Diverse

Ia – cea mai apreciată piesă vestimentară a acestui an

Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri.

Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri.

Frumoasa ie câștigă tot mai mult teren în rândul preferințelor vestimentare, iar acest lucru nu poate decât să ne aducă o mare bucurie. Cum să nu îți fie drag atunci când zărești pe stradă, de la fetițe cu obraji îmbujorați și codițe, la bunici, frumoasa noastră bluză tradițională? Ca să nu mai vorbim de sentimentul de mândrie pe care îl avem atunci când noi suntem posesoare acesteia.

Pe lângă faptul că este la modă în țară, ia nu a trecut neobservată nici în străinătate și nu de puține ori am avut surpriza de a admira colecții având-o ca sursa de inspirație. Nici vedetele noastre nu se lăsă mai prejos, și tot mai multe își afișează ținute care conțin și tradiționala ie.

În continuare vă vom prezenta câteva imagini, care nouă ne-au plăcut foarte mult și din care te poți inspira:

ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-9 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-8 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-7 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-6 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-5 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-4 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro4 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro-2 ia la moda in 2015-www.degenfeminin.ro ia la moda in 2015-2 ia la moda in 2015-1 ia la moda in 2015

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi! Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?
Mulțumiți de alegeri, cetățeni? Am scăpat și de aceste alegeri! Acum speram cu toții că o vom duce mai bine și că va curge, în sfârșit, laptele și mierea prin orașele noastre. Oare așa să fie?
Surprinde-l de Valentine’s day cu cea mai sexy lenjerie Vrei să îl uimeşti de Ziua Îndrăgostiţilor cu cea mai sexy apariţie? În următorul articol ţi-am pregătit cele mai incitante 10 modele de lenjerie marca Jolidon!
Ţinute cu salopete din care să te inspiri Salopetele sunt foarte apreciate şi în acest an şi tocmai din acest motiv ţi-am pregătit o galerie foto din care să te inspiri.
Primăvara natura revine la viaţă – videoclip superb Acest videoclip te face să retrăieşti la cote maxime bucuria şi fericirea pe care o simţi atunci când vine primăvara. Susurul apelor curgând, ciripitul păsărilor şi înflorirea plantelor, prezentate în...
Cum să scapi de mirosul neplăcut de la chiuvetă, în mod natural! Miros neplăcut de la chiuvetă? Bicarbonatul de sodiu este cea mai bună soluție pentru această problemă. Iată cum trebuie să îl foloseşti!
Cum să scoți ușor inelul formei de copt fără să rupi prăjitura Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!
Albina te învață cum să lucrezi productiv De fiecare dată când îți vine să te plângi că muncești prea mult, amintește-ți că albinele nu fac grevă atunci când le este furată mierea.
Care sunt tendinţele vestimentare pentru primăvara – vara lui 2016 Chiar dacă se pare că iarna nu se lasă prea ușor alungată, în următorul articol vei găsi niște ținute atât de viu colorate și lejere încât gândul îți va zbura automat la frumoasa primăvara. Vezi galer...
Cum replantezi florile de primăvară din ghiveci în grădină Moda oferirii florilor plantate în ghivece este tot mai des întâlnită tocmai pentru a ne bucura de frumusețea lor și în anii următori. Vezi care sunt pașii de replantare ale florilor de primăvară....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *