laptele de cocos acasă. Încearcă și tu această rețetă și astfel vei evita produsele pline de chimicale din comerț!
Balada unui urs ucis: Mamă iartă-mă! Căutându-te disperat, după ce m-am rătăcit, oamenii m-au omorât... Această poveste are toată legătura cu evenimentul care a indignat o ţară întreaga: uciderea puiul de urs în Sibiu. Salvatorii s-au transformat în călăi și ne-au demonstrat că poți să ratezi o ființă v...
Ce înseamnă să nu te dai bătut în faţa sorții și să lupți pentru visele tale! Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că există viață după accidentele grave: "Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți tran...
Rețetă rapidă de rulouri/cornete din foietaj cu cremă de vanilie Ai poftă de ceva dulce, însă nu ai niciodată timp suficient pentru a prepara deserturi sofisticate?
5 surse excelente de fier contra anemiei Anemia îţi afectează viaţa, mai ales dacă eşti o persoană activă. Oboseala, lipsa de concentrare şi stările de irascibilitate cauzate de aceasta, îşi spun cuvântul şi nu mai reuşeşti să îţi desfăşori ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *