Diverse, Divertisment

Dragostea inocentă a copiilor exprimată într-un videoclip mai mult decât haios

Copiii ne uimesc zilnic cu dovezile lor de afecțiune și iubire pură. La fel se întâmplă și cu acest băiețel care dorește cu orice preț să fure un pupic de la cea mai bună prietenă a lui.

Copiii ne uimesc zilnic cu dovezile lor de afecțiune și iubire pură. La fel se întâmplă și cu acest băiețel care dorește cu orice preț să fure un pupic de la cea mai bună prietenă a lui.

Toate bune și frumoase, numai că fetița se ține pe poziții și îl refuză nu numai odată. Credeți că acest lucru îl determină pe băiețel să renunțe? Nu, ci din contră, îl îndârjește și mai tare (specific masculin)! Micuțul nostru nu se da bătut cu una, cu două și insistă, ridicându-se după fiecare căzătură! La un moment dat încearcă niște tactici de evitare, combinate cu flotări…nu mi-am dat seama prea bine ce încercă el să facă acolo, cert e un singur lucru: Îmi place hotărârea și perseveranța de care dă dovadă!
Asemeni lui trebuie să procedăm și noi, așa că dragele și dragii mei de câte ori simțiți că soartă vă aruncă la pământ, ridicați-vă cu o forță de nedescris și continuați-vă drumul!
În mâinile voastre stă puterea de a lupta!

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Cannes 2016: Top 10 ținute spectaculoase pe covorul roșu Vezi care sunt cele mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes.
De ce şi reţete video Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute alături de familie. O adunare în jurul mesei în fiecare seară, are rolul de a suda o familie şi de a o face cât mai fericită. La final, asta va fi tot ce...
Condiţiile de o cruzime extremă în care trăiesc animalele din marile fabrici Videoclipul din acest articolului îţi va arăta adevărata faţă a fabricilor de animale. Te va emoţiona şi te va indigna în acelaşi timp, atât de tare, încât nu vei mai putea rămâne indiferent la strigă...
Rochii pentru revelion 2015 Următoarea colecție spectaculoasă de rochii de seară îți va fi cea mai bună sursă de inspirație!
Cele mai neinspirate ținute de la premiile Bafta TV Se pare că pe covorul roșu al prestigiosului eveniment au avut loc multe apariții neinspirate care au nu trecut neobservate de către criticii de modă - Galerie foto.
Ia – cea mai apreciată piesă vestimentară a acestui an Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri....
O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din part...
Zâmbeşte, astăzi întreaga lume sărbătoreşte Ziua Internaţională a Fericirii Astăzi, 20 martie, se sărbătoreşte pentru a doua oară în lume Ziua Fericirii.
Târgul de Crăciun din Sibiu – locul doi în lume Dintr-un top de 7 orașe, Sibiul a reușit să se plaseze pe locul 2, învingând astfel Londra și Dubaiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *