Diverse, Divertisment, Relatii

O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport

Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

Cred că orice femeie şi-ar dori să aibă parte de o astfel de cerere de căsătorie. Unii bărbaţi ne demonstrează că romantismul nu este ceva demodat şi orchestrează nişte cereri de căsătorie demne de scenariul unor filme. Protagonistul nostru a profitat de vizita la familie a iubitei sale şi s-a hotărât să o ceară de nevastă chiar la întoarcere, în aeroport. Mare i-a fost mirarea tinerei când a văzut un prieten de-al iubitului său interpretându-i la chitara un cântec de dragoste, în aeroport. Aceasta a fost condusă treptat de prieteni diferiţi (care cântau cu toţii cântece de dragoste compuse de iubitul său pentru ea) spre iubitul său. La finalul drumului, acesta cânta la unison cu toţii complici şi a cerut-o în căsătorie. Tânăra vizibil emoţionată a răspuns printre lacrimi: DA!
Acest videoclip mi-a plăcut foarte mult şi chiar mă bucur că tânăra a dat un răspuns afirmativ. Era şi păcat că după atâtea planificări să răspundă cu nu.

Vă doresc să aveţi parte de o vizionare plăcută!

Sursa: Youtube

 

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Orb pentru o zi in Bucureşti – videoclip Acest videoclip reprezintă de fapt un test pus la cale de câţiva tinerii, în care unul din ei, "nevăzătorul", îşi pierde portofelul pe jos în faţa trecătorilor. Câţi oameni credeţi că îi sar în ajutor...
Cum arată cea mai frumoasă stradă din lume Ţi-ar plăcea să mergi pe o astfel de stradă?
Acest tip are un talent uimitor – imită vocal 10 instrumente! Rezultatul este o piesă ce te va binedispune cu siguranţă. Priviţi cât de bine îi iese!
Căţei care se cred lupi – uitaţi-vă cât de drăgălaş pot urla! Videoclip foarte amuzant cu nişte căţeluşi care se chinuiesc să îşi imite stăpânii. Rezultatul este unul extrem de drăgălaş!
O poză cât o mie de cuvinte – un pastor ce plânge din cauza sărăciei semenilor săi În această poză un pastor a fost surprins plângând şi implorând ajutorul pentru persoanele sărmane.
Marin Preda: Inima omului e largă, de ce unii şi-o poartă strâmtă şi plină de ură? Nu vei avea niciodată parte de armonie și liniște atunci când sufletul îți este plin de ură.
Ghiocelul, tratamentul natural pentru diferite afectiuni Ştiai că ghiocelul nu este doar una dintre primele plante ce vestesc sosirea primăverii, ci şi o plantă medicinală ale cărei virtuţi terapeutice sunt recunoscute de medicină?
Rochii pentru revelion 2015 Următoarea colecție spectaculoasă de rochii de seară îți va fi cea mai bună sursă de inspirație!
Cum să te fereşti de o tehnică de furt din bagaje Ai un troler cu lacăte la fiecare fermoar şi astfel îţi simţi lucrurile în siguranţă? Află că din acest tip de bagaj poţi fi furat/ă doar cu ajutorul unui pix, de exemplu.
Trendurile în materie de rochii elegante ale anului 2016 Vedetele prezente la gala de decernare a premiilor Grammy au dat startul tendințelor în modă ale anului 2016. Divele au mizat pe senzualitate și astfel au purtat rochii menite să le pună în evidență c...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *