Diverse, Familie

Puterea dragostei – un videoclip emoționant

Tehnologia nu va înlocui niciodată o atingere, o îmbrățișare, un sărut…Acest videoclip îți va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!

Tehnologia nu va înlocui niciodată o atingere, o îmbrățișare, un sărut...Acest videoclip îți va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!

Trăim într-o lume haotică și agitată, în care pur și simplu am uitat să mai fim oameni. Trecem unii pe lângă alții, cu privirea încruntată de atâtea probleme și necazuri, fără a ne mai zâmbi, fără a ne mai rosti o vorbă bună, fără a ne mai sări în ajutor, chiar și în cele mai grave cazuri!

Ce s-a întâmplat oare cu rasa umană? Cum am ajuns să fim asemeni unor roboți incapabili de sentimente? De ce ne lăsăm conduși doar de invidie, gelozie, trufie, invidie, vanitate și aroganţă? Unde ne este înțelegerea față de aproapele noastre și unde ne sunt sentimentele de compasiune și milă? De ce am lăsat ca viața noastră să fie umbrită doar de sentimente negative?

Din păcate, tehnologia se află și ea printre principalele cauze. Trebuie să învățăm cum să o folosim noi pe ea și nu viceversa! Cel mai grăitor exemplu este următorul videoclip:

Vizionare plăcută!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Horoscop săptămânal 4-10 august 2014 Află tot ce îţi rezervă astrele!
Videoclip: Cat de frumoasă este planeta noastră: Pământul! Acest videoclip relaxant nu durează mai mult de 2 minute, însă în el este surprinsă toată frumuseţea planetei noastre. Ce lume minunată!
Gestul de omenie făcut de un chelner – videoclip Acest videoclip este descris prin următoarele 2 cuvinte: respect şi omenie!
3 gânduri zilnice care alungă nefericirea Vezi care sunt cele mai distructive gânduri și obiceiuri care nu te lasă să îți trăiești viața în armonie. Învață cum să scapi de ele pentru a alunga nefericirea ce îți macină sufletul....
Cum să-ți faci acasă propriile hârtii de brioșe Ai rămas fără hârtii pentru brioșe și ți-ai adus aminte fix înainte de prepararea rețetei? Hârtia de copt te scoate din bucluc! Vezi pașii compleți în videoclip!
Ce înseamnă să nu te dai bătut în faţa sorții și să lupți pentru visele tale! Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că există viață după accidentele grave: "Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți tran...
Cele mai frumoase aranjamente de Paşte Idei ce vă vor ajuta să vă impresionaţi invitaţii cu aranjamentul masei de Paşte.
El, câinele, întotdeauna te va iubi și te va proteja! Tu ce îi oferi în schimb? Acest videoclip ne arată iubirea necondiționată pe care ne-o poartă cel mai loial prieten al nostru, câinele.
7 întrebuinţări neobişnuite ale balsamului de păr Te-ai fi gândit vreodată că balsamul de păr te poate scăpa de scârţâitul unei uşi? Dar la scoaterea unui inel blocat pe deget?
Pepene verde cu miez galben – Ce gust are și metoda rapidă de tăiere Ce gust are pepenele verde cu miez galben şi o metodă rapidă de feliere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *