Diverse, Divertisment, Relatii

O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport

Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

Cred că orice femeie şi-ar dori să aibă parte de o astfel de cerere de căsătorie. Unii bărbaţi ne demonstrează că romantismul nu este ceva demodat şi orchestrează nişte cereri de căsătorie demne de scenariul unor filme. Protagonistul nostru a profitat de vizita la familie a iubitei sale şi s-a hotărât să o ceară de nevastă chiar la întoarcere, în aeroport. Mare i-a fost mirarea tinerei când a văzut un prieten de-al iubitului său interpretându-i la chitara un cântec de dragoste, în aeroport. Aceasta a fost condusă treptat de prieteni diferiţi (care cântau cu toţii cântece de dragoste compuse de iubitul său pentru ea) spre iubitul său. La finalul drumului, acesta cânta la unison cu toţii complici şi a cerut-o în căsătorie. Tânăra vizibil emoţionată a răspuns printre lacrimi: DA!
Acest videoclip mi-a plăcut foarte mult şi chiar mă bucur că tânăra a dat un răspuns afirmativ. Era şi păcat că după atâtea planificări să răspundă cu nu.

Vă doresc să aveţi parte de o vizionare plăcută!

Sursa: Youtube

 

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

5 poze MOTIVANTE cu persoane care au SLĂBIT. Sunt de nerecunoscut! Pentru momentele când simți că ești la un pas să cedezi poftelor!
Botine la modă în toamna lui 2015 Botinele câștigă tot mai mult teren și se pare că sunt la mare căutare și în toamna anului 2015. Iată o galerie foto din care să te inspiri în alegere modelelor preferate.
Cum să treci peste emoțiile de la interviul de angajare Emoțiile te copleșesc de fiecare dată când te prezinți la un interviu? Mâinile încep să îți tremure necontrolat, cuvintele ți se opresc în gât și te blochezi? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ...
Cum replantezi florile de primăvară din ghiveci în grădină Moda oferirii florilor plantate în ghivece este tot mai des întâlnită tocmai pentru a ne bucura de frumusețea lor și în anii următori. Vezi care sunt pașii de replantare ale florilor de primăvară....
Horoscop săptămânal 11-17 august 2014 Oare ce ne mai rezervă astrele în această săptămână?
10 semne că relaţia voastră este pe sfârşite Chiar dacă ai investit sentimente şi îţi este teamă de singurătate, află care sunt semnele ce prevestesc o relaţie fără niciun viitor.
De ce sunt mai fericiţi oamenii care îşi urmează visele? Nu îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?
Doza de relaxare – videoclip cu superba noastră Galaxie Fotograful norvegian Terje Sorgjerda este cel care a surprins aceste cadre de vis ale Căii Lactee.
Rândurile emoționante postate pe facebook de o mamă umilită pe plajă După ce s-a abținut cu greu să nu plângă în fața celor care o batjocoreau, odată ajunsă acasă, aceasta s-a decis să le adreseze o scrisoare deschisă pe site-ul de socializare.
Un dans cu adevărat spectaculos Chiar dacă dansează în întuneric, această echipă reuşeşte să facă un show spectaculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *