Diverse, Familie

Puterea dragostei – un videoclip emoționant

Tehnologia nu va înlocui niciodată o atingere, o îmbrățișare, un sărut…Acest videoclip îți va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!

Tehnologia nu va înlocui niciodată o atingere, o îmbrățișare, un sărut...Acest videoclip îți va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!

Trăim într-o lume haotică și agitată, în care pur și simplu am uitat să mai fim oameni. Trecem unii pe lângă alții, cu privirea încruntată de atâtea probleme și necazuri, fără a ne mai zâmbi, fără a ne mai rosti o vorbă bună, fără a ne mai sări în ajutor, chiar și în cele mai grave cazuri!

Ce s-a întâmplat oare cu rasa umană? Cum am ajuns să fim asemeni unor roboți incapabili de sentimente? De ce ne lăsăm conduși doar de invidie, gelozie, trufie, invidie, vanitate și aroganţă? Unde ne este înțelegerea față de aproapele noastre și unde ne sunt sentimentele de compasiune și milă? De ce am lăsat ca viața noastră să fie umbrită doar de sentimente negative?

Din păcate, tehnologia se află și ea printre principalele cauze. Trebuie să învățăm cum să o folosim noi pe ea și nu viceversa! Cel mai grăitor exemplu este următorul videoclip:

Vizionare plăcută!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Nu judeca niciodată o carte după copertă! Ce poveste credeți că ascunde acest „urs” în s... Cum ai reacționa dacă la un moment dat, te-ai intersecta cu un urs de pluș ce și-ar întinde călduros brațele să te îmbrățișeze?
Când “Je suis Charlie” se transformă în “Je suis Simona” Vă mai aduceti aminte de celebrul “Je suis Charlie” afişat de foarte mulţi dintre noi, în urma cu trei ani de zile?
Horoscop săptămânal 18-24 august 2014 Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână. Unele zodii au parte de schimbări atât pe plan profesional, cât și personal. Află dacă faci parte din acestea!
DIY: Solutii naturale de curatenie homemade Te-ai săturat să îţi vezi casa umplută de produse de curăţare din comerţ? Cunoşti faptul că acestea sunt pline de substanţe toxice ce pot provoca infecţii respiratorii, digestive, intoxicaţii mai ales...
Slăbește rapid cu ajutorul ceaiului de ghimbir Află cum poți slăbi rapid și sănătos cu ajutorul ceaiului de ghimbir. Nu o să-ți vină să crezi cât de ușor de prepară!
Horoscop săptămânal 4-10 august 2014 Află tot ce îţi rezervă astrele!
Ce ne sfătuiește Dr. Oz să facem pentru a fi mai longevivi Cu toții ne dorim să trăim cât mai mult, așa că haideți să vedem ce sfaturi ne oferă Dr. Oz!
Grupul de pe Facebook al clienţilor care au credite în franci elveţieni Ai credite în franci elveţieni sau cunoşti pe cineva în această situaţie? Înscrie-te pe Facebook în grupul clienţilor cu credite în CHF!
Iubirea unei mame elefant pentru puiul său nu are limite – Videoclip impresionant Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.
Cum replantezi florile de primăvară din ghiveci în grădină Moda oferirii florilor plantate în ghivece este tot mai des întâlnită tocmai pentru a ne bucura de frumusețea lor și în anii următori. Vezi care sunt pașii de replantare ale florilor de primăvară....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *