Diverse

Condiţiile de o cruzime extremă în care trăiesc animalele din marile fabrici

Videoclipul din acest articolului îţi va arăta adevărata faţă a fabricilor de animale. Te va emoţiona şi te va indigna în acelaşi timp, atât de tare, încât nu vei mai putea rămâne indiferent la strigătul mut al acestor fiinţe nevinovate.

Videoclipul din acest articolului îţi va arăta adevărata faţă a fabricilor de animale. Te va emoţiona şi te va indigna în acelaşi timp, atât de tare, încât nu vei mai putea rămâne indiferent la strigătul mut al acestor fiinţe nevinovate.

Ce înseamnă pentru tine o fabrică de animale? Cunoşti condiţiile în care trăiesc animalele de acolo? Te gândeşti, la fel cum gândeam şi eu, că viaţa animalelor ce cresc în fabrici este într-adevăr un pic mai dură, faţă de cea a animalelor de la ferme? Te gândeai că aici animalele nu au la dispoziţie un spaţiu unde să se plimbe nestingherite, asemeni celor de la ţară şi că nu au parte de aşa multă lumină naturală, stând mai mult timp închise.

Dacă nu doreşti să vezi adevărata faţă a lucrurilor, te invit să te opreşti din citit aici! Adevărata lume în care trăiesc animalele din fabrică este cu totul altă faţă de descrierea de mai sus. Imaginează-ţi un film cu un scenariu de groază, în care personajul principal este torturat din prima zi până îl ultima. Pentru aceste animale cea mai fericită zi este cea în care merg la abator şi îşi eliberează sufletele de acest chin greu de imaginat.

Cele mai MARI probleme sunt următoarele:

  • cuştile obişnuite şi cele de gestaţie sunt foarte mici şi nu le permit animalelor să se mişte absolut deloc, deabia au loc să stea una lângă cealaltă, sau să se mişte de pe o parte pe cealaltă;
  • medicamentele pe care le folosesc fabricile pentru a le ţine în viaţă în aceste condiţii barbare, ne afectează şi nouă sănătatea;
  • sunt modificate genetic pentru a creşte mai repede şi pentru a da o producţie mai mare de ouă sau lapte şi de cele mai multe ori paralizează sub propria greutate şi mor la câţiva cm de apă şi alimente, în chinuri groaznice;
  • grajdurile sunt foarte murdare şi neaerisite;
  • pe lângă aceste probleme legate de condiţii, aceste animale au parte de lovituri zilnice pline de brutalitate aplicate de angajaţi;
  • animalele rănite sunt lăsate să zacă şi să moară lângă celelalte, de cele mai multe ori fiind mâncate de acestea.

Dacă vei căuta pe Youtube următoarele cuvinte cheie: animal cruelty in factory farmimg, rezultatele te vor şoca. Nu vei putea să vizionezi nici un videoclip până la sfârşit. În videoclipul prezentat în articol, veţi vedea condiţiile inumane enumerate mai sus, şi cum alţi oameni asemeni nouă, nu au ştiut nimic referitor la aceste cazuri de cruzime ieşite din comun.

Eu nu sugerez nimănui să devină vegetarian. Carnea este necesară supravieţuirii noastre, însă nimeni nu spune că aceasta trebuie să provină de la un animal torturat zilnic. Animalele trebuie să trăiască în spaţii mari cu aer liber, unde îşi pot creşte singure puii.

Dacă vom mai continua în acest ritm, istoria ne va prezenta drept singură specie dotată cu inteligenţa, însă capabilă de cele mai mari cruzimi şi abuzuri asupra animalelor. Ca specie inteligentă este de datoria noastră, să protejăm fiinţele inferioare, şi să nu le mai folosim strict în interesul nostru. Supremaţia şi existenţa noastră pe Pământ poate continua şi prin altfel de metode.

sursa:Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Puterea dragostei – un videoclip emoționant Tehnologia nu va înlocui niciodată o atingere, o îmbrățișare, un sărut...Acest videoclip îți va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!
Videoclip: Cat de frumoasă este planeta noastră: Pământul! Acest videoclip relaxant nu durează mai mult de 2 minute, însă în el este surprinsă toată frumuseţea planetei noastre. Ce lume minunată!
Exerciții pentru picioare sexy, asemeni „Îngerilor” de la Victoria’s Secret –... Vrei să ai picioare sexy asemeni supermodelelor? Următorul videoclip îți vine în ajutor!
O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din part...
El, câinele, întotdeauna te va iubi și te va proteja! Tu ce îi oferi în schimb? Acest videoclip ne arată iubirea necondiționată pe care ne-o poartă cel mai loial prieten al nostru, câinele.
Gestul de omenie făcut de un chelner – videoclip Acest videoclip este descris prin următoarele 2 cuvinte: respect şi omenie!
Primăvara natura revine la viaţă – videoclip superb Acest videoclip te face să retrăieşti la cote maxime bucuria şi fericirea pe care o simţi atunci când vine primăvara. Susurul apelor curgând, ciripitul păsărilor şi înflorirea plantelor, prezentate în...
Acest tip are un talent uimitor – imită vocal 10 instrumente! Rezultatul este o piesă ce te va binedispune cu siguranţă. Priviţi cât de bine îi iese!
Horoscop săptămânal: 26 ianuarie 2015 – 01 februarie 2015 Fecioarelor le merge totul foarte bine, berbecii sunt mai visători iar leii vor avea parte de câștiguri însemnate în această săptămână. Veți ce îți rezervă astrele!
Cele mai frumoase aranjamente de Paşte Idei ce vă vor ajuta să vă impresionaţi invitaţii cu aranjamentul masei de Paşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *