Diverse

Cum să scoți ușor inelul formei de copt fără să rupi prăjitura

Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!

Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!

Ai preparat la rece o prăjitură delicioasă și ești nerăbdătoare să vezi rezultatul final? Dacă te-ai folosit de o formă de copt cu inel detașabil, prima soluție ar fi să o lași preț de câteva minute la temperatura camerei (vreo 10-15 minute). Acum apare mare întrebare: Cine are răbdare să aştepte atâta timp? Răspuns: cu siguranță, nu mulți! O altă metodă constă în folosirea unui pistol de flambat, dar apare și aici o altă întrebare: Câți romani au pistol de flambat în casă? Răspuns: cu siguranță, nu mulți!

Cea mai simplă şi rapidă soluţie, este cea prezentată de noi în videoclip, și anume: folosirea unui uscător de păr. Metoda propriu-zisă este foarte simplă: trebuie să încălzești ușor inelul cu ajutorul feonului. Nu trebuie să insiști mai mult de câteva secunde fără a roti forma de copt, deoarece nu vei vrea să îți transformi opera de artă într-un vulcan noroios. Așadar, rotește ușor forma și încălzește-i inelul. Vei vedea că după această operațiune banală, inelul se va detașa fără urmă de prăjitură pe el. Nu ne crezi? Iată videoclipul cu pricina:

 

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Am picat Bac-ul! "Înainte de a râde complice la strigătul de disperare ce reiese din perla unui absolvent, gândeşte-te că tu trebuie să fii mai bun/ă de atât şi că nu îşi are rostul să-ţi pierzi vremea încercând să ar...
Care sunt tendinţele vestimentare pentru primăvara – vara lui 2016 Chiar dacă se pare că iarna nu se lasă prea ușor alungată, în următorul articol vei găsi niște ținute atât de viu colorate și lejere încât gândul îți va zbura automat la frumoasa primăvara. Vezi galer...
Povestea „cerşetorului lui Hristos” a făcut înconjurul lumii Bătrânul consideraţi de mulţi un înger păzitor, sărută adesea mâinile celor care îi dăruiesc bani.
Ghizbi.ro, cadouri personalizate pentru orice ocazie Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai frumoase daruri personalizate.
Videoclip impresionant – sărac, dar cu inima de aur Aţi observat că în general tot omul sărac îl înţelege pe cel aflat la necaz şi încearcă să îl ajute din puţinul pe care îl are?
Oana Roman este cu siguranță una dintre cele mai puternice femei din România Acest articol se adresează femeilor care nu se încadrează tiparelor cerute de alţii și care sunt jignite, direct sau indirect, pentru felul în care arată.
O nouă şansă Această poveste motivantă, inspirată din fapte reale, te va face să vezi lumea cu alţi ochi.
8 utilizări geniale ale tăvii de cuburi de gheață Surprinde-i plăcut pe cei dragi cu niște cubulețe foarte originale.
Ultimul câine erou după 11 septembrie 2001 Vi-l prezint pe Bretagne, un câine erou care a participat la operațiunile de salvare de la World Trade Center.
Slăbește rapid cu ajutorul ceaiului de ghimbir Află cum poți slăbi rapid și sănătos cu ajutorul ceaiului de ghimbir. Nu o să-ți vină să crezi cât de ușor de prepară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *