Diverse, Divertisment, Relatii

O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport

Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

Cred că orice femeie şi-ar dori să aibă parte de o astfel de cerere de căsătorie. Unii bărbaţi ne demonstrează că romantismul nu este ceva demodat şi orchestrează nişte cereri de căsătorie demne de scenariul unor filme. Protagonistul nostru a profitat de vizita la familie a iubitei sale şi s-a hotărât să o ceară de nevastă chiar la întoarcere, în aeroport. Mare i-a fost mirarea tinerei când a văzut un prieten de-al iubitului său interpretându-i la chitara un cântec de dragoste, în aeroport. Aceasta a fost condusă treptat de prieteni diferiţi (care cântau cu toţii cântece de dragoste compuse de iubitul său pentru ea) spre iubitul său. La finalul drumului, acesta cânta la unison cu toţii complici şi a cerut-o în căsătorie. Tânăra vizibil emoţionată a răspuns printre lacrimi: DA!
Acest videoclip mi-a plăcut foarte mult şi chiar mă bucur că tânăra a dat un răspuns afirmativ. Era şi păcat că după atâtea planificări să răspundă cu nu.

Vă doresc să aveţi parte de o vizionare plăcută!

Sursa: Youtube

 

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Videoclip impresionant – sărac, dar cu inima de aur Aţi observat că în general tot omul sărac îl înţelege pe cel aflat la necaz şi încearcă să îl ajute din puţinul pe care îl are?
O poveste remarcabilă de dragoste Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.
Slăbește rapid cu ajutorul ceaiului de ghimbir Află cum poți slăbi rapid și sănătos cu ajutorul ceaiului de ghimbir. Nu o să-ți vină să crezi cât de ușor de prepară!
Dragostea inocentă a copiilor exprimată într-un videoclip mai mult decât haios Copiii ne uimesc zilnic cu dovezile lor de afecțiune și iubire pură. La fel se întâmplă și cu acest băiețel care dorește cu orice preț să fure un pupic de la cea mai bună prietenă a lui.
Cum să devii imun în faţa comentariilor negative Comentariile negative devin tot mai răspândite, mai ales în mediul online. Ce trebuie să faci ca să nu te afecteze?
„Suspended cofee” sau „cafea în aşteptare” a ajuns şi în România Îţi începi fiecare dimineaţă cu savurarea unei cafele? Atunci cu siguranţă îţi va plăcea următoarea poveste bazată pe un eveniment real.
Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ne-am purta în viaţa reală exact ca pe Facebook? Un videoclip cu milioane de vizitatori ne arată cât de ciudat şi amuzant ar fi dacă s-ar întâmpla acest lucru.
Horoscop săptămânal: 19 – 25 ianuarie 2015 Vezi ce-ți rezervă astrele în această săptămână!
6 paşi care te vor transforma într-o persoană de succes Află care sunt secretele persoanelor de succes, sau cum să te transformi dintr-o persoană care are parte doar de eșecuri, într-una plină de reușite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *