Diverse

Ia – cea mai apreciată piesă vestimentară a acestui an

Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri.

Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri.

Frumoasa ie câștigă tot mai mult teren în rândul preferințelor vestimentare, iar acest lucru nu poate decât să ne aducă o mare bucurie. Cum să nu îți fie drag atunci când zărești pe stradă, de la fetițe cu obraji îmbujorați și codițe, la bunici, frumoasa noastră bluză tradițională? Ca să nu mai vorbim de sentimentul de mândrie pe care îl avem atunci când noi suntem posesoare acesteia.

Pe lângă faptul că este la modă în țară, ia nu a trecut neobservată nici în străinătate și nu de puține ori am avut surpriza de a admira colecții având-o ca sursa de inspirație. Nici vedetele noastre nu se lăsă mai prejos, și tot mai multe își afișează ținute care conțin și tradiționala ie.

În continuare vă vom prezenta câteva imagini, care nouă ne-au plăcut foarte mult și din care te poți inspira:

ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-9 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-8 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-7 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-6 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-5 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-4 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro4 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-2 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro ia la moda in 2015-2 ia la moda in 2015-1 ia la moda in 2015

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

7 situaţii în care câştigi timp dar îţi afectezi sănătatea Eşti pe fugă? De cele mai multe ori sari peste nişte obiceiuri doar ca să fii gata la timp? Te gândeşti că nu e mare lucru, dar tu ştii cât de rău îţi faci?
El, câinele, întotdeauna te va iubi și te va proteja! Tu ce îi oferi în schimb? Acest videoclip ne arată iubirea necondiționată pe care ne-o poartă cel mai loial prieten al nostru, câinele.
Videoclip impresionant cu o familie de delfini ce salvează un pui de focă Să fim cu adevărat doar noi singura specie, capabilă de gândire şi compasiune? Priviţi cum ajută aceşti delfini un pui de focă, aflat în derivă. Pur şi simplu de necrezut..
Rochii pentru revelion 2015 Următoarea colecție spectaculoasă de rochii de seară îți va fi cea mai bună sursă de inspirație!
Ghiocelul, tratamentul natural pentru diferite afectiuni Ştiai că ghiocelul nu este doar una dintre primele plante ce vestesc sosirea primăverii, ci şi o plantă medicinală ale cărei virtuţi terapeutice sunt recunoscute de medicină?
Vezi cum se poartă fusta midi – galerie foto Fusta midi rămâne la mare căutare și în anul 2015 ajutându-te să fii feminină dar și sexy în același timp. În acest articol vei găsi câteva sfaturi și ținute din care să te inspiri.
Iubirea unei mame elefant pentru puiul său nu are limite – Videoclip impresionant Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.
Lumea văzută prin ochii unui vultur O cameră amplasată pe un vultur, ne face martorii unei privelişti spectaculoase.
Albina te învață cum să lucrezi productiv De fiecare dată când îți vine să te plângi că muncești prea mult, amintește-ți că albinele nu fac grevă atunci când le este furată mierea.
Balada unui urs ucis: Mamă iartă-mă! Căutându-te disperat, după ce m-am rătăcit, oamenii m-au omorât... Această poveste are toată legătura cu evenimentul care a indignat o ţară întreaga: uciderea puiul de urs în Sibiu. Salvatorii s-au transformat în călăi și ne-au demonstrat că poți să ratezi o ființă v...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *