Diverse

Condiţiile de o cruzime extremă în care trăiesc animalele din marile fabrici

Videoclipul din acest articolului îţi va arăta adevărata faţă a fabricilor de animale. Te va emoţiona şi te va indigna în acelaşi timp, atât de tare, încât nu vei mai putea rămâne indiferent la strigătul mut al acestor fiinţe nevinovate.

Videoclipul din acest articolului îţi va arăta adevărata faţă a fabricilor de animale. Te va emoţiona şi te va indigna în acelaşi timp, atât de tare, încât nu vei mai putea rămâne indiferent la strigătul mut al acestor fiinţe nevinovate.

Ce înseamnă pentru tine o fabrică de animale? Cunoşti condiţiile în care trăiesc animalele de acolo? Te gândeşti, la fel cum gândeam şi eu, că viaţa animalelor ce cresc în fabrici este într-adevăr un pic mai dură, faţă de cea a animalelor de la ferme? Te gândeai că aici animalele nu au la dispoziţie un spaţiu unde să se plimbe nestingherite, asemeni celor de la ţară şi că nu au parte de aşa multă lumină naturală, stând mai mult timp închise.

Dacă nu doreşti să vezi adevărata faţă a lucrurilor, te invit să te opreşti din citit aici! Adevărata lume în care trăiesc animalele din fabrică este cu totul altă faţă de descrierea de mai sus. Imaginează-ţi un film cu un scenariu de groază, în care personajul principal este torturat din prima zi până îl ultima. Pentru aceste animale cea mai fericită zi este cea în care merg la abator şi îşi eliberează sufletele de acest chin greu de imaginat.

Cele mai MARI probleme sunt următoarele:

  • cuştile obişnuite şi cele de gestaţie sunt foarte mici şi nu le permit animalelor să se mişte absolut deloc, deabia au loc să stea una lângă cealaltă, sau să se mişte de pe o parte pe cealaltă;
  • medicamentele pe care le folosesc fabricile pentru a le ţine în viaţă în aceste condiţii barbare, ne afectează şi nouă sănătatea;
  • sunt modificate genetic pentru a creşte mai repede şi pentru a da o producţie mai mare de ouă sau lapte şi de cele mai multe ori paralizează sub propria greutate şi mor la câţiva cm de apă şi alimente, în chinuri groaznice;
  • grajdurile sunt foarte murdare şi neaerisite;
  • pe lângă aceste probleme legate de condiţii, aceste animale au parte de lovituri zilnice pline de brutalitate aplicate de angajaţi;
  • animalele rănite sunt lăsate să zacă şi să moară lângă celelalte, de cele mai multe ori fiind mâncate de acestea.

Dacă vei căuta pe Youtube următoarele cuvinte cheie: animal cruelty in factory farmimg, rezultatele te vor şoca. Nu vei putea să vizionezi nici un videoclip până la sfârşit. În videoclipul prezentat în articol, veţi vedea condiţiile inumane enumerate mai sus, şi cum alţi oameni asemeni nouă, nu au ştiut nimic referitor la aceste cazuri de cruzime ieşite din comun.

Eu nu sugerez nimănui să devină vegetarian. Carnea este necesară supravieţuirii noastre, însă nimeni nu spune că aceasta trebuie să provină de la un animal torturat zilnic. Animalele trebuie să trăiască în spaţii mari cu aer liber, unde îşi pot creşte singure puii.

Dacă vom mai continua în acest ritm, istoria ne va prezenta drept singură specie dotată cu inteligenţa, însă capabilă de cele mai mari cruzimi şi abuzuri asupra animalelor. Ca specie inteligentă este de datoria noastră, să protejăm fiinţele inferioare, şi să nu le mai folosim strict în interesul nostru. Supremaţia şi existenţa noastră pe Pământ poate continua şi prin altfel de metode.

sursa:Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Efectele negative ale dependenței de tehnologie Ești dependent/ă de tehnologie? Tu ai curajul să-ți răspunzi sincer la această întrebare?
Cum să scapi de mirosul neplăcut de la chiuvetă, în mod natural! Miros neplăcut de la chiuvetă? Bicarbonatul de sodiu este cea mai bună soluție pentru această problemă. Iată cum trebuie să îl foloseşti!
Pepene verde cu miez galben – Ce gust are și metoda rapidă de tăiere Ce gust are pepenele verde cu miez galben şi o metodă rapidă de feliere.
Modelele de blugi ale anului 2015. Vezi cum îi poartă vedetele de la Hollywood! Vezi ce este nou în tendințe de jeanși anul acesta! Inspiră-te din ținutele vedetelor și nu vei da greș!
Cum să te fereşti de o tehnică de furt din bagaje Ai un troler cu lacăte la fiecare fermoar şi astfel îţi simţi lucrurile în siguranţă? Află că din acest tip de bagaj poţi fi furat/ă doar cu ajutorul unui pix, de exemplu.
Laura Bretan fugi în America și nu te mai întoarce în România Oare ce credeți că este în sufletul unui copil de 13 ani care, prin talentul pe care îl posedă la o vârstă atât de fragedă, primește multe critici? Păi cum să fii, drăguța mea, apreciată într-o țară î...
Ia – cea mai apreciată piesă vestimentară a acestui an Tradiționala ie câștigă tot mai mult teren și este folosită ca sursă de inspirație chiar și de marii designeri străini. Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute cu ie din care să te inspiri....
3 gânduri zilnice care alungă nefericirea Vezi care sunt cele mai distructive gânduri și obiceiuri care nu te lasă să îți trăiești viața în armonie. Învață cum să scapi de ele pentru a alunga nefericirea ce îți macină sufletul....
Doza de relaxare – videoclip cu superba noastră Galaxie Fotograful norvegian Terje Sorgjerda este cel care a surprins aceste cadre de vis ale Căii Lactee.
Un videoclip superb, ce te va ajuta să te deconectezi de la toate grijile cotidiene Ai avut parte de o zi grea, stresantă sau agitată? Acest videoclip te va face să uiţi de tot şi te va ajuta să te relaxezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *