Diverse

Cum să scoți ușor inelul formei de copt fără să rupi prăjitura

Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!

Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!

Ai preparat la rece o prăjitură delicioasă și ești nerăbdătoare să vezi rezultatul final? Dacă te-ai folosit de o formă de copt cu inel detașabil, prima soluție ar fi să o lași preț de câteva minute la temperatura camerei (vreo 10-15 minute). Acum apare mare întrebare: Cine are răbdare să aştepte atâta timp? Răspuns: cu siguranță, nu mulți! O altă metodă constă în folosirea unui pistol de flambat, dar apare și aici o altă întrebare: Câți romani au pistol de flambat în casă? Răspuns: cu siguranță, nu mulți!

Cea mai simplă şi rapidă soluţie, este cea prezentată de noi în videoclip, și anume: folosirea unui uscător de păr. Metoda propriu-zisă este foarte simplă: trebuie să încălzești ușor inelul cu ajutorul feonului. Nu trebuie să insiști mai mult de câteva secunde fără a roti forma de copt, deoarece nu vei vrea să îți transformi opera de artă într-un vulcan noroios. Așadar, rotește ușor forma și încălzește-i inelul. Vei vedea că după această operațiune banală, inelul se va detașa fără urmă de prăjitură pe el. Nu ne crezi? Iată videoclipul cu pricina:

 

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

7 situaţii în care câştigi timp dar îţi afectezi sănătatea Eşti pe fugă? De cele mai multe ori sari peste nişte obiceiuri doar ca să fii gata la timp? Te gândeşti că nu e mare lucru, dar tu ştii cât de rău îţi faci?
De ce trebuie să vezi filmul documentar “România neîmblânzită” Dacă nu ai mai mers niciodată la cinema pentru a vedea un documentar, acum este momentul să o faci!
Cele mai frumoase aranjamente de Paşte Idei ce vă vor ajuta să vă impresionaţi invitaţii cu aranjamentul masei de Paşte.
Un videoclip superb, ce te va ajuta să te deconectezi de la toate grijile cotidiene Ai avut parte de o zi grea, stresantă sau agitată? Acest videoclip te va face să uiţi de tot şi te va ajuta să te relaxezi.
Videoclip impresionant – eroul necunoscut Acest videoclip ne arată cum orice om obişnuit poate să devină un erou pentru alţii.
Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi! Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?
Cum să pari mai slabă în poze Dacă nu îți place cum ieși în fotografii, în următorul articol vei găsi cele mai bune ponturi pentru a-ți scoate în evidență silueta. Photoshop-ul va deveni istorie! Scoate la iveală divă din tine!...
De ce şi reţete video Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute alături de familie. O adunare în jurul mesei în fiecare seară, are rolul de a suda o familie şi de a o face cât mai fericită. La final, asta va fi tot ce...
O focă şi un jurnalist sunt protagoniştii unui videoclip drăgălaş Acest videoclip vesel ce îţi va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!
3 gânduri zilnice care alungă nefericirea Vezi care sunt cele mai distructive gânduri și obiceiuri care nu te lasă să îți trăiești viața în armonie. Învață cum să scapi de ele pentru a alunga nefericirea ce îți macină sufletul....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *