Diverse, Familie

Puterea dragostei – un videoclip emoționant

Tehnologia nu va înlocui niciodată o atingere, o îmbrățișare, un sărut…Acest videoclip îți va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!

Tehnologia nu va înlocui niciodată o atingere, o îmbrățișare, un sărut...Acest videoclip îți va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!

Trăim într-o lume haotică și agitată, în care pur și simplu am uitat să mai fim oameni. Trecem unii pe lângă alții, cu privirea încruntată de atâtea probleme și necazuri, fără a ne mai zâmbi, fără a ne mai rosti o vorbă bună, fără a ne mai sări în ajutor, chiar și în cele mai grave cazuri!

Ce s-a întâmplat oare cu rasa umană? Cum am ajuns să fim asemeni unor roboți incapabili de sentimente? De ce ne lăsăm conduși doar de invidie, gelozie, trufie, invidie, vanitate și aroganţă? Unde ne este înțelegerea față de aproapele noastre și unde ne sunt sentimentele de compasiune și milă? De ce am lăsat ca viața noastră să fie umbrită doar de sentimente negative?

Din păcate, tehnologia se află și ea printre principalele cauze. Trebuie să învățăm cum să o folosim noi pe ea și nu viceversa! Cel mai grăitor exemplu este următorul videoclip:

Vizionare plăcută!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Horoscop săptămânal: 9-15 februarie 2015 Romantismul este la putere, mulți nativi alegând să facă marele pas. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână!
Ce înseamnă să nu te dai bătut în faţa sorții și să lupți pentru visele tale! Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că există viață după accidentele grave: "Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți tran...
Reacţia de nepreţuit a unei fetiţe ce vede pentru prima dată ploaia Să ne bucurăm mai des de micile bucurii ale vieţii. Dacă nu mai ştim cum, atunci să îi lăsăm pe cei mici să ne reamintească!
Albina te învață cum să lucrezi productiv De fiecare dată când îți vine să te plângi că muncești prea mult, amintește-ți că albinele nu fac grevă atunci când le este furată mierea.
Iubirea unei mame elefant pentru puiul său nu are limite – Videoclip impresionant Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.
Cum să te motivezi să faci suficientă mișcare Dacă nu găsești suficientă motivație pentru a face mai multă mișcare ține cont de următoarele sfaturi. Îți vor fi de mare folos!
Grupul de pe Facebook al clienţilor care au credite în franci elveţieni Ai credite în franci elveţieni sau cunoşti pe cineva în această situaţie? Înscrie-te pe Facebook în grupul clienţilor cu credite în CHF!
S-a născut orb și cu autism, însă și-a urmat marea pasiune: muzica! Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată...
Mulțumiți de alegeri, cetățeni? Am scăpat și de aceste alegeri! Acum speram cu toții că o vom duce mai bine și că va curge, în sfârșit, laptele și mierea prin orașele noastre. Oare așa să fie?
Cum să scapi de mirosul neplăcut de la chiuvetă, în mod natural! Miros neplăcut de la chiuvetă? Bicarbonatul de sodiu este cea mai bună soluție pentru această problemă. Iată cum trebuie să îl foloseşti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *