Diverse, Divertisment

Dragostea inocentă a copiilor exprimată într-un videoclip mai mult decât haios

Copiii ne uimesc zilnic cu dovezile lor de afecțiune și iubire pură. La fel se întâmplă și cu acest băiețel care dorește cu orice preț să fure un pupic de la cea mai bună prietenă a lui.

Copiii ne uimesc zilnic cu dovezile lor de afecțiune și iubire pură. La fel se întâmplă și cu acest băiețel care dorește cu orice preț să fure un pupic de la cea mai bună prietenă a lui.

Toate bune și frumoase, numai că fetița se ține pe poziții și îl refuză nu numai odată. Credeți că acest lucru îl determină pe băiețel să renunțe? Nu, ci din contră, îl îndârjește și mai tare (specific masculin)! Micuțul nostru nu se da bătut cu una, cu două și insistă, ridicându-se după fiecare căzătură! La un moment dat încearcă niște tactici de evitare, combinate cu flotări…nu mi-am dat seama prea bine ce încercă el să facă acolo, cert e un singur lucru: Îmi place hotărârea și perseveranța de care dă dovadă!
Asemeni lui trebuie să procedăm și noi, așa că dragele și dragii mei de câte ori simțiți că soartă vă aruncă la pământ, ridicați-vă cu o forță de nedescris și continuați-vă drumul!
În mâinile voastre stă puterea de a lupta!

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Oscar 2016 – cele mai spectaculoase rochii de pe covorul roșu Vezi cu ce ținute și-au făcut apariția vedetele la gala de decernare a premiilor Oscar. Criticii au declarat despre Charlize Theron că a definit perfecţiunea pe covorul roşu.
Un videoclip superb, ce te va ajuta să te deconectezi de la toate grijile cotidiene Ai avut parte de o zi grea, stresantă sau agitată? Acest videoclip te va face să uiţi de tot şi te va ajuta să te relaxezi.
Beyonce și-a șocat fanii cu rochia purtată la Gala Met 2015 În ciuda faptului că J.Lo și Kim Kardashian sunt reginele ținutelor care nu lasă prea mult loc de interpetare, se pare că Beyonce le-a întrecut în nuditate, uimindu-și fanii!
Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi! Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?
Horoscop zilnic – 24 septembrie 2014 Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.
Videoclip amuzant cu un câine care păzește bicicleta stăpânului său Acesta este cu siguranţă cel mai bun antifurt de bicicletă!
Cele mai frumoase aranjamente de Paşte Idei ce vă vor ajuta să vă impresionaţi invitaţii cu aranjamentul masei de Paşte.
Acest tip are un talent uimitor – imită vocal 10 instrumente! Rezultatul este o piesă ce te va binedispune cu siguranţă. Priviţi cât de bine îi iese!
Am picat Bac-ul! "Înainte de a râde complice la strigătul de disperare ce reiese din perla unui absolvent, gândeşte-te că tu trebuie să fii mai bun/ă de atât şi că nu îşi are rostul să-ţi pierzi vremea încercând să ar...
Cum să ai încredere în tine la locul de muncă Simţi că inima îţi bate cu putere şi ai un nod în gât, doar când te gândeşti la o confruntare cu superiorul? Nu te impacienta, nu eşti singura persoană căreia i se întâmpla acest lucru. În următorul a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *