Diverse

Cum arată cea mai frumoasă stradă din lume

Ţi-ar plăcea să mergi pe o astfel de stradă?

Ţi-ar plăcea să mergi pe o astfel de stradă?

Această stradă, desemnată drept cea mai frumoasă din lume, se află în Porto Alegre din Brazilia. Frumuseţea ei este sinonimă de fapt cu iubirea pentru natură şi în cazul de faţă: iubirea pentru copaci! Timp de mai multe decenii, locuitorii i-au plantat, i-au îngrijit şi i-au preţuit că pe cea mai mare comoară, mărturie stând acum acest mirific tunel verde.
Acţiunea locuitorilor din Gonçalo de Carvalho, trebuie să reprezinte o poveste de inspiraţie pentru toţi cei care iubesc natura.

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Rochii pentru revelion 2015 Următoarea colecție spectaculoasă de rochii de seară îți va fi cea mai bună sursă de inspirație!
Mulțumiți de alegeri, cetățeni? Am scăpat și de aceste alegeri! Acum speram cu toții că o vom duce mai bine și că va curge, în sfârșit, laptele și mierea prin orașele noastre. Oare așa să fie?
Când “Je suis Charlie” se transformă în “Je suis Simona” Vă mai aduceti aminte de celebrul “Je suis Charlie” afişat de foarte mulţi dintre noi, în urma cu trei ani de zile?
Ghizbi.ro, cadouri personalizate pentru orice ocazie Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai frumoase daruri personalizate.
Slăbește rapid cu ajutorul ceaiului de ghimbir Află cum poți slăbi rapid și sănătos cu ajutorul ceaiului de ghimbir. Nu o să-ți vină să crezi cât de ușor de prepară!
Horoscop zilnic – 24 septembrie 2014 Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.
De ce trebuie să vezi filmul documentar “România neîmblânzită” Dacă nu ai mai mers niciodată la cinema pentru a vedea un documentar, acum este momentul să o faci!
Cel mai adormit căţel – videoclip amuzant Şi pe căţeluşi îi mai prinde câteodată oboseala...şi deşi, se chinuiesc eroic spre amuzamentul nostru să rămână treji, nu reuşesc.
Târgul de Crăciun din Sibiu – locul doi în lume Dintr-un top de 7 orașe, Sibiul a reușit să se plaseze pe locul 2, învingând astfel Londra și Dubaiul.
Ghiocelul, tratamentul natural pentru diferite afectiuni Ştiai că ghiocelul nu este doar una dintre primele plante ce vestesc sosirea primăverii, ci şi o plantă medicinală ale cărei virtuţi terapeutice sunt recunoscute de medicină?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *