Diverse, Divertisment

Doza de relaxare – videoclip cu superba noastră Galaxie

Fotograful norvegian Terje Sorgjerda este cel care a surprins aceste cadre de vis ale Căii Lactee.

Fotograful norvegian Terje Sorgjerda este cel care a surprins aceste cadre de vis ale Căii Lactee.

Acest videoclip ne ajută să vedem cât de mirific arata creaţia Domnului, lăsată nouă moştenire.

Sursa: 

 

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Care sunt tendinţele vestimentare pentru primăvara – vara lui 2016 Chiar dacă se pare că iarna nu se lasă prea ușor alungată, în următorul articol vei găsi niște ținute atât de viu colorate și lejere încât gândul îți va zbura automat la frumoasa primăvara. Vezi galer...
Videoclip impresionant – eroul necunoscut Acest videoclip ne arată cum orice om obişnuit poate să devină un erou pentru alţii.
Nu judeca niciodată o carte după copertă! Ce poveste credeți că ascunde acest „urs” în s... Cum ai reacționa dacă la un moment dat, te-ai intersecta cu un urs de pluș ce și-ar întinde călduros brațele să te îmbrățișeze?
O nouă şansă Această poveste motivantă, inspirată din fapte reale, te va face să vezi lumea cu alţi ochi.
Portretele membrilor de Beatles realizate cu ajutorul unei…clătite? Este posibil aşa ceva? Dacă ai suficient talent: da!
Un dans cu adevărat spectaculos Chiar dacă dansează în întuneric, această echipă reuşeşte să facă un show spectaculos.
Acţiunile tale afectează comportamentul copilului tău Ai grijă ce spui, ce faci şi cum te comporţi în preajma copiilor tăi, micuţii te vor urma întocmai, pentru că încă nu pot face deosebirea între bine şi rău!
Cel mai comic videoclip posibil – vei râde cu lacrimi! Ai avut o zi grea sau pur şi simplu doreşti să râzi cu gura până la urechi fără un motiv anume? Dacă da, urmăreşte acest videoclip! Atenţie: doza maximă de veselie!
Cum să scapi de mirosul neplăcut de la chiuvetă, în mod natural! Miros neplăcut de la chiuvetă? Bicarbonatul de sodiu este cea mai bună soluție pentru această problemă. Iată cum trebuie să îl foloseşti!
Surprinde-l de Valentine’s day cu cea mai sexy lenjerie Vrei să îl uimeşti de Ziua Îndrăgostiţilor cu cea mai sexy apariţie? În următorul articol ţi-am pregătit cele mai incitante 10 modele de lenjerie marca Jolidon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *