Diverse, Divertisment, Relatii

O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport

Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

Cred că orice femeie şi-ar dori să aibă parte de o astfel de cerere de căsătorie. Unii bărbaţi ne demonstrează că romantismul nu este ceva demodat şi orchestrează nişte cereri de căsătorie demne de scenariul unor filme. Protagonistul nostru a profitat de vizita la familie a iubitei sale şi s-a hotărât să o ceară de nevastă chiar la întoarcere, în aeroport. Mare i-a fost mirarea tinerei când a văzut un prieten de-al iubitului său interpretându-i la chitara un cântec de dragoste, în aeroport. Aceasta a fost condusă treptat de prieteni diferiţi (care cântau cu toţii cântece de dragoste compuse de iubitul său pentru ea) spre iubitul său. La finalul drumului, acesta cânta la unison cu toţii complici şi a cerut-o în căsătorie. Tânăra vizibil emoţionată a răspuns printre lacrimi: DA!
Acest videoclip mi-a plăcut foarte mult şi chiar mă bucur că tânăra a dat un răspuns afirmativ. Era şi păcat că după atâtea planificări să răspundă cu nu.

Vă doresc să aveţi parte de o vizionare plăcută!

Sursa: Youtube

 

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Află cum să alungi stresul din viaţa ta Timpurile pe care le trăim devin din ce în ce mai dificile şi observăm cum sarcinile ne cresc pe zi ce trece. Totul trebuie efectuat cu cea mai mare viteză şi parcă nu mai avem timp nici să respirăm....
Cannes 2016: Top 10 ținute spectaculoase pe covorul roșu Vezi care sunt cele mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes.
Horoscop săptămânal 1-7 septembrie 2014 Să vedem ce ne rezervă astrele în această săptămână.
Ce înseamnă să nu te dai bătut în faţa sorții și să lupți pentru visele tale! Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că există viață după accidentele grave: "Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți tran...
Cum să scapi de depresia de după sărbători Nu te lăsa învins/ă de melancolie şi depresie! Acest articol te va ajuta să privești mai optimist prima zi de muncă.
Cum să-ți faci acasă propriile hârtii de brioșe Ai rămas fără hârtii pentru brioșe și ți-ai adus aminte fix înainte de prepararea rețetei? Hârtia de copt te scoate din bucluc! Vezi pașii compleți în videoclip!
Iubirea unei mame elefant pentru puiul său nu are limite – Videoclip impresionant Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.
Videoclip amuzant cu un câine care păzește bicicleta stăpânului său Acesta este cu siguranţă cel mai bun antifurt de bicicletă!
Cum pregătim o masă de Sărbători cu bani puțini Cine spune că nu poți organiza o masă bogată de Sărbători, atunci când nu ai prea mulți bani? Ține cont de următoarele sfaturi și astfel te vei încadra în bugetul de care dispui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *