Diverse

Condiţiile de o cruzime extremă în care trăiesc animalele din marile fabrici

Videoclipul din acest articolului îţi va arăta adevărata faţă a fabricilor de animale. Te va emoţiona şi te va indigna în acelaşi timp, atât de tare, încât nu vei mai putea rămâne indiferent la strigătul mut al acestor fiinţe nevinovate.

Videoclipul din acest articolului îţi va arăta adevărata faţă a fabricilor de animale. Te va emoţiona şi te va indigna în acelaşi timp, atât de tare, încât nu vei mai putea rămâne indiferent la strigătul mut al acestor fiinţe nevinovate.

Ce înseamnă pentru tine o fabrică de animale? Cunoşti condiţiile în care trăiesc animalele de acolo? Te gândeşti, la fel cum gândeam şi eu, că viaţa animalelor ce cresc în fabrici este într-adevăr un pic mai dură, faţă de cea a animalelor de la ferme? Te gândeai că aici animalele nu au la dispoziţie un spaţiu unde să se plimbe nestingherite, asemeni celor de la ţară şi că nu au parte de aşa multă lumină naturală, stând mai mult timp închise.

Dacă nu doreşti să vezi adevărata faţă a lucrurilor, te invit să te opreşti din citit aici! Adevărata lume în care trăiesc animalele din fabrică este cu totul altă faţă de descrierea de mai sus. Imaginează-ţi un film cu un scenariu de groază, în care personajul principal este torturat din prima zi până îl ultima. Pentru aceste animale cea mai fericită zi este cea în care merg la abator şi îşi eliberează sufletele de acest chin greu de imaginat.

Cele mai MARI probleme sunt următoarele:

  • cuştile obişnuite şi cele de gestaţie sunt foarte mici şi nu le permit animalelor să se mişte absolut deloc, deabia au loc să stea una lângă cealaltă, sau să se mişte de pe o parte pe cealaltă;
  • medicamentele pe care le folosesc fabricile pentru a le ţine în viaţă în aceste condiţii barbare, ne afectează şi nouă sănătatea;
  • sunt modificate genetic pentru a creşte mai repede şi pentru a da o producţie mai mare de ouă sau lapte şi de cele mai multe ori paralizează sub propria greutate şi mor la câţiva cm de apă şi alimente, în chinuri groaznice;
  • grajdurile sunt foarte murdare şi neaerisite;
  • pe lângă aceste probleme legate de condiţii, aceste animale au parte de lovituri zilnice pline de brutalitate aplicate de angajaţi;
  • animalele rănite sunt lăsate să zacă şi să moară lângă celelalte, de cele mai multe ori fiind mâncate de acestea.

Dacă vei căuta pe Youtube următoarele cuvinte cheie: animal cruelty in factory farmimg, rezultatele te vor şoca. Nu vei putea să vizionezi nici un videoclip până la sfârşit. În videoclipul prezentat în articol, veţi vedea condiţiile inumane enumerate mai sus, şi cum alţi oameni asemeni nouă, nu au ştiut nimic referitor la aceste cazuri de cruzime ieşite din comun.

Eu nu sugerez nimănui să devină vegetarian. Carnea este necesară supravieţuirii noastre, însă nimeni nu spune că aceasta trebuie să provină de la un animal torturat zilnic. Animalele trebuie să trăiască în spaţii mari cu aer liber, unde îşi pot creşte singure puii.

Dacă vom mai continua în acest ritm, istoria ne va prezenta drept singură specie dotată cu inteligenţa, însă capabilă de cele mai mari cruzimi şi abuzuri asupra animalelor. Ca specie inteligentă este de datoria noastră, să protejăm fiinţele inferioare, şi să nu le mai folosim strict în interesul nostru. Supremaţia şi existenţa noastră pe Pământ poate continua şi prin altfel de metode.

sursa:Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Târgul de Crăciun din Sibiu – locul doi în lume Dintr-un top de 7 orașe, Sibiul a reușit să se plaseze pe locul 2, învingând astfel Londra și Dubaiul.
Cum arată cea mai frumoasă stradă din lume Ţi-ar plăcea să mergi pe o astfel de stradă?
O nouă şansă Această poveste motivantă, inspirată din fapte reale, te va face să vezi lumea cu alţi ochi.
Cele mai bune modalităţi de motivare zilnică Atunci când simţi că eşti cu moralul la pământ, apelează cu încredere la următoarele sfaturi.
Surprinde-l de Valentine’s day cu cea mai sexy lenjerie Vrei să îl uimeşti de Ziua Îndrăgostiţilor cu cea mai sexy apariţie? În următorul articol ţi-am pregătit cele mai incitante 10 modele de lenjerie marca Jolidon!
Nu judeca niciodată o carte după copertă! Ce poveste credeți că ascunde acest „urs” în s... Cum ai reacționa dacă la un moment dat, te-ai intersecta cu un urs de pluș ce și-ar întinde călduros brațele să te îmbrățișeze?
Un videoclip superb, ce te va ajuta să te deconectezi de la toate grijile cotidiene Ai avut parte de o zi grea, stresantă sau agitată? Acest videoclip te va face să uiţi de tot şi te va ajuta să te relaxezi.
Grupul de pe Facebook al clienţilor care au credite în franci elveţieni Ai credite în franci elveţieni sau cunoşti pe cineva în această situaţie? Înscrie-te pe Facebook în grupul clienţilor cu credite în CHF!
Moda sprâncenelor naturale sau smoky brow Sprâncenele perfect conturate sunt înlocuite în acest an de cele cu un aspect mult mai cald și natural. Acest trend poartă denumirea de smoky brows și este preferatul vedetelor de la Hollywood.
Ultimul câine erou după 11 septembrie 2001 Vi-l prezint pe Bretagne, un câine erou care a participat la operațiunile de salvare de la World Trade Center.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *