Diverse

Botine la modă în toamna lui 2015

Botinele câștigă tot mai mult teren și se pare că sunt la mare căutare și în toamna anului 2015. Iată o galerie foto din care să te inspiri în alegere modelelor preferate.

Botinele câștigă tot mai mult teren și se pare că sunt la mare căutare și în toamna anului 2015. Iată o galerie foto din care să te inspiri în alegere modelelor preferate.

Cine spune că toamna ne face să ne gândim cu nostalgie la vară, când are atâtea elemente frumoase menite să ne însenineze zilele: frunze frumos colorate, ceaiul cald consumat în dimineți răcoroase, eșarfe viu colorate, miros parfumat de gutui…Acum să revenim la frumoasele noastre botine. Oare de ce ne plac atât de mult aceste modele de încălţăminte? Motivul este unul destul de simplu: pe lângă faptul că sunt elegante și întregesc orice ținută, botinele sunt și confortabile. Un alt avantaj al acestui tip de încălțăminte este că se asortează foarte ușor. Trebuie să ții însă cont de următoarele aspecte atunci când dorești să-ți achiziționezi o pereche de botine:

  • Dacă ești scundă alege-ți botine cu un toc ceva mai înalt. În acest fel, picioarele tale vor părea mult mai lungi și sexy. Pentru un plus de alungire a piciorului poți purta un dres în aceeași nuanță cu cea a botinelor. Contrastele nu vor face altceva decât să-ți facă picioarele scurte. Tocurile de tip stiletto sunt cele mai potrivite pentru minione.
  • Dacă ai glezne și picioare subțiri alege un model de botine cu șiret pentru a se mula bine. Nu vei vrea să dai senzația că înoți în încălțăminte.
  • Femeile cu forme voluptoase sau cu glezne groase, trebuie să-și aleagă un model de botine cu un toc mai gros sau cu talpă ortopedică. Tocul gros tip Oxford poate fi o alegere inspirată.

În materie de ținute, botinele nu sunt pretențioase astfel că le poți purta cu aproape orice. De la jeans la dres, de la cămașă la pulover, de la rochie la cardigan, totul ține doar de imaginația ta (și de câte grade indică termometrele)! Iată câteva outfituri alese de pe Pinterest din care te poți inspira:

Sursă: Pinterest.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Iubirea unei mame elefant pentru puiul său nu are limite – Videoclip impresionant Puii asemeni copiilor, au mai tot timpul chef de joacă și nu realizează că se expun în fata pericolelor.
Povestea „cerşetorului lui Hristos” a făcut înconjurul lumii Bătrânul consideraţi de mulţi un înger păzitor, sărută adesea mâinile celor care îi dăruiesc bani.
Cele mai bune modalităţi de motivare zilnică Atunci când simţi că eşti cu moralul la pământ, apelează cu încredere la următoarele sfaturi.
Ultimul câine erou după 11 septembrie 2001 Vi-l prezint pe Bretagne, un câine erou care a participat la operațiunile de salvare de la World Trade Center.
Videoclip impresionant cu o familie de delfini ce salvează un pui de focă Să fim cu adevărat doar noi singura specie, capabilă de gândire şi compasiune? Priviţi cum ajută aceşti delfini un pui de focă, aflat în derivă. Pur şi simplu de necrezut..
Cum să-ți faci acasă propriile hârtii de brioșe Ai rămas fără hârtii pentru brioșe și ți-ai adus aminte fix înainte de prepararea rețetei? Hârtia de copt te scoate din bucluc! Vezi pașii compleți în videoclip!
Top 12 filme noi pentru sărbători Nu vorbim despre tradiționalele serii Home Alone, ci Hallmark Channel's a lansat în acest an 12 filme noi de Crăciun.
Ce înseamnă să nu te dai bătut în faţa sorții și să lupți pentru visele tale! Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că există viață după accidentele grave: "Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți tran...
Poveşti umitoare despre viaţă redate prin arta desenului pe nisip Niciodată nu am mai întâlnit o îmbinare atât de frumoasă între artă şi viaţă.
Am picat Bac-ul! "Înainte de a râde complice la strigătul de disperare ce reiese din perla unui absolvent, gândeşte-te că tu trebuie să fii mai bun/ă de atât şi că nu îşi are rostul să-ţi pierzi vremea încercând să ar...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *