Diverse

Cum să scoți ușor inelul formei de copt fără să rupi prăjitura

Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!

Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!

Ai preparat la rece o prăjitură delicioasă și ești nerăbdătoare să vezi rezultatul final? Dacă te-ai folosit de o formă de copt cu inel detașabil, prima soluție ar fi să o lași preț de câteva minute la temperatura camerei (vreo 10-15 minute). Acum apare mare întrebare: Cine are răbdare să aştepte atâta timp? Răspuns: cu siguranță, nu mulți! O altă metodă constă în folosirea unui pistol de flambat, dar apare și aici o altă întrebare: Câți romani au pistol de flambat în casă? Răspuns: cu siguranță, nu mulți!

Cea mai simplă şi rapidă soluţie, este cea prezentată de noi în videoclip, și anume: folosirea unui uscător de păr. Metoda propriu-zisă este foarte simplă: trebuie să încălzești ușor inelul cu ajutorul feonului. Nu trebuie să insiști mai mult de câteva secunde fără a roti forma de copt, deoarece nu vei vrea să îți transformi opera de artă într-un vulcan noroios. Așadar, rotește ușor forma și încălzește-i inelul. Vei vedea că după această operațiune banală, inelul se va detașa fără urmă de prăjitură pe el. Nu ne crezi? Iată videoclipul cu pricina:

 

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Acţiunile tale afectează comportamentul copilului tău Ai grijă ce spui, ce faci şi cum te comporţi în preajma copiilor tăi, micuţii te vor urma întocmai, pentru că încă nu pot face deosebirea între bine şi rău!
Cum replantezi florile de primăvară din ghiveci în grădină Moda oferirii florilor plantate în ghivece este tot mai des întâlnită tocmai pentru a ne bucura de frumusețea lor și în anii următori. Vezi care sunt pașii de replantare ale florilor de primăvară....
Cum arată cea mai frumoasă stradă din lume Ţi-ar plăcea să mergi pe o astfel de stradă?
Modelele de blugi ale anului 2015. Vezi cum îi poartă vedetele de la Hollywood! Vezi ce este nou în tendințe de jeanși anul acesta! Inspiră-te din ținutele vedetelor și nu vei da greș!
Videoclip cu exerciţii pentru un fund perfect Antrenoarea lui Jeniffer Lopez, Tracy Anderson ne arată cât de uşor este să obţii un fund perfect tonifiat! Încearcă şi tu aceste exerciţii!
Nu judeca niciodată o carte după copertă! Ce poveste credeți că ascunde acest „urs” în s... Cum ai reacționa dacă la un moment dat, te-ai intersecta cu un urs de pluș ce și-ar întinde călduros brațele să te îmbrățișeze?
Poveşti umitoare despre viaţă redate prin arta desenului pe nisip Niciodată nu am mai întâlnit o îmbinare atât de frumoasă între artă şi viaţă.
Moda sprâncenelor naturale sau smoky brow Sprâncenele perfect conturate sunt înlocuite în acest an de cele cu un aspect mult mai cald și natural. Acest trend poartă denumirea de smoky brows și este preferatul vedetelor de la Hollywood.
Exerciții pentru picioare sexy, asemeni „Îngerilor” de la Victoria’s Secret –... Vrei să ai picioare sexy asemeni supermodelelor? Următorul videoclip îți vine în ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *