Diverse, Retete

S-a născut orb și cu autism, însă și-a urmat marea pasiune: muzica!

Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată…

Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată...

Cred că acesta este cel mai dificil articol pe care îl scriu. De ce spun acest lucru? Pentru că mi se pare că nu există suficiente cuvinte care să descrie talentul acestui copil.

Christopher Duffley este un copil special, așa cum sunt toți cei care suferă de autism. Ceea ce mulți nu știu este că în ciuda bolii grave de care suferă, acești copii sunt înzestrați cu un talent extraordinar! Dacă părinții lor reușesc să le vadă acest dar și îi ajută să îl valorifice, ajung să fie binecuvânți cu niște copii, care uneori pot fi mult mai talentați decât unii născuți sănătoși.

Există nenumărate cazuri de bolnavi cu autism înzestrați cu mari abilități. Un bărbat bolnav de autism reușește să memoreze toate melodiile pe care le aude la pian și este în stare să le reproducă singur, chiar și după mulți ani. Alt bărbat reușește să rețină absolut toate textele pe care le citește. Și lista poate continua…până la protagonistul videoclipurilor noastre: Christopher Duffley.

Christopher s-a născut prematur, la doar 26 de săptămâni. Acesta era într-o stare critică, orb și nu i se dădeau prea multe șanse de supraviețuire, așa că părinții săi l-au abandonat. Mătușa sa, o femeie cu suflet mare, nu a dorit să renunțe la el și l-a adoptat. Aceasta a observat că era un copil mai tăcut, care nu reacționa ca toți ceilalți, însă totul se schimba când începea să cânte.
Felul în care acesta reușea să îi emoționeze până la lacrimi atunci când cântă, i-a făcut pe părinții săi adoptivi să realizeze că de fapt acesta este menirea lui: de a scoate tot ce e mai bun și frumos din oameni!

Acest copil ne arată cum să ne deschidem sufletul pentru lucrurile care nu pot fi văzute cu ochiul liber. Ne face să înțelegem că persoanele cu dizabilități nu trebuie privite cu milă ci cu un mare respect și admirație! Pentru acești oameni fiecare zi este o adevărată provocare, dar acest lucru nu îi face să își plângă de milă, ci le dă puterea de a merge mai departe!

Priviți cât de fericit este la finalul videoclipului când oamenii încep să îl aplaude.

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.