Diverse

Ia – cea mai apreciată piesă vestimentară a acestui an

Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri.

Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri.

Frumoasa ie câștigă tot mai mult teren în rândul preferințelor vestimentare, iar acest lucru nu poate decât să ne aducă o mare bucurie. Cum să nu îți fie drag atunci când zărești pe stradă, de la fetițe cu obraji îmbujorați și codițe, la bunici, frumoasa noastră bluză tradițională? Ca să nu mai vorbim de sentimentul de mândrie pe care îl avem atunci când noi suntem posesoare acesteia.

Pe lângă faptul că este la modă în țară, ia nu a trecut neobservată nici în străinătate și nu de puține ori am avut surpriza de a admira colecții având-o ca sursa de inspirație. Nici vedetele noastre nu se lăsă mai prejos, și tot mai multe își afișează ținute care conțin și tradiționala ie.

În continuare vă vom prezenta câteva imagini, care nouă ne-au plăcut foarte mult și din care te poți inspira:

ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-9 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-8 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-7 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-6 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-5 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-4 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro4 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-2 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro ia la moda in 2015-2 ia la moda in 2015-1 ia la moda in 2015

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Trăim vremuri tulburi: Politicianul a reuşit să facă românul să nu mai fie frate cu românul…... Fratele meu român deschide ochii şi trezeşte-te la realitate, până nu va fi prea târziu….
O nouă şansă Această poveste motivantă, inspirată din fapte reale, te va face să vezi lumea cu alţi ochi.
Cum să scapi de mirosul neplăcut de la chiuvetă, în mod natural! Miros neplăcut de la chiuvetă? Bicarbonatul de sodiu este cea mai bună soluție pentru această problemă. Iată cum trebuie să îl foloseşti!
Iubirea unei mame elefant pentru puiul său nu are limite – Videoclip impresionant Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.
Poveşti umitoare despre viaţă redate prin arta desenului pe nisip Niciodată nu am mai întâlnit o îmbinare atât de frumoasă între artă şi viaţă.
Horoscop zilnic – 24 septembrie 2014 Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.
Lumea văzută prin ochii unui vultur O cameră amplasată pe un vultur, ne face martorii unei privelişti spectaculoase.
A fost inventată sticla biodegradabilă din alge În România pet-urilor plutitoare o astfel de invenţie nu ne-ar mai produce indignare la fiecare ieşire în natură. Viitorul sună bine nu?
Povestea „cerşetorului lui Hristos” a făcut înconjurul lumii Bătrânul consideraţi de mulţi un înger păzitor, sărută adesea mâinile celor care îi dăruiesc bani.
O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din part...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *