Diverse

Iubirea unei mame elefant pentru puiul său nu are limite – Videoclip impresionant

Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.

Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.

La fel s-a întâmplat și cu acest pui de elefant, care din neatenție a căzut într-o groapă plină cu apă. La văzul acestei situații periculoase mama sa reacționează imediat.

Se poate citi foarte ușor cât de disperată și agitată este când își vede puiul în pericol. Încearcă să îl scoată cât mai repede de pe marginea gropii însă fără nici un rezultat. Până la urmă își pune viața în pericol și intră și ea în apă. Am stat cu sufletul la gura pe tot parcursul acestui videoclip. Animalele ne surprind cu adevărate lecții de iubire necondiționată față de puii lor din care consider că avem foarte multe de învățat!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Trăim vremuri tulburi: Politicianul a reuşit să facă românul să nu mai fie frate cu românul…... Fratele meu român deschide ochii şi trezeşte-te la realitate, până nu va fi prea târziu….
Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi! Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?
Cum să pari mai slabă în poze Dacă nu îți place cum ieși în fotografii, în următorul articol vei găsi cele mai bune ponturi pentru a-ți scoate în evidență silueta. Photoshop-ul va deveni istorie! Scoate la iveală divă din tine!...
Laura Bretan fugi în America și nu te mai întoarce în România Oare ce credeți că este în sufletul unui copil de 13 ani care, prin talentul pe care îl posedă la o vârstă atât de fragedă, primește multe critici? Păi cum să fii, drăguța mea, apreciată într-o țară î...
Cum să devii imun în faţa comentariilor negative Comentariile negative devin tot mai răspândite, mai ales în mediul online. Ce trebuie să faci ca să nu te afecteze?
Cele mai frumoase aranjamente de Paşte Idei ce vă vor ajuta să vă impresionaţi invitaţii cu aranjamentul masei de Paşte.
Condiţiile de o cruzime extremă în care trăiesc animalele din marile fabrici Videoclipul din acest articolului îţi va arăta adevărata faţă a fabricilor de animale. Te va emoţiona şi te va indigna în acelaşi timp, atât de tare, încât nu vei mai putea rămâne indiferent la strigă...
Videoclip cu exerciţii pentru un fund perfect Antrenoarea lui Jeniffer Lopez, Tracy Anderson ne arată cât de uşor este să obţii un fund perfect tonifiat! Încearcă şi tu aceste exerciţii!
Rochii pentru revelion 2015 Următoarea colecție spectaculoasă de rochii de seară îți va fi cea mai bună sursă de inspirație!
Balada unui urs ucis: Mamă iartă-mă! Căutându-te disperat, după ce m-am rătăcit, oamenii m-au omorât... Această poveste are toată legătura cu evenimentul care a indignat o ţară întreaga: uciderea puiul de urs în Sibiu. Salvatorii s-au transformat în călăi și ne-au demonstrat că poți să ratezi o ființă v...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *