Diverse

Iubirea unei mame elefant pentru puiul său nu are limite – Videoclip impresionant

Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.

Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.

La fel s-a întâmplat și cu acest pui de elefant, care din neatenție a căzut într-o groapă plină cu apă. La văzul acestei situații periculoase mama sa reacționează imediat.

Se poate citi foarte ușor cât de disperată și agitată este când își vede puiul în pericol. Încearcă să îl scoată cât mai repede de pe marginea gropii însă fără nici un rezultat. Până la urmă își pune viața în pericol și intră și ea în apă. Am stat cu sufletul la gura pe tot parcursul acestui videoclip. Animalele ne surprind cu adevărate lecții de iubire necondiționată față de puii lor din care consider că avem foarte multe de învățat!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

8 utilizări geniale ale tăvii de cuburi de gheață Surprinde-i plăcut pe cei dragi cu niște cubulețe foarte originale.
Trăim vremuri tulburi: Politicianul a reuşit să facă românul să nu mai fie frate cu românul…... Fratele meu român deschide ochii şi trezeşte-te la realitate, până nu va fi prea târziu….
Cum să ai încredere în tine la locul de muncă Simţi că inima îţi bate cu putere şi ai un nod în gât, doar când te gândeşti la o confruntare cu superiorul? Nu te impacienta, nu eşti singura persoană căreia i se întâmpla acest lucru. În următorul a...
O zi perfectă în natură – videoclip Acest frumos videoclip, ce are o pe fundal o melodie foarte relaxantă, îţi face cu siguranţă ziua perfectă!
3 gânduri zilnice care alungă nefericirea Vezi care sunt cele mai distructive gânduri și obiceiuri care nu te lasă să îți trăiești viața în armonie. Învață cum să scapi de ele pentru a alunga nefericirea ce îți macină sufletul....
Mulțumiți de alegeri, cetățeni? Am scăpat și de aceste alegeri! Acum speram cu toții că o vom duce mai bine și că va curge, în sfârșit, laptele și mierea prin orașele noastre. Oare așa să fie?
O nouă şansă Această poveste motivantă, inspirată din fapte reale, te va face să vezi lumea cu alţi ochi.
Cum să pari mai slabă în poze Dacă nu îți place cum ieși în fotografii, în următorul articol vei găsi cele mai bune ponturi pentru a-ți scoate în evidență silueta. Photoshop-ul va deveni istorie! Scoate la iveală divă din tine!...
Povestea „cerşetorului lui Hristos” a făcut înconjurul lumii Bătrânul consideraţi de mulţi un înger păzitor, sărută adesea mâinile celor care îi dăruiesc bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *