Diverse

Cum să scoți ușor inelul formei de copt fără să rupi prăjitura

Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!

Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!

Ai preparat la rece o prăjitură delicioasă și ești nerăbdătoare să vezi rezultatul final? Dacă te-ai folosit de o formă de copt cu inel detașabil, prima soluție ar fi să o lași preț de câteva minute la temperatura camerei (vreo 10-15 minute). Acum apare mare întrebare: Cine are răbdare să aştepte atâta timp? Răspuns: cu siguranță, nu mulți! O altă metodă constă în folosirea unui pistol de flambat, dar apare și aici o altă întrebare: Câți romani au pistol de flambat în casă? Răspuns: cu siguranță, nu mulți!

Cea mai simplă şi rapidă soluţie, este cea prezentată de noi în videoclip, și anume: folosirea unui uscător de păr. Metoda propriu-zisă este foarte simplă: trebuie să încălzești ușor inelul cu ajutorul feonului. Nu trebuie să insiști mai mult de câteva secunde fără a roti forma de copt, deoarece nu vei vrea să îți transformi opera de artă într-un vulcan noroios. Așadar, rotește ușor forma și încălzește-i inelul. Vei vedea că după această operațiune banală, inelul se va detașa fără urmă de prăjitură pe el. Nu ne crezi? Iată videoclipul cu pricina:

 

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Trăim vremuri tulburi: Politicianul a reuşit să facă românul să nu mai fie frate cu românul…... Fratele meu român deschide ochii şi trezeşte-te la realitate, până nu va fi prea târziu….
O focă şi un jurnalist sunt protagoniştii unui videoclip drăgălaş Acest videoclip vesel ce îţi va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!
Un videoclip superb, ce te va ajuta să te deconectezi de la toate grijile cotidiene Ai avut parte de o zi grea, stresantă sau agitată? Acest videoclip te va face să uiţi de tot şi te va ajuta să te relaxezi.
Cum să te motivezi să faci suficientă mișcare Dacă nu găsești suficientă motivație pentru a face mai multă mișcare ține cont de următoarele sfaturi. Îți vor fi de mare folos!
Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi! Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?
Ghizbi.ro, cadouri personalizate pentru orice ocazie Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai frumoase daruri personalizate.
Cele mai frumoase aranjamente de Paşte Idei ce vă vor ajuta să vă impresionaţi invitaţii cu aranjamentul masei de Paşte.
Am picat Bac-ul! "Înainte de a râde complice la strigătul de disperare ce reiese din perla unui absolvent, gândeşte-te că tu trebuie să fii mai bun/ă de atât şi că nu îşi are rostul să-ţi pierzi vremea încercând să ar...
Grupul de pe Facebook al clienţilor care au credite în franci elveţieni Ai credite în franci elveţieni sau cunoşti pe cineva în această situaţie? Înscrie-te pe Facebook în grupul clienţilor cu credite în CHF!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *