Diverse

Ia – cea mai apreciată piesă vestimentară a acestui an

Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri.

Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri.

Frumoasa ie câștigă tot mai mult teren în rândul preferințelor vestimentare, iar acest lucru nu poate decât să ne aducă o mare bucurie. Cum să nu îți fie drag atunci când zărești pe stradă, de la fetițe cu obraji îmbujorați și codițe, la bunici, frumoasa noastră bluză tradițională? Ca să nu mai vorbim de sentimentul de mândrie pe care îl avem atunci când noi suntem posesoare acesteia.

Pe lângă faptul că este la modă în țară, ia nu a trecut neobservată nici în străinătate și nu de puține ori am avut surpriza de a admira colecții având-o ca sursa de inspirație. Nici vedetele noastre nu se lăsă mai prejos, și tot mai multe își afișează ținute care conțin și tradiționala ie.

În continuare vă vom prezenta câteva imagini, care nouă ne-au plăcut foarte mult și din care te poți inspira:

ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-9 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-8 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-7 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-6 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-5 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-4 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro4 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-2 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro ia la moda in 2015-2 ia la moda in 2015-1 ia la moda in 2015

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Povestea „cerşetorului lui Hristos” a făcut înconjurul lumii Bătrânul consideraţi de mulţi un înger păzitor, sărută adesea mâinile celor care îi dăruiesc bani.
3 gânduri zilnice care alungă nefericirea Vezi care sunt cele mai distructive gânduri și obiceiuri care nu te lasă să îți trăiești viața în armonie. Învață cum să scapi de ele pentru a alunga nefericirea ce îți macină sufletul....
Târgul de Crăciun din Sibiu – locul doi în lume Dintr-un top de 7 orașe, Sibiul a reușit să se plaseze pe locul 2, învingând astfel Londra și Dubaiul.
A fost inventată sticla biodegradabilă din alge În România pet-urilor plutitoare o astfel de invenţie nu ne-ar mai produce indignare la fiecare ieşire în natură. Viitorul sună bine nu?
Nu judeca niciodată o carte după copertă! Ce poveste credeți că ascunde acest „urs” în s... Cum ai reacționa dacă la un moment dat, te-ai intersecta cu un urs de pluș ce și-ar întinde călduros brațele să te îmbrățișeze?
Cum să scoți ușor inelul formei de copt fără să rupi prăjitura Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!
Cum să devii imun în faţa comentariilor negative Comentariile negative devin tot mai răspândite, mai ales în mediul online. Ce trebuie să faci ca să nu te afecteze?
Mulțumiți de alegeri, cetățeni? Am scăpat și de aceste alegeri! Acum speram cu toții că o vom duce mai bine și că va curge, în sfârșit, laptele și mierea prin orașele noastre. Oare așa să fie?
Slăbește rapid cu ajutorul ceaiului de ghimbir Află cum poți slăbi rapid și sănătos cu ajutorul ceaiului de ghimbir. Nu o să-ți vină să crezi cât de ușor de prepară!
Cel mai adormit căţel – videoclip amuzant Şi pe căţeluşi îi mai prinde câteodată oboseala...şi deşi, se chinuiesc eroic spre amuzamentul nostru să rămână treji, nu reuşesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *