Diverse, Relatii

Gestul de omenie făcut de un chelner – videoclip

Acest videoclip este descris prin următoarele 2 cuvinte: respect şi omenie!

Acest videoclip este descris prin următoarele 2 cuvinte: respect şi omenie!

Chiar dacă aceste persoane se află într-o situaţie foarte grea, trebuie să remarcăm cât sunt de manieraţi, că unii îşi împart puţinul pe care îl au cu nişte mici căţei sau cu alte persoane, cum se observă în ultimele secunde ale videoclipului.
Impresionantă este şi reacţia pozitivă a tuturor persoanelor din jur, mai ales a bărbatului de pe fundal, de la minutul 1:50.

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Rândurile emoționante postate pe facebook de o mamă umilită pe plajă După ce s-a abținut cu greu să nu plângă în fața celor care o batjocoreau, odată ajunsă acasă, aceasta s-a decis să le adreseze o scrisoare deschisă pe site-ul de socializare.
Ghizbi.ro, cadouri personalizate pentru orice ocazie Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai frumoase daruri personalizate.
O poveste remarcabilă de dragoste Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.
Horoscop săptămânal 8-14 septembrie 2014 Să vedem ce schimbari aduce Luna Plină din Peşti. Sa fie unele bune sau rele?
Iubirea de părinte nu are limite – videoclip emoţionant Părintele, niciodată nu îţi va întoarce spatele şi va fi întotdeauna alături de tine. Să îi iubim, respectăm şi preţuim pe cei ce ne-au dat viaţă!
Videoclip impresionant – sărac, dar cu inima de aur Aţi observat că în general tot omul sărac îl înţelege pe cel aflat la necaz şi încearcă să îl ajute din puţinul pe care îl are?
Află cum să-ți păstrezi armonia în relație Fericirea este o opțiune pe care și cuplul vostru trebuie s-o aleagă! Nu credeți că meritați să aveți parte, amândoi, de armonie și înțelegere?
Ia – cea mai apreciată piesă vestimentară a acestui an Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri....
Ţinute cu salopete din care să te inspiri Salopetele sunt foarte apreciate şi în acest an şi tocmai din acest motiv ţi-am pregătit o galerie foto din care să te inspiri.
Ești mai puternică decât crezi! De ce spun asta? Pentru că ți-ai demonstrat-o de atâtea ori! Acest articol te va ajuta să capeţi mai multă încredere în tine și te va face să îți privești reușitele cu alți ochi! în acest fel vei real...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *